Clubul moldovencelor de peste Prut (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Uite aici , Alex avea aproape 8 luni, si am folosit premergatorul doar cum vezi, ca atunci cand il puneam in el, incepea sa urle!Isi dadea seama ca in el, nu prea avea sanse sa umble pe unde vroia. Si aici , cum ti-am spus, la 7 1/2 luni, se trezea dimineata, cum deschidea ochii, sa vezi ce viteza prindea sa se ridice in picioare.

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetili!
Ce mai faceti?
Eu azi acasa, cu calc, tv, goblenu si mincarea.
Ne simtim bine si dormim, nu mai facem nopti albe, tifu-tifu.
Voi cum?
Ce fac celelalte burtici?
Da copilasii?
Mamaelei a disparut nu stiu unde!!!
O seara cit mai placuta!

doroti_5 31+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ca nepotica mea tot s-a invatat a merge cu premergatoru si foarte bine sa simtit in el.

evolutia bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

si eu tot fac galerie p/u premergator, fetitele (ca baietei n-are nimeni) finilor parintilor tot cu premargatorul au incept si s-au invatat mai repede sa mearga singure fata de ceilalti copii care nu foloseau. N-am vazut sa aiba ceva probleme ortopedice pina acum... Eu cred ca premergatorul ii ofera siguranta copilului ca in caz daca cade - cade pe moale (in scaunas) si parintii pot sta mai linistiti ca nu se loveste copilul... Eu il consider o chestie f bune!

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Wow Alina - ce baetel dulce a fost Alex, zic ca a fost deoarece acum e flacau in toata legea , multe pentru el.
ne mai gindim, poate o sa luam si noi premergator.

Au uitat, eu la torta am folosit ciocolata cu lapte, si a fost foarte dulce. insa si blatul tot cu nuci era dulce.

Acum am facut rulada rapida dupa receta Nataliei. dupa ce am scos-o din cuptor mi-am dat seama de unde-mi cresc miinile. sa nu credeti ca din umeri
daca in receta scrie ca trebuie coapta la foc mare eu am copt-o la maxim, da ce - nu e tot mare . evident ca am ars-o. da nu am aruncat-o, am taiat subtirel si frumusel arsura si am "shikaturit" cu pudra si o sa mearga, ba nu - de strashnika ce-i o sa fuga .

acum cine vrea sa-mi mai faca complimente si sa-mi zica ca-s gospodina

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Am uitat!!!
Multumesc frumos Lilia pentru recete, inca le studiez si poate o sa incerc ceva din ele.

evolutia bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Lucia, multumesc de complimente din partea lui Alex!
Acum capata si el trasaturi a unui copil mare, pe cand atunci era inca un bebelus, cu inocenta, cu mirosul lui specific unui bb mic!

Restul fetelor pe unde sunt?

A si inca ceva Lucia, esti o gospodina foarte buna, nu te subaprecia, de fapt toate suntem,doar din simplu fapt ca facem, pregatim si ca ne place!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare fetelor!
Mersi mult Aliona pentru raspuns .Drum bun si fara peripetii la Moldova .
Alina eu vroiam ca si Lucia sa vad marmoratu ,ca pe celelalte le-am vazut inca de la ziua ta.Frumusel Alex si grasunel bebe a fost ,ca acum e domnisorel .Drum bun la Moldova si Ucraina.
Lucia bravo Laurei pentru performante .Poate vrea lapte in loc de apa ,zic si eu .Noi n-am avut premargator si Deanna a invatat sa mearga tinindu-se de marginea patului si cu ajutorul nostru .
Deanna acum danseaza prin casa ,i-am pus muzica pentru copii si-i fericita .
Cornelia cum te mai simti ?mai ai greturi ?
Ieri mi-am luat un fond de ten si cind il pun pe fata parca nu intra bine in piele ...asa ca vreau sa va intreb cum il aplicati cu burete cu mainile sau cu pensula ?
anticearcanul il puneti sub fond de ten sau deasupra ?
mai puneti si pudra sau nu ?
va rog lamuriti-ma si luminati-ma si pe mine .
pupici si o zi buna .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Alina - merci de felicitari, incercam sa o sustinem in toate incercarile ei. Eu cred ca premergatorul e mai mult pentru a ajuta parintii, ca sa nu stea cu fundu-n sus .
De baut laptic Laura bea, chiar destul de mult, cred ca are un puseu ceva acum, ca daca o tine tot asa cred ca degraba o sa se inchida ferma .

Si noi acum seara, cind a venit tati acasa am dansat, a ris in hohote. Deja ride de la mimici nu doar de la vorbe, si e asa de draguta.

Eu funul il intind peste o crema hidratanta cu buretele udat si stors bine. In caz ca pare pielea prea lucitoare mai dau cu putina pudra.
Anicearcane inca nu folosesc.

Alinkav - nici gind sa ma subapreciez, ca stiu ce si cit merit, insa azi chiar m-am prostit si merit "laudata". Daca nu crezi iti aduc dovezi: aici si aici.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Multumesc Lucia de raspuns .O sa incerc azi sa vad cum merge pe pielea mea .Cit despre premargator -ai dreptate

Rulada arata tare bine ,pacat ca nu-s vecina cu tine ...

azi e mai bine afara asa ca mergem la plimbare un pic .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput