Clubul moldovencelor de peste Prut (20)
Raspunsuri - Pagina 6
alinkav spune:
Alina, eu sunt dependenta de fond de ten, mai bine zis fata mea e deja dependenta!Nu pot sa ies afara fara sa ma machiez, m-a vazut ieri Natalia fara nici un fel de machiaj, si cred ca s-a speriat oleaca!
Eu cand ma grabesc il intind cu degetul, dar cand am mai mult timp la dispozitie, pai atunci ma joc cu buretel. Si cu unu si cu altu imi iese normal. Acum mi-am luat unu de la maybeline, nu lichid, gen spuma. Dar totusi raman fidela unui lichid.
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
Balbina spune:
Lucia, ce inseamna rulada scunda, ca n-am inteles? Daca e in contrast cu a ta lunga de un metru, apoi de unde stii cum a iesit a mea, doar in poza e o felie? Si unde vezi tu cafeniu aici? Eu vad doar marginea, si asta e pentru ca s-a rumenit la copt.
Reteta e aceeasi, cu lapte condensat, oua, faina si bicarbonat.
Alinka, nici chiar asa, sa ma sperii, ce vorbesti. Intr-adevar, aratai altfel, parca erai o fetiscana de la liceu.
La cosmetice am uitat sa scriu, si eu aplic crema de zi sub machiaj, obligatoriu de fiecare data.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
MamaElei spune:
Neata!
Ma mai tineti minte? Sintem bine, doar ca a dat o lene in mine de aia mare-mare, dupa un WE plin. Simbata am fost la medic si am asteptat de la 9 si abia la 12 ne-a primit, apoi la coafor, apoi cautat cu disperare pantaloni. Dupa-masa am fost in vizita la socrii mei, au facut o intilneala cu parintii mei si nasii nostri, asa ca mincat si baut engros. Duminica, cu greu trezit, ajuns la intilnirea cu fetele, vazut-placut-plecat, cautat telefon, cu greu decis care, apoi am fost la o matusa a sotului care stie croitorie ca adunasem o punga intreaga de reparat-cusut, iar la socri s-o recuperam pe Paula. Luni am lenevit mai toata ziua, ieri am fost la o prietena in vizita scurta, facut niste cumparaturi pt casa si `iar n-am reusit sa ajung pe DC.
Vreau sa spun si eu drum bun la fete, sa ajungeti cu bine!
Alina, eu aplic mai des fonul de ten cu degetele, il intind bine. Pudra folosesc dupa, doar daca nu acopera bine. Anticearcan nu folosesc. Crema folosesc de zi, o aplic dimineata dupa ce ma spal pe fata.
Lucia, Paula a avut un premergator. Medicul a spus ca e ok, chiar in Israel (ea e evreica), el ar fi recomandat de medicii ortopezi. Accidente din cite stiu se intimpla cind lasi copilul nesupravegheat, noi, slava Domnului, nu am patit nimic. Si desigur ca e la libera ta alegere, dar pot sa te asigur cu tot cu premergator n-am stat cu fundul in sus
Raluca, imi pare bine ca ti-a placut orasul nostru! Si eu mi-am cunoscut sotul basarabean in Cluj, deseori ridem ca uite ce drum a trebuit sa facem ca sa ne gasim
Nati, felicitari pt asa cadou! Si pe mine nu ma prea lasa inima sa fac ochelari scumpi, mai ales ca una-doua si tot ajunge Paula la ei...
Doroti, am si eu o rugaminte. Eu m-am inregistrat pe d cind mi-a facut PAula prima data febra si nu am avut timp sa ma gindesc la nick, daca poti sa-mi zici pe nume, pliz!
mai revin,
Rodica si PAULA (02.09.04)
Balbina spune:
Rodica, si eu si sotul sintem amindoi ochelaristi, de aceea Vlad are tabu la ochelari de cind a aparut pe lume. Nu-i atinge, doar se uita la ei, le zice "ca" si se indigneaza cind ii scoatem, vrea neaparat sa-i punem la loc, asa percepe el normalitatea lucrurilor, se pare.
Deoarece ochelarii sint pentru noi vitali si indispensabili, preferam sa cumparam ceva de calitate. Sotul acum 4 ani a dat o jumate de salariu pe ei, anul asta isi schimba doar lentilele, altfel ramineam lefteri.
------------------
Numai bine,
Bunatati
MamaElei spune:
quote:
Originally posted by Balbina
se indigneaza cind ii scoatem, vrea neaparat sa-i punem la loc, asa percepe el normalitatea lucrurilor, se pare.
scumpul de el!
Eu trebuie sa-i port doar cind ma uit la tv si uneori nu sint atenta cind ii scot, spre deosebire de Paula care ii inshfaca imediat si incearca sa si-i puna pe nas si atunci incepe fugareala prin casa...
Rodica si PAULA (02.09.04)
Balbina spune:
quote:
Originally posted by MamaEleiquote:
Originally posted by Balbina
se indigneaza cind ii scoatem, vrea neaparat sa-i punem la loc, asa percepe el normalitatea lucrurilor, se pare.
scumpul de el!
Eu trebuie sa-i port doar cind ma uit la tv si uneori nu sint atenta cind ii scot, spre deosebire de Paula care ii inshfaca imediat si incearca sa si-i puna pe nas si atunci incepe fugareala prin casa...
Mami, dupa atita vreme si tot nu te-ai invatat minte? Astia de la fabricile de ochelari ar trebui sa-si testeze productia pe copii, atunci ar fi siguri ca e rezistenta la orice fel de solicitari
------------------
Numai bine,
Bunatati
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ralucasimarius
Salut fetelor,nu sint basarabeanca dar am facut facultatea acolo. USMF-Farmacie. Am terminat in 2004. Vreau sa va spun ca a fost cea mai frumoasa periada a noastra.
De atunci nu am mai reusit sa ajungem dar anul asta neaparat mergem.
Imi este dor de parcurile din Chisinau, de cartierul Botanica unde toamna este superb, de "chiflele de mai", morcovul coreean,
magazinul Unic, Greenhills, strada Puskin, de Malina Mica, clatitele cu brinza dulce si cele cu visine si smintina....
Hai ca devin melancolica. Am si o cumatra acolo.
3 ani am stat in Malina si dupa, in Botanica la caminele studentesti.
Pe sotul meu, roman l-am cunoscut acolo. A facut UTM- arhitectura.
Ce sa va mai zic....A fost superb.
Am atitea amintiri frumoase.....
Offffffffff, nu am vrut sa pling, dar mereu ajung la asta cind imi amintesc anii de facultate.
Am fost si la Geamana, am facut un Paste acolo.
Buna!
Imi pare bine ca ti-a placut aici.
Cum se numeste sotul tau si cind a absolvit, ca sotul meu tot UTM Arhitectura si Urbanism a absolvit, poate se cunosc?
doroti_5 31+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Davina spune:
Buna dimineata europencelor!
of ca tare greu mai merge DC ...cred ca e activitate mare
Multumesc de lectie cum se aplica fondul de ten .Lucia eu m-am aprovizionat si cu bureti din aia de care zici .Pe Deanna am filmat-o la Craciun cum dansa in rochie de craciunita hihi ...trebuie sa mai facem ca asa de repede creste si se schimba ..
Alina eu ma gindeam sa-mi iau de la maybilline spuma pentru obraji dar daca zici ca nu e buna o sa mai fac cercetari .
Rodica ti-ai gasit pina la urma mobil ?Ce nazbitii mai face Paula ?
Natalia scumpi ochelarii dar stii ca dai un ban si ei un lucru calitativ.Super ca Vladut nu se atinge de ei ,cum ai reusit o asa performanta ?
mai am o intrebare pentru mamicile cu bebei ...noua medicul ne-a zic ca la 1 an jumatate sa nu-i mai dam lapte,apa cu biberonul ca se vor strimba dintii ...si desteapta de mine am uitat sa intreb din ce sa-i dau ? voi cum le da-ti laptele ?
v-am pupat si va doresc o zi buna.
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Davina spune:
iertati-mi creierii de mamica ....am pus poze cu biscuitii de la Lucia aici si cu tarta cu lamaie de azi aici.
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Balbina spune:
Alina, asa frumusesti de deserturi ai pus recent in albumul tau si taci milc? Imi place la nebunie cum ai ornat tortul diplomat, bravo ca ai avut atita rabdare!
Tarta cu lamiie am inteles ca e o reteta traditionala americana, nu? Imi place mult cum arata in sectiune, ador tartele cu multa umplutura si biscuitii sint tare frumusei.
------------------
Numai bine,
Bunatati