Clubul moldovencelor de peste Prut (20)
Raspunsuri - Pagina 8
mamanati spune:
Natalia, eu o sa fiu toata ziua la Ambasada SUA in Bucuresti, daca vin, dar habar n-am unde se afla. Nici exact nu stiu cind vin dar cred ca dupa 10 mai.
Alina, mey fato! Cum adica pina luni?! Pai aici nu ne vedem in weekend cu fetele?!
Balbina spune:
Nata, Ambasada SUA e chiar in centrul Bucurestiului, stiu unde se afla si as putea sa vin acolo, dar numai cu Vladut, ca nu am cu cine sa-l las. Sa-mi zici atunci cind vei fi mai libera si vin la intilnire neaparat. Poate vin si Lilia cu Alinka.
Din cite stiu eu, Alinka urmeaza sa stea in Chisinau doar o singura noapte, ei vor fi mai mereu pe drumuri, trebuie sa ajunga si la parintii sotului, in Ucraina. Nu cred ca va avea Alina timp de intilniri, din pacate.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
mamanati spune:
Nati, bine ca ne-ai lamurit despre Alina. Ca acum er rindul nostru sa ne suparam pe ea.
Neaparat va anunt daca vin. Si mie mi-ar placea sa va cunosc.
Acum chiar merg la somn.
Davina spune:
Buna dragelor..da unde ati disparut huh?
Alinka drum bun si fara peripetii .Tare-i haios Alex cu caciula !
doroty pai daca la mine cearcanele nu-s inchise la culoare inseamna ca sunt inflamate ?mie mi se pare ca-s mai deschise la culoare decit restul fetei .Da tu de ce ai aruncat bunatatea de make up ?ce-ti incurca sa nu te machiezi ca doar nu ai copii inca?
Nati imi cresc urechile de la complimentele tale ,mersi .Tarta e gustoasa si mi-a luat o ora la pregatit si copt cu tot cu merengue .Pe la mijlocul decoratului la diplomat vroiam sa renunt ca ma saturasem sa amestec culori in frisca ....
mamaNati lasa ca mai ai 2 luni si-ti iei revansa la somn ca si doroty.a inceput bebe sa se miste ?
Lilia ce mai face Amelia ca n-ai zis nimic de ea ?
Lucia we placut !
Cornelia ,Crinia ,Tania unde ati disparut ?
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
lia_c spune:
'neata
nu am disparut, doar ca sint f racita si am f mult de lucru, vad dublu, mi s-au infundat urechile, nasul nu mai conteneste sa curga etc...
Noi ultimele dimineti, cind ne trezim totul e alb... si ma inunda asa o "bucurie" - ca uite nu mai vine primavara
Raluca, imi pare f bine ca v-a placut la Chisinau si v-au ramas amintiri frumoase! Multumim p/u impartasirea sentimentelor!
Ref la Laura Stoica, de fiece data uitam sa postez: cred ca Dumnezeu a dorit sa inunde cu vocea sa (a Laurei) tot raiul si a luat-o la el cu iubit si cu bb ca sa-i faca ingeri ... Am ramas f socata cind am vazut imaginile cu accidentul si apoi cind au fost depuse sicriile la capela, in rest n-am mai avut putere sa ma uit...
o zi cit mai reusita
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Lucia_B spune:
Buna frumoaselor
Cornelia - imi pare foarte rau ca esti racita. ia seama sa nu sa se agraveze, nu e de glumit cu raceala la asa termin mic.
Nu ai spus cite citrice mai ai si cum au fost la gust.
Alina - m-ai dat gata cu dulciurile tale, vreau si eu receta tartei cu merengue.
biscuitii arata foarte bine, nu stiu de ce zici ca nu au crescut, mie imi pare ca asa si trebuie sa fie.
la diplomat ina afara de ananas ce ai mai pus ca nu inteleg?
napolionul se face greu, cu ce crema l-ai imbibat, smintina sau frisca?
Deannei ce i-ai permis sa pape din dulciuri?
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Balbina spune:
Salutare!
Si la Bucuresti vremea e urita, dar asteptam cu rabdare sa se schimbe. Nu ma supar pe vreme, caci e de la Dumnezeu, stie El mai bine de ce e asa.
Vad ca s-a mai inseninat cerul putin, poate iesim azi afara, caci turbeaza deja saracu copil in casa.
Alina, as vrea reteta de tarta cu lamiie si merengue, daca se poate.
Cornelia, multa sanatate si ai grija de tine si de punctuletul tau scump!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
Lucia_B spune:
Mamanati - nu vorbi de lene, suntem toate asa. inca nu am auzit pe cineva ca sa aiba super mare placere sa lucreze cind e cu bb.
am vrut sa te intreb, tu nu-l cunosti pe Cernea Ion?
Alinkava - drum bun si fara perepetii.
Bucate
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Lucia_B spune:
Doroti - ce-ti mai face burtica, cum te simti? ce bun mai gatesti?
Lilia - cum a fost la zi de nastere, nu s-au batut copii pentru masinica?
Rodica - cu ce te mai ocupi? sper ca ti-ai revenit de la atitea plimbari si vizete.
Ce mai face Paula?
Bucate
Lucia_B spune:
Corina - AUU!!! uide te-ai pierdut, sper ca sunteti bine.
Tatiana, Elena - va dam disparute?
Necatind ca aseara ne-am culcat tirziu, azi suntem bine.
Asera ne-am alintat cu o shisha , cu chipsuri si un film.
Acum il asteptam pe tati, cu toate ca e we a plecat la serviciu, are foarte mult de lucru si nu reuseste. luna viitoare vor sa intre in productie.
Pina mai intru va doresc sanatate si numai bine.
Aveti grija de voi si bb.
Bucate