mamici casnice (18)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
mihaela amalia spune:
Buna ziua fetele!!!!
Vine , vine primavara E asa de frumos la mineeeee, e soare, incepe sa se incalzeasca, dar se mai topeste si zapada
si e asa de feloscaraie
, abia astept sa treaca zapada
Tina cam asa e perioada asta, asa am fost si eu, cu un ochi radeam si cu celalalt plangeam ...important e sa nu cazi in depresie dupa ce nasti.Eu una cat am stat in spital
non-stop, nu stiu de ce, oricum o mare parte din vina a avut-o si tampitele
de asistente,(scuze dar nu pot sa le numesc altfel)...insa cum am ajuns acasa gata eram alt om...Mult noroc si nastere usoara de pe acuma..
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diadaniela spune:
Tinuta, stim cum e sa fi graviduta cu toane..Lasa ca te iertam ,ca nu intri mai des.Ai motive!
Stie sotu" romana ? Sa ne anunte si pe noi cand nasti. Sau macar in engleza!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Anculina spune:
Buna fetelor!
Vad ca e mare agitatie la gravidutze pe-aici...Sa vedeti dupa ce nasteti stari contradictorii...
Eu astept primavara...visez la concediul de vara...vrem in Grecia, la Halkidiki si visez cu ochii deschisi uitandu-ma la pozele din ofertele agentiilor de turism...
Mergeti la Baby Expo ?
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
diadaniela spune:
Cred ca tragem si noi o tura pe la Baby Expo.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
Buna ziua si de la mine, am descoperit cum fonctzioneaza chatul, adica m-am modernizat si am uitat sa intru sa va salut
Tina nastere ushoara si sa ne anuntzi cind apare
Mihaela si la mine e frumos, cald, asha ca azi am profitat sa-mi arat virusii la lebede.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
impreuna spune:
Tina chiar ma gandeam oare cand mai intri sa ne dai vesti:) Abia astept sa nasti, sa stim ca esti ok si ce bebe ai:) Si poze, multe poze.
Cu toanele ce sa zic, e cat se poate de normal, problema e ca eu de exemplu nici acum n-am scapat de ele, spre disperarea sotului:)))
Svetlana sa ne arati si noua ce cumperi pt bebe:)
Imi place de voi gravidutelor ca va aprovizionati dinainte cu ce aveti nevoie, nu va luati dupa gura lumii ca nu e bine sa cumperi dinainte nimic pt bb ca aduce ghinion sau mai stiu eu ce.
Eu aveam totul pregatit cu mult timp inainte sa nasc, asa ca dati inainte
Anculina si noi ne gandim sa mergem la vara in Grecia, dar as vrea in sau aproape de Atena, musai si neaparat:)
Sa va zic, am fost la dr la control, Sara e bine dar m-am plans ca mananca putin, cred ca bag o tura de vitamine. Am intrebat dc ar trebui sa ii fac analize, dar mi-a zis ca dc copilul e bine, vioi, nu are rost sa il intep dejaba.
Si inca ceva, Steaua joaca cu Rapid in sferturi, sa mor nu alta cand am auzit, am urmarit in direct tragerea la sorti, uf ce meci emotionant o fi :)
Alina pai ce sa zic, la mine nasterea a fost o experienta cat se poate de placuta, de care tot as povesti:))
Probabil si din cauza ca am nascut la privat si nu se compara cu spitalele de stat, ma simteam ca in vacanta:)))
Dar gravidutele noastre nu au de ce sa isi faca probleme ca toate nasc prin strainatate si ma gandesc ca nu exista termen de comparatie cu ce e in Ro sau prin UK, Germania, Canada (dc tot mai vrea Cami un bb:))
Si eu ma tot intreb pe unde sunt fetele, nu le mai enumar ca sunt prea multe care n-au mai dat nici un semn de viatza in ultima vreme:)
Fetele care aveti asigurari, mai ziceti si la noi una, alta ca pe mine acuma ma streseaza subiectu asta, sa stiu cat mai multe, pls, pls
Alina aseara am incheiat polita de asigurare pt Sara cu Aviva, dc te intere mai multe iti spun conditiile, ca mi-am batut capul cateva ore ca sa imi intre bine la capatanat toate informatiile:) De acu pot dormi linistita din cateva puncte de vedere:)
Ma duc sa trag un pui de somn, ca poate diseara o sa am nevoie sa fiu fresh
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
steaua cu rapidu'???
tina, pormim galeria nastere usoara si fruntea sus. o sa vezi ca nimic nu se compara cu sentimentul pe care o sa-l ai cind iti vei lua bblu' in brate. o sa uiti de toate cele si tot ce o sa conteze o sa fie el/ea. da' de ce zicea corina, bebitza? e fetita?
flavia, chiar as vrea sa aflu mai multe de asigurare, da' imi era tare rusine sa te intreb. sa nu iti bati capu' cu mine, ca dupa ce ti-au facut aia capul calendar sa-mi explici si mie ...
alexa & fam
diadaniela spune:
Mai Flavia ,tot e bine .Macar stim sigur ca una dintre echipe merge mai departe.
Forzza Steaua!
Dana
Anculina spune:
Buna !
Noi ne-am hotarat pt Halkidiki, in principiu am ales deja si hotelul.dar n-avem pasapoarte inca! De sapt viitoare incepem alergatura pt ele! Stiti daca trebuie si cazier? Ca eu nu sunt nascuta in Bucuresti, si daca trebuie, tare mi-e ca dureaza vreo luna numai pana imi trimit astia cazierul...plus pana e gata pasaportul...poate ne ies pasapoartele dupa data la care ne facem rezervarea la hotel...
Baby Expo unde e anul asta ? Tot acolo la Sala Polivalenta ?
De care asigurare ? La casa ?
Pup.
Anculina spune:
A! Care e schepsisul la chat ? Ca si eu intram mai demult, dar acum de vreo jumate de an nu mai pot intra, nu stiu de ce...
Eu din mai nu mai iau banuti, face Maria Carolina 2 anisori...voi ce faceti dupa perioada asta ?