Clubul moldovencelor de peste Prut (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Am tot asteptat sa mai scrie lumea, sa se umple pagina 10 mai bine. Vad ca n-am nici o sansa, asa ca va poftesc aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71513

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare !
Nati nu se deschide link-ul la capitolul urmator asa ca scriu aici pina cind .Cum ti s-a parut tarta la gust ? ai intilnit greutati ? poate la mine era un pic mai moale bezeaua de aceia am putut face adinciturile alea cu lingura ...Mie imi place cum ti-a esit .

Crinia sper ca ti-ai luat biletul spre seara si in spatele avionului ,ca unii sint pretentiosi la plinsetele copilului si strimba din nas(asta ni s-a intimplat noua ) ...eu sincer nu m-as descurca cu Deanna .Sotul mi-a zis ca este masuta de schimbat pampersii deasupra WC-ului,el acolo a schimbat copilu.Eu am schimbat-o de citeva ori pe scaunul meu.Sa ai un zbor linistit iti doresc.

Ca sa tii post eu cred ca trebuie sa ai vointa mare ceea ce imi lipseste din pacate ..

Mi-a inflorit azi o lalea si are numai vreo 5-6 cm

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Gata fetelor, am revenit. Am avut o problema cu net-ul. Sa va zic de mine. Am terminat Farmacia la Chisinau, ne-am casatorit pe 18 sept 2004, nu avem inca pui fiindca am o mica problema pe care speram sa o rezolvam cit mai repede.
Stam in Bucuresti, pe linga Facultatea de Constructii si am cel mai bun sot din lume.
Imi face placere sa intru aici la voi ca ma simt ca acasa.
Desi cind am plecat la Chisinau am facut un adevarat scandal, acum imi este un dor....
Cam atit despre mine. Daca mai vreti detalii astept cu cea mai mare placere.
Acum o rugaminte: vreu reteta de la clatitele voastre. O aveam notata pe undeva dar nu o gasesc. Parca ceva cu 10 oua, 1 litru lapte....
Chiar nu-mi aduc aminte.
Va pup si vb mai tirziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna am cautat noul capitol, lam gasit aici:
AICI

doroti_5 31+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Ajutor, fetelor ... ca sa ajung la voi in Moldova imi trebuie pasaport? cand mergi cu trenul te opreste la vama ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

da
da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lacramioara, Alina, asta e subiect vechi, va rog sa scrieti in continuare AICI

Rog moderatorii sa inchida acest subiect, multumesc.

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput