probleme cu testele de sarcina
Raspunsuri - Pagina 2

Tabitha spune:
Diana: sigur e ceva in atmosfera care ne influenteaza pe majoritatea dintre noi. eu, de ex, nu-mi explic de ce am TB 36,9 inainte de ovulatie... Sunt abia ziua 6 Dar o sa treaca si ne vom reveni la normal, apoi vom pleca la

danais spune:
Mda, rezultatul este, dupa cum ma cam asteptam 0 . Morala: never ever nu mai folosesc alte teste decat Clear Blue. O fi el mai scump, dar macar nu iti da sperante false.
Cu toate ca m-am pregatit psihologic pentru asta, tot am tras o repriza de bocit. Dimineata m-am dus la ecografie, sa vad de ce nu mai vine odata ciclul asta. Surpriza e ca se pare ca abia urmeaza sa ovulez. Am un folicul dominant de 16 mm pe ovarul stang, plus jdemiile de microchisturi foliculare. Endometrul este 7, dar doctorul dadea din cap si mormaia ceva de structura neomogena si supraexpunere estrogenica. L-am intrebat ce si cum si mi-a zis sa nu-mi fac griji si sa-i dam bataie, ca poate avem noroc. Mai fac o eco poimaine sa vedem cu se dezvolta foliculul, daca nu se face si asta chist.
Nu pot sa imi explic de ce nu raman . De 6 luni am ciclul ceas, am ovulatie, prestam cand trebuie, si nimic. Macar inainte de a o avea pe Denisa, stiam o treaba, nu aveam ovulatie si pace, acum ce mai am? Daca o iau de la capat cu ciclul alandala, chiar ca turbez. Doctorul perora ca daca nu iese nici luna asta, am putea incerca vreo trei luni de anticonceptionale, si pe urma poate se mai curata ovarele si iese
, sau incercam cu clomifen. Eu am o experienta negativa cu stimularea cu Clostilbegit (parca asa se scrie, ca nu mai stiu) si nu vreau, cel putin deocamdata, sa incerc asa, si nici ideea de a lua anticonceptionale, chiar pe timp limitat, nu imi surade.
Tineti-mi pumnii zilele astea, ca poate iese cu ochisori.
In alta ordine de idei, chiar ca e ceva in neregula cu primavara asta, ca peste tot numai de dereglari aud.
Multumesc tuturor pentru sprijin, m-ati ajutat foarte mult. pe toate aspirantle si la cati mai multi bebici.
Off-topic: Tabitha, scuza-ma daca gresesc, nu cumva ai facut engleza secundar la Limbi Straine, Universitatea bucuresti, promotia 1994 - 1998? Eu am avut o colega Tabitha, care era din Piatra Neamt, mutata in Valeni. Cum numele este rar (si foarte frumos), ma gandesc ca ai putea fi chiar tu aceea. Inca o data, scuze daca gresesc.

Tabitha spune:
Danais: imi pare rau ca nu a fost luna asta, dar daca tot esti aproape de ovulatie, eu zic sa prestezi sperand ca se va prinde acum. Nu trebuie sa dezarmezi. Off-topic: nu sunt cea despre care vorbesti tu, imi pare rau... Nu am nici cea mai mica legatura cu limbile straine

bubuleana spune:
danais: imi pare asa de rau dar tu stii bine ca BB vine cand vrea el; sunt sigura ca in curand totul va fi bine pt tine... si eu am la activ luna asta 3 teste ozone fals pozitive asa ca te inteleg...
insa mai vroiam sa te intreb ceva: cand a facut sotul tau ultima data o spermograma? adica stii ca asta se mai modifica in timp (tabi stie mai bine) ... ma gandesc si eu daca tu spui ca ai CM regulat, ovulatie in fiecare luna, prestati ca la carte ...
oricum ar fi iti tin pumnii in continuare. Ia vezi poate prindeti ovulatia care tocmai se produce
bubuleana

Tabitha spune:
danais: e f. importanta spermograma si in acelasi timp ca trompele tale sa fie permeabile si functionale. Daca vezi ca mai dureaza mult pana sa vi se indeplineasca dorinta, investigheaza cauzele posibile.
Bubuleana:

danais spune:
Trompele mele sunt foarte bune, sau cel putin asa a iesit la HSG, sper sa nu fie vreo eroare si la asta. In schimb, cu sotul am o mare problema, ca refuza cu obstinatie sa isi faca spermograma, pe principiul ca a facut deja un copil, deci "miscaretii" lui sunt capabili, si eu sunt aia dovedita defecta, cu ovarele polichistice. Si eu cred in principiu ca la mine e problema, dar parca m-as simti mai bine daca si-ar face spermograma, dar n-am nici un succes sa il conving, cu nici o metoda. Asta e, mai incercam, poate avem noroc.
Eu in noaptea dinainte de a-mi iesi primul test pozitiv, am visat ca nascusem o fetita, care intindea mainile la mine si imi spunea "mama". M-am trezit cu asa un sentiment minunat, absolut convinsa ca sunt insarcinata si testul m-a dus in al noualea cer. Acum imi spune o prietena ca sufletul copilului isi alege mama cu cateva luni inainte de conceptie, asa ca ma incalzesc cu ideea ca in vis mi-a aparut sufletelul copilei care m-a ales drept mama a ei si ca se va intampla curand. Chiar imi doresc tot o fetita.
Cu drag,
Daniela si Denisa

Tabitha spune:
danais: sotul meu acum 11 ani m-a lasat insarcinata. Dupa 8 ani a facut spermograma si a iesit azoospermie. Mai cunosc cupluri la care in timp f. scurt nr. spermatozoizilor a scazut alarmant de tare. In ceea ce priveste HSG, eu am facut 2 si mi-a iesit ca trompa dreapta e infundata, stanga OK. La operatia de laparo tr. stanga era SUPER infundata, avand un hidrosalpinx, iar cea dreapta infundata normal... So... Eu zic sa mai incercati 1-2 luni si daca to nu se prinde sa faca sotul spermograma si apoi daca spermograma e ok sa vezi ce alte probleme ar fi la tine.

Avalon spune:
Danais, imi pare rau ca n-a fost sa fie de data asta... Si eu cred ca sotul nu are probleme, eventual mai poti incerca 'figura' cu vitex? Incearca in continuare, stii prin cate peripetii ai trecut si data trecuta... eu cred ca se va mai intampla minunea o data! Asa iti doresc, cat mai curand!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.