poveste trista

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ufff, doamne cita lume mai e tentata de net. Eu cunosc o familie, mai bine zis erau o familie, casatoritzi de tinerei, au stat 7 ani impreuna. Tipa de vreo 2 ani jumate nu lucra, el serviciu bun, salariu la fel. Ea statea acasa si a inceput sa butoneze toata ziua pe internet, asha a cunoscut un tip. L-a facut pe sot sa imprumute 2.000 euroi din banca, asta acum un an jumatate, a spus ca are o prietena si ca pleaca sa lucreze in Spania sa faca banutzi. Situatzie acasa buna, apartament proprietate, mobilat lux, fata a inceput sa aiba gargauni in cap. El s-a lasat impresionat de ce-i spusese ea, ca face bani multzi in timp scurt, i-a dat banii, a plecat. Il suna dupa un timp, spunind ca e in Marea Britanie si ca in sfirsit a gasit iubirea vietii si ca-l baga pe barbat'su la origine. Dupa aia a gasit barbatsu tot ceea ce-si spuneau ei pe calculator, cica faceau sex virtual. Acum au divortzat. Ea cine stie ce o fi facind acolo de fapt, el a gasit o fetisoara si spera sa se casatoreasca anul viitor.
Iaca ce poate face net-ul.
Scuze ca am povestit pe subiectul tau.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

cum faci sa inregistrezi mesajele pe yahoo???

te duci la preferences si dai pe archive si bifezi "yes save all my messages"

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

quote:
Originally posted by Tanya

quote:
Originally posted by Elle_seb

cum faci sa inregistrezi mesajele pe yahoo???

te duci la preferences si dai pe archive si bifezi "yes save all my messages"

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Pai si in felul asta le poti citi doar daca ai parola contului respectiv, nu?
Io intreb caci sot nu am, in schimb am un copil curios foc si ar fi bine sa stiu, asa..."just in case"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Da,Kuki,numai daca esti logat in contul respectiv!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

ce am mai facut intre timp...sa zic ca ne-am impacat si ca incerc sa uit..dar e tare greu.ma doare amintirea cuvintelor scrise.la inceput am incercat s-o contactez pe tipa pe ym..n-a avut curaj sa-mi vb nici chiar cand i-am spus ca parintii lui sunt disperati pt ca nu stiam nimic de el.am vb si cu el..imi spune ca regreta, se mahneste cand ma vede trista si- mi repeta ca totul a fost la stadiul de vorbe.am incercat sa-l intreb daca are sentimente pt individa asta si-mi repeta ca nu exista nici un sentiment..acum eu casc ochii si probabil asa voi face mereu,am inca sufletul trist si nu stiu cand imi va trece de fapt.am vorbit si cu un preot la care vine f multa lume cand are probleme.m-a sfatuit sa-mi iert sotul si sa ne impacam caci locul si fericirea noastra este impreuna...sunt marcata si de cuvintele lui si sper ca timpul sa-mi demonstreze ca nu am gresit alegand asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Stefany, eu va doresc sa reusiti si sa fiti fericiti!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Un cuvant : keylogger. Cauta pe google si instaleaza un programel care inregistreaza toate mesajele. Ca sa poti sa-ti reincapeti increderea.

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

m-am uitat peste keylogger insa nu prea imi dau seama cum se foloseste. il voi instala dar mai tarziu, acum stiu ca nu mai vb cu nimeni.problema insa este la mine.oricat zic ca vreau sa trec vad ca este foarte greu.izbucnesc de la orice, ma enervez foarte repede si nu ma pot abtine sa nu-l fac cu ou si cu otet. situatia e trista si incordata...nu stiu daca o sa ma pot controla.as vrea sa ne mutam, sa mergem mai departe, sa continuam ce am inceput insa nu fac decat sa-l cert si sa vb urat cu el..cat n-as da sa pot fi mai inteleapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Ai putea sa accentuezi distanta dintre voi daca vei continua sa te porti astfel...il vei indeparta singura...si poate va face si mai si...impune-ti sa fii calma...chiar n-ai de ce sa te stresezi atat...altii fac si mai si , iar sotiile tot ii iarta...la urma urmelor, e langa tine, nu langa aia!

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput