Pantofii

Pantofii | Autor: Ira

Link direct la acest mesaj

...Fetele, colindam virtual un pic magazinele de incaltaminte ?

Ce se poarta, cum, cat costa, de unde ? Ati vazut ceva care v-a impresionat pentru primavara care vine ?

Cate perechi de pantofi aveti in garderoba ? Ce faceti cu cele vechi si demodate ?

Eu deja m-am decis sa incep sa arunc, ca unii-i tin pe raft pana se pune praful de 3 degete pe ei, si ....sunt genul practic, nu-mi place sa pastrez lucruri inutile in casa.

Pupici, irina

Sofie :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=UK-196291&page=1&cgname=OSSHUFLAZZZ&rfnbr=2898

Uitati ceva care-mi place, in special cei aurii, pt. blugi, sunt mortali.

Sofie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

da Ira se poarta genul balerina, adica ccc cu o curelutza, chiar daca sunt eleganti sau sport-casual...si auriul se poarta ca si la haine de altfel.

eu cu perechile care sunt inca bune dar nu le mai port, le bag in cutiile de colectare de haine sau pantofi pentru asociatiile caritabile, cele care sunt vai de ele, rupte sau mai stiu eu cum, le arunc direct...mai am si unele de "suflet" care nu ma indur sa le arunc si moda revine, iar masura la pantof nu se schimba, cel putin la mine nu s-a schimbat din adolescentza...o am pe cea mai banala, 37-38, de fapt 37,5 dar mi se potrivesc cand 38 la italieni cand 37 la olandezi...oricum am o pereche de pantofi visinii, cu botul taiat si toc inalt si drept cum se poarta acum, deci sunt vintage si foarte cool...am fost la un party ieri si am fost fff admirata si ei sunt vechi de vreo 6 ani.

t-rex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

ia uite:www.eluxury.com/browse/product_assortment.jhtml?SectionID=9000&CategoryID=9001&SubCategoryID=9074&ClassificationID=9075" target="_blank">aici ce se poarta anul asta, culorile naturale, neutre.

espadrile o sa-mi iau si eu din astea cu bentita si toc, ca sincer imi plac asa de toata ziua
editai: oricum eu sunt fan pantofi in general, am aproape de orice culoare si stil am si unii "leopard" de la zara astia sunt favoritii mei

t-rex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ahhh,ce m-ati lovit!Vara trecuta cand plecai la Romanika am avut un geamantan juma' de pantofi si sigur ca nu mi-au ajuns;...Pur si simplu's obsedata si restu' familionului la fel din motive lesne de-nteles.Partea buna?cand is cu fata la cearsaf sunt rezolvata simplu c-o repriza de shoes shopping.
Nu stiu exact ce se poarta si de obicei nu port neaparat ce se poarta ci ce-mi pica mie cu tronc la mom. respectiv.Acu' aveam fixatie pe saboteii aia "cowgirl style" si n-am rezistat unei perechi.Aia cu talpa ortopedica is in topul meu de vreo 3 ani deja si ultima achizitie sunt unii copie dupa un model Dior,cu care reusesc sa ma ridic aproape la acelasi nivel cu barbatu'meu ;imi plac mult cei clasici,cu bot ascutit si toc cui..de astia nu ma plictisesc niciodata.Si-mi plac mult cei stil balerin,dar cu bot foarte ascutit sau foarte rotund.Din pacate de astia nu am,pen' ca singurii fara toc pe care-i port sunt adidasii.
Cei gen espadrila nu-mi mai plac;m-am plictisit deja de ei.
Lena,intamplator si preferatii mei sunt tot niste leoparzi,pe care i-am alergat de i-am rupt pen' ca-s si foarte comozi.Love them!
De aia pe care nu-i prea port ma debarasez,da' greu de tot,pen ca se-nfiripa sentimente puternice intre noi;am lasat as'vara-n romanika vreo 15 perechi de sandale (vara'mea fu bucuroasa) ca nu-mi mai incapeau in bagaje si-n toamna cand ne-am mutat la caldura,vreo 10 perechi de cizme si bocanci la o biserica care-i imparte la nevoiasi (din acelasi motiv-bagaje neincapatoare).

