Doua casnicii si chiar mai multe?
Raspunsuri - Pagina 2
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by dulceticaquote:
Originally posted by karol
Frumos!Mi-a placut discutia dintre voi.Se pare ca al patru-lea aduce noroc.
Va doresc tot binele din lume.
si tot asa...
karol
Bine si pina la al patrulea ce fac?
Nu-i confundati cu anteriorii cind ii strigati?Cum faceti trecerea?Mai aveti rabdare?Despartirile nu sint amuzante ca sa treci peste, usor?Presupun ca nu aveti copii?
Oricum ,imi place de voi mult!
dulcetica
Pai pina la el patrulea,ii numeri pe ceilalti trei.....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
gabibarta spune:
quote:
Nu te arunca la pupat!!
inca nu se stie:e bine sau e rau ca nu ne lasam..de aia mai citim pe aici un alta!(zi si tu ca fac cu ochiul acum)
si tot asa...
[/quote]
e bine ca nu va lasati... omul are o singura viata, are dreptul la fericire, si daca te-ai casatorit cu cineva nepotrivit, nu inseamna ca ti-ai incheiat viata!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
fannna2003 spune:
eu sunt la a doua casnicie si e foarte bine
Felicitari fetelor...chiar dac o casnicie esueaza(2,3...) nu s-a sfarsit lumea...nu merita sa suferi si sa te lasi injosita de vreun barbat...nici sa-ti "sacrifici viata de dragul copiilor"...copii cresc si tu ai sa ramai tot cu el(sau cu ea dupa caz)si apoi ce ar putea invata un copil de la noi???...
Unde nu sunt copii e mult mai usor...
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
Idora spune:
Sunteti tari fetelorHai ca nu mai aveti mult si o ajungeti pe Elisabeth Taylor care-i la a 7-a
She spune:
Nu stiu dar la capitolul asta fac numai ce vreau.Imi ajung obligatiile societatii si al bunului simt, undeva trebuie mers si dupa alte "standarde". Daca ma comport acasa ca la lucru, ceva pute, nu?
lorelei_19 spune:
She, ai perfecta dreptate
E mai bine sa alegem fericirea decat sa traim intr-o casatorie care ne termina. In definitiv e responsabilitatea fiecaruia dintre noi propria fericire.
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi