Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 19
maimu spune:
quote:
Originally posted by Divine girlquote:
Originally posted by maimu
Rallu !!
Ajuta-ma te rog,parca ai scris al un moment dat de unde i-ai luat pe mireseii aia draguti, indura-te si mai spune-mi si mie ca-mi cad ochii de 2 h de cand caut ...
Maimu, vezi ca sunt la mine in pozici la "Marturii" . Am mai multe, printre care si cea "furata" de la Rallu
Pregatiri
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Vazut, placut, ...."furat"
Merci mult
Daca poti sa-mi dai si mie adresele site-urilor -daca le mai ai -de unde ai luat astea?Poate mai gasesc si eu ceva!!!
Giova spune:
Buna gagici!!!
azi intru mai tarziu. am fost la dr., mi-a scos un fir, celelalte 2 le-a mai lasat o sapt. ca nu am fost prea cuminte si nu e cicatrizat tot.
Divine girl, super, cat a costat? Numai in Bucuresti au magazin? am intrat pe site si poate sun sa-i intreb.
oricum e nemaipomenita.
la toate.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
NicoletaB spune:
Fiul catre tata a doua zi dupa noaptea nuntii:
- Tata eu divortez!
- Ai innebunit, asa repede, ce s-a intamplat?
- Nu conteaza eu divortez!
- Mai fiule, mie poti sa-mi spui sunt tatal tau, care e problema?
- Tata, sotia mea este virgina!
Dupa un timp de gandire spune tatal:
- Apoi fiule ai dreptate! Ce nu le-a trebuit altora nu ne trebuie nici noua!
elara spune:
Alynutza, multzam mult pentru amabilitate si explicatii.
Alishaa, am uitat sa-ti spun ceva: Krelia nu pune poze la nimic legat de nunta. Are ea o superstitzie... Asa ca trebuie sa asteptam sa faca nunta ca sa o putem vedea...
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
alishaa spune:
Asa deci ? Bine, bine - o sa ma roada curiozitatea, dar asteptam!!!
Giova, daca te refereai la rochita lui Divine Girl. costa 14.500.000 (adica asta e pretul fara reducere - mie tantiile de acolo nu au vrut sa mi-o dea la reducere, desi m-am dus de la targ cu catalogul, dar cica ele nu stiu nimic de reducere si am luat-o la pret intreg!!!). Poate Divine Girl a avut mai mult noroc!!
Daca au magazine si in alta parte, nu stiu sa-ti zic!!!
Sper ca ti-am fost de folos cu ceva!!!
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by alishaa
Giova, daca te refereai la rochita lui Divine Girl. costa 14.500.000 (adica asta e pretul fara reducere - mie tantiile de acolo nu au vrut sa mi-o dea la reducere, desi m-am dus de la targ cu catalogul, dar cica ele nu stiu nimic de reducere si am luat-o la pret intreg!!!). Poate Divine Girl a avut mai mult noroc!!
Noroc, pe dracu'! Pardon de expresie! De mine ce mai zici ca am luat-o CHIAR DE LA TARG???!!! Si tot cu atat? A?! Adicatelea ... or nu era redusa, ori era redusa deja cu 10% ... ori ... mi-am luat tzeapa!!! Dar ... in fine ... sa se umfle ele cu banii mei si eu sa ma ... umflu in pene de mandra! Na! Ete ashe!
Si ... bey, uitam sa ma laud: MI-AM LUAT PANTOFII!!!
Mi i-am facut la culoarea rochitzei, din piele ca sa fie comozi si ... le-am trantit si neshte fondeee!!! . Numai sa ma vad eu cum o sa merg ca o barza pe toace de 10 ca n-am mai purtat toace inalte de ... hm ... din tineretze
Pup la fete cucuiete!
Pregatiri
Divine girl spune:
Si daca tot sunt singura p'aci, sa ma destrabalez si eu la capitolu' asta ca de! ... ce sa fac daca sunt baba? Uit sa raspund odata la toate si ... mai bag una! "Pacat" ca nu se contorizeaza
Maimu, site-ul e www.preciousmoments.com
Na ca-mi facui datoria pe ziua de azi si raspunsai la tati!
Ma duc acuma sa bag o pipoanca ca nu mai pot. Azi m-am chinuit nu stiu cat sa fac cardurile de masa, cartonashe pt marturii si cartonashe din foaie de calc pt confirmari pe care o sa le punem in plicurile cu invitatzii ( mie nu-mi place absolut deloc treaba aia cu confirmarea scrisa pe invitatzie ), dar in final au iesit absolut dementiale! Abia astept sa i le arat si puiului
Acuma chiar ca va pupa fata!
Pregatiri
alishaa spune:
Divine Girl, m-ai facut sa rad !!
Eu am vorbit la targ cu tanti de la stand si mi-a zis ca rochia e la reducere!! Cand m-am dus la magazin (ca nu o aveau la targ) si m-am hotarat sa o iau, au inceput tantiile de acolo ca ele nu stiu nimic, ca nu pot sa sune la targ, ca ...etc!!! Si nu mai spun cate si cate alte figuri (inaine - ca nu dau jos florile, ca sa iau si voalul acum, si tot asa).
M-au enervat la culme!!! Bine ca macar am luat rochita!!! Plus ca am zis sa o opreasca si a doua zi cand m-am dus sa o iau, era pe umeras intre celelalte la vanzare!!!
Credeam ca macar tu ai avut noroc!! Asta e!!!
Mi-e si frica sa ma duc sa imi fac voalul acolo
alishaa spune:
Apropo, Divine Girl, poze cu pantofii ? Cu funde cu tot!!! Ca vrea si ochiu' nostru sa vaza!!!
maimu spune:
[quote]Originally posted by Divine girl
Si daca tot sunt singura p'aci, sa ma destrabalez si eu la capitolu' asta ca de! ... ce sa fac daca sunt baba? Uit sa raspund odata la toate si ... mai bag una! "Pacat" ca nu se contorizeaza
Maimu, site-ul e www.preciousmoments.com
saru-mana!!!!
Daca ai stii cat am cautat ieri ca disperata!!!!