nota explicativa: nu-mi venerez pantofii in asa hal incat sa-i pastrez in album si singuru' motiv pen' care exista acolo e ca i-am "impartasit" c-o colega de suferinta,si-anume Rayuela

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Off, pantofii!! Aci m-atzi cam lovit, vorba Vevelinei Is obsedata pur shi simplu, in ultimele doo saptamini mi-am luat trei pereki, shi oftez cu gindu la primavara calduroasa, ca aci ninge de rupe, mama ma'sii de vreme...da ma consolez cu jdemiile de pereki de cizme pe care le am
Is conshtienta ca-i o boala grava asta cu cumparatu de papuci, da io nu vreau sa ma vindec
Pe cei pe care nu-i mai port ii dau la famelion- mama shi sora, care-i foarte bucuros iar daca is stricatzi, ceea ce nu se prea intimpla, ii dau la containeru pt saraci.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noi
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

aaaaah, pantofii... subiectul meu preferat!
in momentul asta am fix 17 perechi care nu au mai mult de 1an 1/2 dar tot sunt absolut convinsa ca imi mai trebuie o pereche. cred ca niciodata nu voi avea suficienti.
acum de exemplu imi trebuie NEAPARAT o pereche de pantofi negri mai eleganti, sa ii pot purta la fuste, dar nu am prea gasit nimic sa ma incante ( in afara de o pereche de la Marc Jacobs dar parca n-as da atata)
eu am impresia ca imi gasesc mai usor pantofi pt vara decat pt iarna. acum ultima mea achizitie de sambata e o pereche de balerini bleu pal, cu botul rotund, si o pereche bleumarin si alb tot balerini dar cu varful ascutit. debia astept sa se faca mai cald sa ii port.
si eu mi-am cumparat anul trecut o pereche de espadrile cu toc ortopedic dar defapt doar tocul este ortopedic si imbracat in sfoara, partea din fata e plata. se leaga pe glezna cu o panglica. sunt super comezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Pantofii?... hi hi hi, preferatii mei. Sunt disperata dupa pantofi, sandalute, balerini, sabotei, de incaltat sa fie, insa sunt atat de pretentioasa ca foarte greu gasesc ceva sa imi placa, dar si cand ii gasesc ii port cu mare drag.
De avut am o gramada si de la an la an ce e vechi dau ce imi plac foarte tare-i port cu mare grija.
Cred ca niciodata nu m-as satura de cumparat incaltari si chiar daca sunt ultimii bani si gasesc ceva sa-mi placa, dau pana la ultimul banut.
Aici islandezele poarta foarte mult balerini, papuci foarte josi insa obisnuiti.
Nu au incaltari sofisticate cum gasesti in Paris, Germania, Elvetia.
Nu au gusturi deloc la incaltari, poate si pentru ca ei peste tot pe unde se duc se descalta, inclusiv la birouri iar faptul ca-i tot descalta si-i incalta de n ori pe zi, ii fac sa arate in halul in care arata.
Pupici.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Si eu cunosc una inebunita,dar nu dupa pantofi,ci dupa tenisi.II iubeste atat de mult ca i-a luat si in cimitir.(prietenii stiu de ce)si si-o tras si poze ptr posteritate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by yank

Si eu cunosc una inebunita,dar nu dupa pantofi,ci dupa tenisi.II iubeste atat de mult ca i-a luat si in cimitir.(prietenii stiu de ce)si si-o tras si poze ptr posteritate

Life`s a bitch and then you die

O shtim, cumva?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noi
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by iren
O shtim, cumva?

Sigur nu-i nevasta'sa!Cre'ca n-o stim

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput