Miresele anului 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Salutare, fetelor.
E o zi minunata... Simt miros de primavaraaaaaaaaaa

A mai avut loc intalnirea ieri? Ca eu nu am mai reusit sa ajung...
Daca da, vrem si noi sa vedem poze, lista de participanti, minuta intalnirii...
Adik, ce credeati? Ca scapati asa usor....

Latido, daca gresesc, imi cer mii de scuze...Dar parca retinusem eu ca tu intrebai cum e cu baloanele in restaurant ca decoratiune? Si...ceva...nu se leaga fiindca am vazut printre pozele tale, poze cu sali decorate cu baloane...

Probabil ca sunt eu prea aiurita si nu era vorba de tine...

Jesia, ai luat verighete, rochita..si poze???? Cand? Sa le porti sanatoasa si fericita.

BraveGirl, succes la exemen. Eu si cu iubitul meu (care imi e si coleg la master ) am avut sambata ultimul examen. Mai urmeaza lucrarea de dizertatzie in perioada 1-16 iulie (adik exact cu 2 saptamani inaintea nuntzii ) si apoi gata. Sper sa terminam anul cu bine.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Neata fetele sa aveti o saptamana frumoasa!!!
Emilia ..azi ma pun pe treaba sa modific ce am vorbit si iti trimit mai tarziu.
Trenuleeeeeee....ia ghici matale ce fac eu de la sapte jumate dimineata ..ca nu aveam somn si am cazut din pat..am facut patru modele ..le fac poze mai tarziu si iti trimit.
Cuscra ...am gasit mailul abia ieri seara pe adresa aia, nu-i problema, vorbim si stabilim ce si cum.
In alta ordine de idei...am o veste ..sper ca buna...o sa scriu mai in detaliu pe subiectul nostru cu organizare, maine dupa amiaza...miresici de luna mai...vi se pregateste ceva...!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Pofta buna..ca sa zic asa ..ca de dimineata...n-apucai sa intru ioc...la serviciu, in "focuri"..as fi vrut eu sa fiu inca la "petrecere", andrelule ...
Am luat si eu unica...am gasit si jartelutza...hm...intr-adevar Gio, nu e cine stie ce de ea...dar..vorba aia, pe gratis? ce vrei??
pana nu-mi face alta cu okiu'..io raman la asta...
altfel..i-am captat atentia lu' iubi cu costumele de la AT - ceea ce nu poate fi decat imbucurator pt mine - si chiar e de-acord sa se imbrace cu camashuca visinie, cum mi-ar placea mie ...sau...hai sa zic..intr-una cu margini cu visinii, in acelasi model cu lavaliera si vesta ..tot de la AT, daca'l stiti ,...hehe...mai ramane sa vaz ce rokitzuk isi ia fata la costumul lui crem-bej de cununie si camasa in ton..pe care nu le are ..chiar..ce culoare ar merge pt camasa..la un costum bej, ha?

Cuscrel, sar'na esti ZA BEST OF ZA BEST!!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Cuscrel am luat si eu Unica..nice..da nu m-a dat pe spate.
Jartiera daca are nevoie cineva ..o donez cu draga inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by elara
Jesia, ai luat verighete, rochita..si poze???? Cand? Sa le porti sanatoasa si fericita.

Draga mea elara spre rusinea mea nu am facut poze ,desi aveam aparat la noi......dar chiar daca faceam nu as fi stiut sa vi le arat asa ca mai asteptam putin sa ma destept si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Bhei nene da` ce rar scrieti in ultima vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rok spune:

hello ...sper ca nu m-ati uitat :( dupa doua saptamani de umblat prin straini (adik Constanta si Pitesti) am revenit la birou ingrozitor de obosita si stresata, de nu-mi mai trebuie nimic ....
in plus am mers sambata la brasoj dupa rochita si...au modificat-o urattttt de tot si a trebuit sa o comande din nou. un intreg show a fost acolo, plus ca nu mi-a placut cum au brodat voalul si le-am spus sa il refaca... offf mult stres cu chestiile astea :(
girls voi de unde a-ti cumparat pantofi ca eu caut in disperare in toate magazinele si nu gasesc nimic pe plac ...pleesee

in alta ordine de idei de azi am inceput sa distribui invitatile si a ramas multa lume cu intrebarile pe fata ( hi, hi)

sa aveti o zi frumoasa in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by rok

hello ...sper ca nu m-ati uitat ....

io nu te uitai, cu sigurantza....si tot mai astept sa vaz diploma inramata si pe perete

ps//nici io nu gasii pantofi pe gustu' meu...da' mai am rabdare..zic ca inca nu au bagat marfa de sezon

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rok spune:

multumesc krelia...credeam ca dupa atata timp m-ati pierdut din memorie...
oricum diploma a fost de mult inramata si are loc de onoare pe perete. am sa fac o poza sa va arat
ei astept cu pantofii..mai e timp dar m-a cam apucat disperarea cand am vazut oferta pe piata...si tot colindand am dat de niste sandale absolut superbe . ma gandesc sa iau rochia pt cun. civ in ton cu ele :)
azi merg sa dau comanda de carduri plic (nu le-am luat impreuna cu invitatiile) si am sa intreb de marturii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silda spune:

buna...

sunt tare suparata.un unchi al viitorului meu sot(fratele mamei lui) a fost diagnosticat cu cancer de colon in stadiu destul de avansat. noi fiind amandoi medici ne dam seama ca prognosticul nu este unul fericit si in atare conditii, nu ne prea mai putem gandi sa ne organizam nunta in 2007,.cu rezervare in 2006.as vrea sa va cer o parere si daca stiti vreo reglementare a bisericii in acest sens.

multumesc anticipat pentru raspuns.
va urez o zi buna.
va pup

Mergi la inceput