Aspirante peste 30 ani - cap.7

FELICITARI, Dacicica!
Sa fie intr-un ceas bun si sa ne aduci si tu noroc noua!
Bine ai venit printre noi, Miruna, sa ne dai cat de curand vestea ca fetita ta va avea un fratior sau o surioara!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Raspunsuri

DarkBendis spune:
Buna seara,
Eu sunt foarte noua pe aici, abia azi m-am inscris. Am 31 de ani,inca nu sunt mamica... dar sa speram ca in urmatoarele luni..
Va salut si va imbratisez pe toate
Dark Bendis
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

miki-miki spune:
Bine ai venit Dark Bendis! Sa stai cat mai putin pe aici si treci la.
Liana,dracusor blond, cand te intorci?
mirela1 unde ai disparut?
Fetelor am o intrebare pe care nu am stiut unde sa o postez. Caci simptome nu sunt. Eu am o menstruatie in cantitate mica si ma tine aprox 5 sau 6 zile si tot timpul a fost asa. CM este de 28 - 29 zile. La un ecograf de acum un an de zile mi-a iesit endometru de 11 mm. Eu din cate stiu menstruatia este ac endometru care se elimina. De ce la un endometru de 11 mm menstruatia este asa de putina ? Este endometrul meu mic? Ma poate lamuri si pe mine cineva? toate fetele
miki-miki

Avalon spune:
Bine ai venit, Dark Bendis (ce intereesant e id-ul taul misterios)!
Miki, pur si simplu pt ca endometrul de acum 1 an de zile nu se mai potriveste cu menstruatia de acum... endometrul se elimina in fiecare luna, asa este... ar trebui sa faci o noua eco si vei vedea 'corespondenta' dintre ele...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

gabi68 spune:
Dacica FELICITARI! Sarcina usoara,nastere usoara si bebe sanatos,frumos si mancacios!
Bun venit fetelor noi!
Pup fetele fara exceptie si o zi frumoasa va doresc!
Gabi

miki-miki spune:
quote:
Originally posted by Avalon
Miki, pur si simplu pt ca endometrul de acum 1 an de zile nu se mai potriveste cu menstruatia de acum... endometrul se elimina in fiecare luna, asa este... ar trebui sa faci o noua eco si vei vedea 'corespondenta' dintre ele...
Avalon

miki-miki

Avalon spune:
Miki, nu inteleg de ce spui ca e putin... 5-6 zile mi se pare mai mult decat suficient... la mine endometrul ajunge la 10 mm si ma tine ciclul doar 3-4 zile.

felicia_ spune:
Buna dimineata!
Inca nu m-am inscris la acest subiect, desi ma incadrez, ca am si eu 30 de ani... poate n-am vrut sa recunosc trecerea anilor...
Miki, si eu ma intreb acelasi lucru, la mine tine 3 zile, cam asa: z1- aproape deloc, z2 ceva mai mult, z3 putin...Mi-ar ajunge un sg tampon pt toata durata
O fi bine, rau, nu stiu...
Poze1Poze2

miki-miki spune:
Avalon este putin cantitativ. Adica in ac 5-6 dc sunt cateva picaturi. Am o colega care at cand ii vine isi pune si OB si tampon normal si se plange ca-i trece prin OB. La mine mai este ceva ciudat: primele 2 zile este , o zi si jumatate lipsa apoi revine tot rosu ca prima data si in ultima zi ( sau ultimele 2) este maron.

IULIABRAILA spune:
SAL'TARE FETELE !
pentru fetele noi numai
da cit stai bre la nemtzii aia ? vezi sa nu ramii acolo, sau daca, sa ne scriiiiiii....des .
DACICICA , ai spart gheata, FELICITARILE MELE, sper ca sa tragi picioru' cu folos pe aici, ca avem toate un chefff de
...mama mama.
ce zi naspa, da ma fac io ca este frumoasa, sa vedeti voi, ma duc sa ma plimb si sa imi cumpar ceva mumos...vaz io ce, macar o esarfa, ca asa poate vine....caldura aia de primavara, odata.
SI POATE MA DUC SA MA SI TUND NITEL, CA PARCA TREBE.
pusi pusi pe toate , o duminica placuta va doresc,
IULIA
pentru azi :" soare soare in priviri, pentru frumuselele noastre..."

carmen94 spune:
DarkBendis ,felicia_
IULIA acum parca te mai recunosc!!!!vesela,optimista.....
si iti sta si bine!!!!! pe toate!
carmen