Miresele anului 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau
Sa aveti o zi frumoasa si linistita. Eu o sa am iar o ziiiii...maica mare! Dar este aniversarea cumnatelei mele, asa ca-i urez La multi ani! si abia astept sa ne vedem diseara!
Zapacitele mele...io o sa ma impart intre voi cu frisca si capsuni! Ce va iumbesc io pha toate maaaaa!Tare, tare, tare!!!
Haidi pupi si zi faina!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetele dragele ...
am recuperat si eu paginile necitite, m-am amuzat copios cu toate legaturile de rudenie dintre animalutele mireselor posesoare . clar sunteti niste zapacite !!!!

SunSmile, pupicii multi si dragi, ca masinuta se repara.
Andreea_trend acilea sunt maica, avusai niste activitati departe de calculator ieri, dar acilea sunt si cu dor mare si eu de tine :)
Pufule unde esti? mh, iar dormi in post? pupicii

Poate facem o intalneala cu tot cu animalele atasate acu ca a venit caldura....hihihiih...ce circ va iesi :)

hai pupicii la toate cu mult drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata la gagici!
apropo de luna de miere, care dintre fete se gandeste sa isi petreaca luna de miere in Tenerife sa imi dea un PM cu adresa de mail ca eu am primit deja oferta vara pentru Tenerife.

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Neata fetele
Pliciule daca se face intalneala cu animalutze ma inscriu si eu cu una bucata gagica blanoasa, grasa si alba - Samoyed. Foto cu gagica mea sunt in albumele din semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bheyyy cat e de dulceeee! Si stapana!

quote:
Originally posted by ralucah

Neata fetele
Pliciule daca se face intalneala cu animalutze ma inscriu si eu cu una bucata gagica blanoasa, grasa si alba - Samoyed. Foto cu gagica mea sunt in albumele din semnatura

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by ralucah

Neata fetele

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005

ralu o stiu, am vazut-o in poze la tine, super pufosus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Sar'naaaaaaaa!!!!

Am mai pus acu cateva poze (tot in albumul de flori) cu rasfatata noastra cea smechera si escroaca sentimentala.
PS: anul asta cred ca o dau la monta...care mai doreste care mai pohteste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Neatza dragele mele!
Am stat aseara si am asamblat la invitatzii ... si mi-e un somn acuma de imi vine sa ... plec acasa sa dorm. Plus ca ma doare si spatele la cat am stat aplecata peste masa in timpul "procesului". Dar, in final au iesit asa cum le-am visat si deja nu mai am draci ca au uitat alea sa taie "si"-ul.
Mi-am pus si floricelele pe care le-am primit cadou ieri in coshuletz ca sa vad cum se "incadreaza" si ... mmmm, ce frumos! Au funditzele fix la culoarea coshuletzului. Ce se mai distra puiul meu aseara pe la 12 cand ma vedea cum ma fudulesc eu cu coshuletzul meu ... nu mai putea de dragul meu!
... Dar tot nu pot sa fiu pe deplin fericita pt ca bunica a intrat de ieri intr-o ... semi-coma .....

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Buna de dimineata ...si noi am fost aseara dupa invitatii .....de fapt am dat ok pt tipar ... abia astept sa le vad martea viitoare in forma finala

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Cuuuuucuuuuuu

Ati dat-o pe laudarosenii cu copii de 4 picioare, da??? Bine..atunci..pt cele care nu s-au dus inca...si pt cele care au uitat...va rog - albumul de pe DC ...sa vedeti 80 kg cu blana si labutze de urs ...si apoi..ganditi-va la increngaturi

Ati dormit bine?? Ca eu am fost un puisor neintors ...hihihi
In plus...e asa frumos afara .....cum sa nu te bucuri?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput