Bebelusi de mai-iunie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Simona m-am mai linistit uitindu-ma la pozele cu motzata ta, are parul lung ca si a mea si sint nascute la o zi diferentza. Moama si ce ochishori albastrui are ?
Andreea felicitari pentru mersul in patru labutze, de-acum tre'sa ascunzi tot din calea lui ca-i de jale.
Florentina imi pare rau ca ai probleme, cit despre oglinda, uita-te in ochii Mayei si vei vedea cum te priveste si cit de frumoasa esti.
Loreen cred ca cuscra ta itzi ascunde pozele, nu vrea sa vezi ce-a facut ginerelul in plimbari.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Teodora multa sanatate Alyssei

Simiena, felicitari lui Elian pentru

Loreen cainele din poze este in general foarte cuminte si pasnic. Este si foarte afectuos in pofida celor 80 kg pe care le are ( numai cand il vezi te sperii daramite sa ti-l imaginezi stand pe spate cu labele indoite si asteptand o mangaiere). Dragos l-a terorizat efectiv. Il trage de bot, de par si bietul caine nu zice nimic. Chstia faina e ca daca Dragos nu-l baga in seama vine el si-l trage de maneca. Mi-e mila de bietul caine cand o incepe Dragos sa mearga.

Simona bine ai revenit

Simona deDragos Octavian
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Am revenit si noi...Alyssa se simte ceva mai bine, a vazut-o in sfarsit pediatrul ei si ne-am mai linistit. situatia nu e deloc roz dar nici neagra, sa zicem. maine dimineata decide daca trebuie internata pentru perfuzii sau isi revine de la sine, depinde totul de cum reusim s-o indopam cu lichide fara sa dea afara. azi a baut 300 ml in plus fata de ieri, e tot putin dar e mai bine decat nimik. la mintea mea as fi dus-o direct la spital dar ne-a explicat ca e mult mai traumatizant pentru ea sa fie acolo (si sa riste si alte boli de la ceilalti copii) si hranita artificial decat sa o tinem acasa si sa-i bagam ceai cu seringa pe gat...vom vedea.
la intoarcere ne-am oprit la un depozit de jucarii, pitika dormea tun in masina si s-a trezit inauntru inconjurata de toate cele...a facut niste ochi i-am cumparat prima ei papusa de care s-a lipit instantaneu si cu chiote de bucurie cand i-am pus-o in fata, i-am mai luat un set de lenjerii super dragutze pentru pat, o cutie de cuburi de construit pe care le roade si un sac cu mingiutze de plastic colorate cu care a umplut deja casa...ah, era sa uit carticelele de povesti, si alea gustate rapid!
va pupacim si va multumim ca v-ati gandit la noi!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sim76, ai fost tot timpul pe lista, m-am uitat eu aiurea mai devreme N-am scos pe nimeni de pe lista desi sint foarte multe fete de care nu mai stim nimic de tare multa vreme.

Florentina, chiar ai fost colega de generala cu Ana? Ce surpriza Cind mai mergem pe la ei poate ne vedem, si o chemam si pe Margott

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete!

Voi, cred, la ora asta chatuiti... dar eu sunt pe meebo... pai frumos asa?... Asa ceva...

Eu am fost la sala unde fu tare bine, avusai ora de bodytoning cu profa mea draguta si scumpa care scoate untul din noi, dar imi place ca ma simt excelent... Tati a stat cu Pifosul si s-au inteles de minune...

Sa vedeti ce a adus tati de la serviciu... O cutie de LASAGNIA...cica numa s-o bag la cuptor si ma corupsa frate... n-am vazut... si eu am mancat ce sa fac...numai o bucatica mica si am baut un pahar de vin rosu si tine-te frate ce-l asteapta... hihihi

ma duc la nani ca sunt varza de somn!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

No, acum vad ca merge mai bine DC-ul.
Gabitza - cu cine esti pe chat dat fiind ca majoritatea fetelor sunt offline?
Teddy - sper ca este bine mititica si tu la fel.
Simona - bine ai revenit! SI ce faceti voi in Canada, tot cu emigrarea?
Andreeatan - felicitari pentru arogantul patruped.
Io cred ca tocmai am consfintit adormitul in brate. Adevarul e ca nu aveam chef si in seara asta de show, asa ca dupa biberon am pus maimuta pe brate si am leganat-o cantandu-i ceva inventat de mine. Si ce credeti, in 5 minute a adormit. Ca intentia mea nu era neaparat sa o a adorm (desi iar era rupta de somn ca nu a mai dormit dupa ora 4), ci sa o linistesc, ca asa zice la carte: ca sa le treaca de urat ca se ei culca si voi nu, trebuie sa stati un sfert de ora la pupaceli si giugiuleli si gata, se linisteste bebelusul. Acuma sa vedem ce va mai fi si maine, dar voi incerca fara leganari, nu de alta, dar va veni si ziua cand nu va mai fi obosita si va trebui sa o legan vreo ora, ceea ce nu am chef.
AM si citit oleaca, dar m-am trezit ca imi lipseste o carte din arsenal, sper din toata inima ca e la birou si ca nu am dat-o fara sa-mi notez cui, ca pe atatea altele, ca .
Voi ati vazut ce e prin Moldova? Mama, zici ca vine Craciunul. Brrr! Of, nu mai vine mai repede caldura. Pe de alta parte vremea asta trage la soooomn. Va pup si noapte buna.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

eu dupa o zi ca in povesti cu urlete si agitatia imi cad ochii in gura. dar rezist eroic sa vad ca am terminat pilaful cu pui si ciuperci. am vrut sa il fac maine dar cine stie in ce toane va fi alexia asa ca mai bine l-am facut acu. si mie un sooommmnnnn!!!!!

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Tdi, of ce nasol, multa sanatate lui Alyssa, sper ca e mai bine deja...Sanatate si la ceilalti bebei bolnaviori

Multumim pt urarile de pe 11, am implinit 10 luni si boyy intr-o saptamana s-a transformat bebelusa mea calma si linistita intr-o tornada - merge prin toata casa, intii tiras pe burta si acum deja in 4 labe. In plus, incearca sa se ridice in picioare, si merge tinuta de minute...stiu ca nu e cazu' sa ma pling, dar eu nu sint gata sa am bebe umblator si catarator...Si bineneteles baga absolut orice in gura. Cu mincatul stam ceva mai bine, dar nu vrea papa de bebei, prefera bucatele, si mincare de oameni mari...M-am mirat f tare ce bine maninca bucatele de pui sau de bagel cu cream cheese. Ce sa mai, e complet invers decit a fost frati-su, asta apropo de comparat bebelusii. Ah, dar de vorbit nu vorbeste...felictari lui Stefan si Mayei. Adica "vorbeste" pe limba ei, cuvintul preferat e babababa dar mai zice si mama, dar nu cu intentie.

Am si eu o intrebare, o trilema :). Noi o sa venim in Ro pentru 2 sapt in aprilie, si dupa aia vom mai veni probabil in vara. Ce sa fac cu scaunelul de masina?! Fetele din strainatate, voi cum faceti? Sa aduc unul dupa mine? (exact ce ne lipseste in avion, dar...) Sa-i pun pe socri sa ia unul din Ro care sa ramina acolo? Daca da, aveti recomandari de unde sa ia unul ok dar nu asa scump, ca doar o sa fie folosit doar de citeva ori? A treia posibilitate ar fi sa aduc unul de aici si sa-l las in Ro pt la vara...pls, sfatuiti-ma si pe mine ca nu stiu ce sa fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Tamar-buna intrebarea ta. Si pe mine m-ar interesa raspunsul. Eu as vrea sa il iau cu mine. Sper sa se poata.

Voi ce carucioare sport v-ati luat, care ati luat?

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim76 spune:

Tamar, permite-mi sa iti dau un sfat, e o nebunie trambalatul pe avion , eu am calatorit cu thea cand avea 3 luni jumate din frankfurt in romania, si romania -frankfurt -toronto, si a fost destul de greu din cauza troacelor , carseat, carucioare si toate cele, ideal ar fii sa poti sa imprumuti in ro de la cineva un carseat sau sa iti cumpere socrii , cum ziceai , ca pe bune, e grele ! in general majoritatea companiilor (mai putin taromul) iti permit sa le aduci sus cu tine in avion, dar oricum e cu cantec, si depinde si cine te duce la aeroport, ca daca tre sa iei un taxi atunci musai tre sa ai carseatul tau cu tine si implicit ii iei si in avion, nu ?
in romania, din pacate , lumea nu prea tine cont de carseaturi , si centuri de siguranta, chiar si ai mei, erau ft contrariati ca tre sa pun copilul in carseat, 'd'ici pana colo" ....ca ce sa se intample la 40 km la ora....ca parca noi stiam ce e ala scaun de masina cand eram mici , in fine, am eu o goanga care nu mi-o scoate nimeni din cap, asta cu rata mortalitatii in romania la accidente, nu zic, e si soarta, dar atatea vieti ar putea fi salvate daca s-ar tine cont de niste reguli banale de siguranta, 2 secunde cat dureaza sa-ti pui o centura , sau 2 minute pana infigi copilul in scaunel ...in fine ...cum spuneam am eu o pata pusa pe treaba asta ....deci te-am lamurit, nu ? :))
ma intreba una din fete daca suntem pe aci cu emigrarea, pai cu emigrarea, ca nu ne mai gasim odata locul ...vorba mamei mele, "parca sunt facuta pe drumuri" ...eu n-am fost pe drumuri, in schimb e thea saraca...dar norocul meu ca e un copil adaptabil, si vad ca nu are greturi ...cat mai multe lucruri noi cu atat e mai bine ...si fetze si locuri , ea e fericita anyway...:)
n-as vrea sa recuperez acum intr-o zi , ce n-am scris in atatea luni, totusi ...:)

Mergi la inceput