Aspirante peste 30 ani - cap.7
Raspunsuri - Pagina 3

Dacicica spune:
Apropos, si la sotul meu a iesit normospermie si tot degeaba.Culmea ca nici la mine nu ar fi gasit nimic dar tot ma intorceau pe toate partile.Oricum nici acum nu am inteles care a fost problema.Sper ca a fost...problema.
Nu mai rezist pana maine cand ma duc la doctor.Chiar am emotii.Nu mai cred nimic.La inseminare mi-ar fi spus doctorul ca asta e momentul adevarului si ca sperma nu ar fi chiar ok.Testele postcoitale au iesit negative bineinteles.Niciunul nu era viu.Sotul meu se tacanise si poate bine a facut.Dupa esecul cu inseminarea a inceput sa bea Branca ursului dublu fata de cat i-a prescris doctorita si laptisor de matca si ce i-a mai dat.Ma gandesc ca acum a fost (sper) invazie de
.
Va spun maine cand vin de la doctor cum e.Spe sa fiu
Va pe toate.

bubulina1 spune:
Dacicica, daca rezultatul tau la testul de maine iese pozitiv, atunci se darama complet teoria TPC pe care inca o mai folosesc multi doctori! Eu vreau sa-ti fac galerie sa spargi gheata pe aici
Speranta moare ultima!

Tabitha spune:
pmihaela: o sa face IA din nou, probabil la diferenta de cateva minute si apoi o sa speram sa iasa totul bine.
jubica: iti tin pumnii sa se rezolve cat mai repede pb. cu ovarele polichistice
dacicica: vrem semne bune!

IULIABRAILA spune:
buna fetele !
iar o zi nasoala, afara parca s-a dezlantuit iadul. si vine acu noaptea si sa vezi urgie.birrrr, nu mai ies nicaieri.
am fost la cumparaturi si mi-am luat posetica, carmen! DRAGUTA,,MMM, O IUBESC!
da nu m-am tuns si nu m-am vopsit ca...n-am avut chef
DACICICA, ziua cea mare a venit! cu un bbbb mic!
mai, da elise, da liana, da asi, unde sinteti bre?
AVALOANE, ce zici mama, unde-s fetele astea?
toata lumea a fugit la schi?
bre, da pe aci nu mai presteaza vechea gasca? ALOOOO
fetele noi, bun venit, da ma rog sa fugiti repede la alte rubrici, hihihi, si cu mine in posetelele voastre.
VA PUP PE TOATE, IULIApentru azi: "sint pe aici, bauuuu..."

asi spune:
Felicitari Dacicica!
Sarcina usoar si un bebe sanatos la termen!
Am pus poze noi!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

carmen94 spune:
IULIA sa porti cu placere posetuta!lasa ca ai timp sa te faci si ,,mumoasa,,
Salutare noilor venite!
asi ce face Razvanel?.Am fazut pozele.E o bomboana de copil.Sa fiti fericiti!!!
va pup pe toate!
carmen

aissa spune:
Asi ti l-am vazut pe Razvan si puhoiul de copilasi de la ziua lui! Mama ce nebunie trebuie sa fi fost acolo.
Si eu vroiam sa intreb de Liliana, intelesesem ca lipseste o saptamana ca pleaca in Austria, dar a trecut saptamana sigur. Ne-o face vreo surpriza?
Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze
si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Avalon spune:
Fetelor, eu nu stiu daca Liana ne pregateste o surpriza, ca plecarea ei este cam misterioasa , dar eu sper sa fie o surpriza adevarata, aia pe care o asteptam toate!
IULIA, hai ca ai fost haioasa! Sa porti sanatoasa posetica si sa-ti aduca noroc!
Dacicica, asteptam vesti de la eco!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
ete'ma bre ca veniii
auzi la ele plecare misterioasa????????pai nu io am tipat in gura mare ca plec???in vizita??ha????
Avaloaneeee vezi ca te tzuc de nu te vez
IULIA..oooo bre ca veniii nu mai plange..auzi si cat mi'as dori io sa ti'o intorc asa ca la Braila?
offfff tare mult..
stati asa sa o felicit si io pe Dacicica felicitariii fatoooo sa ai o sarcina usoara!!!
asa si acu sa va zic..fusai muica pi la nemtzi..ma distrai la greu..da si prestai tot la greu...inca mai prestez asa ca om trai si om vedea..
trebuia sa ma intalnesc cu melutzica dar spre rushinea mea nu am mai apucat..in schimb am vb cu ea la tel..i'am promis ca o sa ne vedem de Pasti..ca ma duc iar...
si acu venii acasa...rupta de somn...ca ajunsai la 8.30..si uite ca ma luai cu treaba si nu apucai macar un pui de somn sa trag si io
altceva?????/mai vreti sa stiti?????sunt la dispozitia voastra
si acu va pupacesc pe toate fara exceptie
si pe noile venite le pupacesc...si le ofer un buchet mare de flori
"Nimic nu-i imposibil!"