Bebelusi de mai-iunie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Neatza buna si de la noi

Oana felicitari pentru realizari si multa sanatate mamei tale

Gusta ce-i mama cu tine?

NewMami multumim pentru aprecierile la adresa lui Dragos. Mare dreptate ai.

Andreea felicitari pentru realizarea lui Thomas.De acum incolo sa te tii.....

Eu sunt cheauna de somn. M-a trezit de nu stiu cate mii de ori. N-ar fi asta o problema daca n-ar fi urlat ca din gura de sarpe. Offffffff dintii astia de sus nu mai ies odata ca bietul copil nu mai poate de durere.
Afara e o vreme......de IARNA. Ninge in prostie. Asa ceva.........
Va spuneam duminica ca ma las de fumat.
Deja am o zi de cand nu mai fumez. Tot de luni sunt si la post.
Am inceput saptamana in forta
Ma duc sa-mi beau tona de cafea si revin.

Simona deDragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multzi ani Theo si Maria Monica

Sim, Isabella mea a fost pe la 4 luni precum cintareatza cheala, ca ma intreba o tipa la botez de ce am ras-o pe cap. Intrebai cum dorm bebelushii, ghemotocul meu singurica de cind am adus-o de la maternitate, in camarutza ei, desi acum as vrea sa o mai string cite un pic linga mine, macar ziua sa dormim amindoua, dar nu vrea, doar acolo se simte bine. Despre lichide ce sa-tzi spun, mai bea si cite un pic de apa, in rest nu-mi dau seama cit bea, ca goleste bidoanele lui mami, suge la greu cind le prinde.
NewMami am mai baut eu cite o canitza cu vin fiert, dar vad ca n-a avut nici un efect, cu tzuica inca n-am incercat ca mi-e teama dupa ce suge Isabella, sa nu ne imbatam amindoua.
Tdi multa sanatate Alyssiei si tzie multa putere ca ai nevoie. Sa vezi ca nu-i nimic grav si o sa treaca totul cu bine. ... pentru Alyssia
Gusta si eu ma simt ca tine, m-a trezit din doua in doua ore asta noapte, dar nu ca scincea urlaaaaa, iar la 6.15 punct, desteptarea cu urletele de rigoare. Acum de vreo ora am pus-o in patutz, a adormit, dar mie imi cad okii in gura, nici nu vad cum mai scriu.
Migirl multa sanatate mamei tale.
Simona si pe mine m-a trezit, si la mine a urlat.
Gata raceala nu-mi trece, copilul doarme, ma duc sa inchid si eu un ochi, sper.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Maria Monica si Theo...sa fiti sanatosi,frumosi si norocosi puisorilor...

Azi am fost o poarca mare ca m-am lasat data jo sdin pat abia pe la 8,15 culcata de la 22,30 din cauza unei dureri crunte de spate accentuata de ciclu...parca in fiecare luna am travaliu asa tare ma doare...Delia era treaza de pe la 7 si chitaia prin patut si tipa la jucarii...am lasat-o si vad ca nu s-a plictisit pana m-am dus eu la ea...Si cum a sarit peste laptele de dimineata a halit in premiera fructe amestecate cu biscuiti...as fi preferat totusi si una si alta insa cu tauroaica drosofila n-am cum sa ma inteleg...
Dar in rest e in graficul ei...chiar vroiam sa-ti zic Monu ca si asta a mea vorbeste in limba ei intr-un debit ametitor insa nimic inteligibil...asta tot e bine inseamna ca o sa-i placa barfa cand va mai creste daca da atata din falci...
Acuma i-am pus intr-un castronel niste cereale cu scortisoare de la Nestle...haoleu se bat turciii la gura ei...ii plac in draci...si mie numa ca eu ma abtin ca-s la regim...de austeritate de detoate...

Pentru fetele din diaspora cred ca toate mamele de-aici ar vrea scaunele pentru copii "galeti pentru bebelusi" sau carsite numai ca dpdv financiar plus informational nu-si permit...eu la fata cea mare nu am avut pe motivul ca nu era in 96 pe la noi si nici nu stiam de asa ceva ca sa recunosc...insa acum am luat si una si alta,chiar scaunul de masina modelul nou 2005 care m-a costat o gramada de bani...sper sa nu fie cazul sa-i incerc niciodata eficacitatea...
DAr sa stiti ca puteti lua si de la noi unul de ex. de la chicco cu 100-150$ si bun printre altele...sau de la graco tot asa...chiar daca va folositi putin timp de el...

Tdi sa dea Domnul sa fie cazul de spital...daca si la voi vin copii acasa cu cine stie ce minuni din spital...s-a dus naibii lumea...dar poate-si revine Alyssa si nu mai este nevoie...
Cand te mai duci la jucarii ia-ma si pe mine ...mi-as muta domiciliul intr-o fabrica de jucarii daca ar fi dupa capul meu...

Gusta da lucururi bune nu stii sa zici ca deja m-a pui pe ganduri...zau asa...tu ai nevoie de o infuzie de optimism forte...de un transplant cu stare de bine...mama draga capul sus...vorba optimistului :"zambeste maine va fi mai rau"...

Androix hai sa pun si eu jar pe foc...eu iau in loc de 800 ron 1220-1260 ron in functie de luna si daca m-as duce la munca as lua cu 300 mai mult plus stimulentul...deci pierd cat de cat ceva...si cu toate astea sunt multumita ca pot sa ma ocup de fata pentru ca la Bianca nu am reusit si acuma imi dau seama ce-am putut pierde...si chiar daca acuma citesc "catelus cu parul cret" in loc de legi si ordonante nu simt deloc ca-s plafonata sau tampita...ca ma fac eu asa este ca o diversificare de vocabular...va veni si vremea sa le dau neuronilor mai mult insa acuma le ofer o vacanta binemeritata dupa 12 ani de munca...de stres...

Elisor hai nu fii egoista...vreau si eu sa vad frumusetile ale doua mici cu ochi albastrii si par lung...

Oana un pentru mama ta sa fie bine si poate azi reusiti sa da-ti o fuga pe la noi...sa-i mai explice Delia lui Alex despre greutatile vietii de bebelus...ca de e nascuta mai devreme...dar tot nu stie sa faca pa tolomaca lu'mama...

Cornelia ia taurul de coarne si da cu el de pamant...

Hai ca-i dau drumul mesajului sa nuu patesc vreo minune...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna dimineata! dam raportul pe scurt, din motive de copil foarte mishunator nu pot sa scriu prea mult ca-mi bate cu pumnii si picioarele in computer ...v-ati prins, cred, ca Alyssa is back in shape! a baut circa 600 ml de lichide ieri si azi-noapte si si-a revenit foarte bine, am vorbit de dimineata cu pediatrul ei si nu mai trebuie s-o internam! mai avem mult pana reintra in normal dar am trecut de faza critica, asta-i important!
asteptam sa se trezeasca tati care a fost erou martir babysitter azi noapte si o sa va scriu mai tarziu ce si cum si alea alea, daca va intereseaza.
si multumim din suflet la toate!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Aaa...si mai vroiam sa zic ceva...ca tot e marti si la mine e de rau...
Eu nu cred ca aveam numai discutiile despre copii ca punct comun...la inceput asa a fost ...dar de cand cu astia mici s-au legat prietenii si intre noi si intre copii si cine stie cate nu vor mai fi...eu una ma simt aproape de voi,chiar va duc lipsa cnad nu am conexiune sau sunt plecata si asta nu neaparat ca avem copii...comunicarea este apanajul nostru al oamenilor mari,copii sunt doar motivul...cum spunea si Gabitza suntem mai apropiate si pacat ca nu am fost asa mai demult...poate si dicutiile de pe chat ne-au ajutat...si este bine...m-ai rupem rutina-n doua.

Gata au venit fetele va las...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Pretul creierului

In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala de asteptari, iar, in final, intra un medic obosit si abatut. "Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier. Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe seama d-voastra." Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste. In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?" "Depinde," raspunse medicul "5.000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie." Se lasa o lunga perioada de linsite, timp in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau. In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: "Dle. doctor, de ce aceasta diferenta de pret?" Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse: "Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt singurele creiere folosite, celelalte sunt ca noi."

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni

Mergi la inceput

Florentina tare tare de tot...

Tdi bravo voua...ma bucur tare de tot ca nu trebuie sa mergeti la spital ...eu am oroare de ele,oricat de bine ar arata...mai bine fara decat in ele...sa va recuperati repede...

Sim76 ca vroiam sa-ti zic si eu de formula si am uitat...a mea care-i formulista de la 2 luni bea acuma cu chiu cu vai jumatate de litru pe zi si asta din 3 biberoane...motiv pentru care-i seara aproape de noapte ii mai dau in somn cam 150ml de lapte cu cereale ca sa ajungem la un 500-550 prapadit...dar asta inseamana zilnic consum de lactate suplimentar pentru a compensa...si asa "moarta" a fost dupa lapte din totdeauna...in schimb mananca mancare normala...nu este o mancacioasa ca prietena ei Alex caruia i-as papa eu creturile,insa cat mananca vad ca ii ajunge ca are 10 kg...

Au fost fetele pe la noi...pe Delia o lovise somnul in moalele capului asa ca Alex s-a jucat linistita cu jucariile ei...pana la urma am trezi-to ca dormea de o ora jumatate si mi-era ca la pranz pauza somn...intalnirea a fost ca intotdeauna ...un prilej de ras pentru noi si pentru ele de joaca ...asta a mea a devenit nesimtita si ii ia toate alea din mana fara motiv pur si simplu...posesiva la greu dar ii scot eu in timp astea din cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Buna si de la noi!

Tamar - si eu am zburat peste Ocean cu Maya cand avea 6 saptamani si pot sa-ti spun cate ceva din experienta noastra. Am zburat cu Polish Airlines si pot spune ca a fost mai bine decat ma asteptam. I-au asigurat Mayei basinet insa l-am folosit prea putin ca nu i-a placut acolo, tot in carseat a stat. Mie mi s-a parut foarte ingust, abia avea loc sa se miste. Noi am avut carutul mare cu noi, cel care are si carseat in dotare si nu am intampinat greutati. Mie mi-a ajutat pentru ca am depozitat bagajele de mana dedesubt. Mergeam cu el pana in avion si mi-l depozitau ei in cala de fiecare data iar cand coboram din avion deja ma astepta afara! Am avut tylenol cu mine si milycon insa cand au apucat-o crizele de plans nu prea au ajutat. Greutati am intampinat insa de cum am ajuns la Varsovia, acolo nu existau lifturi sau pante speciale pentru carucioare si a trebuit sa astept sa vina cineva sa ma ajute sa cobor carutul pe niste scari imense! La fel cand am ajuns in Otopeni. Am calatorit singura cu Maya si privind inapoi, vazandu-ma cum alergam cu carutul prin aeroportul din New York, aveam numai doua ore intre zboruri si era o coada imensa la metroul care face legatura intre terminale, era un singur lift si intrau maxim 5 pers cu bagaje o data.... nu stiu daca m-as mai hazarda sa fac asta!

Tdi - ma bucur ca Alyssa si-a revenit! Multa sanatate si sa aibe pofta de mancare acum sa recupereze tot ce a pierdut zilele astea!

Gabitza - sa stii ca daca ies pe geam ii pot face cu mana fratelui tau! Abia astept sa se faca mai cald afara sa ne vedem!

Gusta - ce fcai? Cum te mai simti? Sa inteleg ca esti inca conectata la perfuzia cu cafea?!

Oana, multa sanatate mamei tale!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ma simt bine si bine zis Flori sunt conectata inca la cafea.Mara azi a intrecut masura maraiala ca asta nu am mai avut de mult.A dat cu capul de masa de sticla m-am racit toata cand am vazut si dupa asta a luat iaurtul si si l-a apus in cap.Asa ca a servit si o baie.De mancat nu vrea nimic.Iar de mine deja imi vine sa imi iau campi de dimineata pastile si nasul imi curge parca ar fi robinet.Ce mai frumoasa viata .Chiar ca incep sa rad singura .

Loreen nu doresc nimanui starea in care am intrat.

Si sa va zic pe cine mi-am razbunat nervi.Logic ca pe tati care a intrat in gura mea si nu m-am oprit vreo jumatate de ora de l-am facut sa plece sa se plimbe.Asta e viata trebuia sa imi casune pe cineva.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

hello la fete,

Meyyyyyyyy, fetele dragi,anul trecut pe vremea asta eram la cezarina vs. nastere naturala, si scriam pagini, apoi a venit rindul alaptare naturala vs. formula, acu am mai crescut si am ajuns la stat cu copil vs. servici si probabil la anul pe vremea asta gradinitza vs. stat acasa. intotdeauna vom gasi ceva de dezbatut, dar asta nu inseamna ca suntem mai putin mame sau ca ne iubim copii mai putin, uneori suntem nevoite sa luam decizii cu care nici macar noi nu suntem de acord. ne intoarcem la serviciu fie pentru bani, fie pentru cariera, fie pentru ca este greu sa gasim un serviciu bun, sau stam acasa pentru ca toate astea nu au nici o valoare, sau din cine stie ce motive. ASTA E! suntem mari vaccinate, iacata facuram si copii si ne asumam deciziile pe care le luam. cred ca daca aici spunem ce gindim este si pentru faptul ca aici am gasit incredere si climatul acela "safe" de a spune pe sleau!ceea ce poate in alta parte nu am gasit, dar uneori suntem si certate ca nu am facut bine, sau laudate ca am facut ceva bine, nu uitati "suntem virtuale" oricum o dai. si nu suntem perfecte!
fiecare din noi, indiferent ce am spune, face asa cum ii dicteza constiinta sau instinctul, nu suntem aici nici sa judecam si nici sa facem recomandari, suntem aici ca asa vrem.
cu sau fara bani, cu sau fara servici visam ce-i mai bine pe pamintul asta pentru copii nostri, restul... e poveste.

Cloreta, condoleante, sincer imi pare nespus de rau, mai ales ca eu am cunoscut-o pe Laura acu multi, multi ani, in studentia mea, la preoteasa.eu am vazut locul accidentului, cred din ce in ce mai mult ca a fost pur si simplu destin, nu imi explic oricit m-as gindi cum s-a putut intimplat pe o sosea lata cit ...Dunarea si curba mult mai departe ca ala sa intre in ei.

Matei e bine, nu ii mai ies odata si dintii aia de sus ca innebunesc noaptea, el e bine, eu rau cu sanatatea, de asta nici nu am mai intrat, da ma straduiesc sa fie bine,
va pup pe toate, ati scris tare mult, si nici nu stiu cui sa-i scriu mai prima.

Mergi la inceput