supa/ciorba de oua??

supa/ciorba de oua?? | Autor: kiwwy

Link direct la acest mesaj

va rog sa imi spuneti si mie o reteta buna de supa
sau ciorba de oua.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io fac asa: calesc o ceapa mica, taiata fin, in ulei, adaug boia, apoi torn apa, mai pun boabe de piper si 2-3 foi de dafin, las sa de-a in clocot si adaug ouale (sparte pe rand intr-o canita sa verific), in functie de cate oua vrea poporu`. Acestea vor ramane intacte !Separat bat 2 oua ca de omleta, pe care le pun cu lingura incet-incet in supa (sa dea aspect zdrenturos) si las pe foc mic vreo 10 minute. Pui sare dupa gust. Si se papa cu smantana multa :-)

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Eu fac supa de ou cu chimen. Fierb chimenul in multa apa (sa iasa mai diluat ca si ceaiul de chimen). Strecor si pastrez doar apa.
Pun o ceapa la calit in o lingure de ulei si putina apa, las putin, adaug morcov ras pe razatoarea mica, ardei rosu (daca am), apoi pun apa in care a fiert chimenul, delikat, las sa fiarba sa se patrunda legumele, apoi in locul unde clocoteste adaug treptat cate un ou si las putin sa se intareasca. Desfac o lingura de faina in putin lapte si adaug. La sfarsit, pun verdeata. Se serveste cu smantana (dupa preferinta cu crutoane).
Pofta buna!

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

uite eu am scrisa o reteda din Ungaria, am mancat acolo o supa de oua(sper sa-ti plca) eu fac mai mult pt sotul meu care este mare amator de oua:
Supa crema de oua
2 cepe mari, 3 linguri de faina, ulei, 2-3 oua, faina, smantana, sare, piper, apa, chimen (optional)
Se caleste faina in ulei (preferabil de masline), se adauga apa, in care se dau in fiert cepele taiate in 4, la care se adauga sare dupa gust. Dupa 5 minute de cand a inceput sa fiarba, se sparg ouale. Dupa ce acestea se intaresc suficient (cam 10 min), se adauga piperul si cateva boabe de chimen. Cand se ia de pe foc, se adauga smantana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

uite eu am scrisa o reteda din Ungaria, am mancat acolo o supa de oua(sper sa-ti plca) eu fac mai mult pt sotul meu care este mare amator de oua:
Supa crema de oua
2 cepe mari, 3 linguri de faina, ulei, 2-3 oua, faina, smantana, sare, piper, apa, chimen (optional)
Se caleste faina in ulei (preferabil de masline), se adauga apa, in care se dau in fiert cepele taiate in 4, la care se adauga sare dupa gust. Dupa 5 minute de cand a inceput sa fiarba, se sparg ouale. Dupa ce acestea se intaresc suficient (cam 10 min), se adauga piperul si cateva boabe de chimen. Cand se ia de pe foc, se adauga smantana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaLaura spune:

Uneori cand prepar ciorba de legume spre sfarsit sparg oua in ea si le las sa fiarba.Este foarte buna si mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Fetelor,va multumesc pentru mesajele voastre.Se
pare ca am de unde alege

Pofta buna si voua!!!!

Mergi la inceput