Mamici de mai-iunie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Virgi aici stii cum se obisnuieste. Se strange bani si se ia de obicei un cadou mare(constand in carutz sau ma rog ce are copilul nevoie). Acum se stie ca cineva o intreaba pe mamica de ce are nevoie si ce-i placa mai subtil si se ia decizia in ce va consta cadoul.
Aici de obicei se da si un gift certificate, in caz ca nu-ti place sa mergi tu sa-l schimbi.
Si se organizeaza cu mancare si bautura. Deci tu nu esti obligata la nimic. E misto mie una imi place. Am organizat si eu un baby shower la munca si a fost dragutz. Si e surpriza. Petrecere surpriza.
cam atat.

Diana 27+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

virgi, te inteleg perfect. recunosc, noua ne-au prins tare bine lucrurile primite pentru Hora, insa noi am primit de la persoane care nu mai aveau nevoie de ele, nu am bagat oamenii la cheltuiala. pe langa asta, din punctul nostru de vedere conteaza ca am scapat de niste costuri.
ceea ce voiam eu sa-ti spun e ca n-o sa scapi asa usor, eu stiu genul de persoana care "organizeaza" si stiu si ca toti cei care au fost deja anuntati se vor simti dati deoparte daca tu refuzi vehement. daca nu refuzi vehement, vor face abstractie si o vor da inainte...
daca nu scapi, macar poti lua tot ce primesti si le dai la un camin de copii, asa macar stii ca ai ajutat pe cineva!! ce zici?

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

virgi important e sa fii tu fericita si multumita de alegerea facuta!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Diana79, sarumana mult pentru informatii, ii voi spune tipului, nu stiu exact unde sta.
te rog mult, spune-i si tu lui Virgi ca, daca, dupa ce ai fi anuntat toate persoanele, mamica s-ar fi opus, ar fi fost toate dezamagite. nu prea tine figura, asa cred eu..

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Ama tu ai pus poze cu patutul si leaganul?????? Ca eu nu le-am vazut??
asa este la baby shower nu se refuza, de obicei aceasat petrecere se organizeaza in cinstea persoanei respective, din respect si cu drag. Nu din obligatie eu una asa stiu.
Dar asa cum zicea si Ama, important este ca tu Virgi sa fi multumita si fericita, cu sau fara baby shower.

Diana 27+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Fetelor ce dragute sunteti..va multumesc pentru sfaturi...si eu zic asa...nu le mai spun nimic...." eu tipei care mi-a spus, i-am explicat doar ca "la mine in tara nu se face asa ceva si ca nu am nevoie de minic..in sensul ca ne-am cam cumparat de toate".... dar voi aveti dreptate...e posibil ca unii sa se simta deranjati...si cum ii cunosc eu pe ei....nu stiu daca vor da chiar toti inapoi, ba mai mult mi-am adus aminte ca anul trecut compania a suportat cheltuiala unei petreceri pentru un bb, si aici ramane sa-l intreb pe sotul meu cand vine daca au pus si ei bani separat....si chiar oricat as fi eu de ciudata cu astfel de lucruri nu trebuie sa ajung sa par caraghioasa.....si vorba luanei pot ajuta alti copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Si mai am o intrebare...maine am programare la coafor, sa-mi tund putin parul si as vrea sa-mi fac niste suvite....afecteaza cu ceva???? asa imi aduc eu aminte ca nu e prea indicat dar nu mai stiu daca la inceputul sau la sfarsitul sarcinii sau pe toata perioada.

Sunt pusa pe surprize..cand imi ajunge sotul acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Iuly, Act Hib-ul i-l poti face oricand pana la 5 ani, ideea e ca cu cat mai devreme cu atat mai bine. Nu stiu in ce ordine e cazul sa i-l dai, oricum nu toate odata. Eu spre exemplu ii fac acum imunizarea cu Lantigen pentru ca urmeaza sa intre in colectivitate si primul lucru de care va da cu nasul vor fi faimoasele viroze diverse. Imediat dupa, (deci peste o luna) ii voi face Act Hib-ul si apoi Celelalte , care se pot combina se combina, care nu , nu si se lasa cam o luna intre ele. Medicul te poate lamuri mai bine.

Shori si Ama, parutica despre care vorbeam este la Carrefour Orhideea la magazinul Bamboo de acolo. Este un magazin de decoratiuni interioare cu tot felul de chestii; nu este in cadrul supermarketului deci nu il puteti gasi in catalogul Carrefour ci printre magazinele de acolo, magazinul Bamboo.

Virgi, lasa sa iti faca shower d-ala si daca e ceva ce nu-ti place, trimite-le incoace ca le luam noi! Si ce nu ne place dam la bazarul de caritate de pe site.
Cat priveste suvitele, fa-ti linistita ca n-au nici o treaba cu sarcina! Mult succes si sa pui poze!

Ioana 30 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Luana draga,
Iertareca nu am intrat sa vedem aprecierile la adresa noastra!!!
Tocmai i-am cetit lui tati ce scriai, si deja s-a umflat pipota-n el de mandrie. Iar rochita de blugi a lui Hora e pusa in camera lui Nichita deja, la vedere...

Deci acuma ca am anuntat lumea ca ne-am incuscrit si i-am facut o vizita Luanei, sa povestim..

Dragelor,
Cum Dragonul Rosu inseamna vreo 4-5 cladiri a cateva etaje din care noi am vazut un etaj (de fapt un parter) a unei cladiri, cred ca fiecare , in functie de unde a nimerit, poate avea o cu totul alta impresie despre cum e pe acolo. Socul mei nu au fost preturile mici, pe astea le banuiam, ci faptul ca era liber si civilizat. Am intrat cu Luana deodata in toata magazinele si ne-am desfasurat in voie...

La capitolul cumparaturi, mama lui Nichita s-a ales cu o esarfa de matase portocalie la 4 RON, covor de baie cu ventuza 4 RON, un tocator de plastic la ac pret, ceva decoratiuni de paste si o bluza de in la 20 RON. Pt fetele care nu joaca la categoria "grea" dpdv a KG, cum sut io, erau o gramada de modele de bluzite din in absolut superbe, purtbabile si acuma cu bb si dupa.

Noi achizitia cea mai importanta am facut-o in carrefour, de unde bb Nichita a primit patuuuutz!!!!!!!.
Patutul a fost deja montat, este absolut delicios si ne vine sa radem numai cand ne uitam la el...Evident, are o gramada de optiuni care s-or vedea cat sunt de utile, gen muzica pt bb, bara cu jucarii, vibratii dar nu l-am luat pt ele, ci fiindca ne-a placut foarte tare de el (ca deisgn si faptul ca are masa de infasat), si se poate impacheta si lua in camping (unde vom merge cu Luana)...Cum eu am cam bantuit netzul vreo 2 luni dupa modele de patuturi si carutze, sunt convinsa ca e OK, iar reducerea pe care o avea e destul de mare...

O sa incerc sa postez niste poze, sper sa ma prind cum...
Pupici, Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Multumesc Luana Inaioana, Doroti, Julyp si Lya pentru raspunsuri. sa inteleg ca laptele praf este o optiune a parintelui in functie de resursele financiare. Dar vroiam sa stiu de ce toate mamele fug de Bebelac? Pentru simplu fapt ca este gratuit sau nu il accepta bebele lor? Eu bebelac vroiam sa-i dau , oricum nu este tot gratuit, pe langa ce-ti mai da statul mama mai trebuie sa cumpere inca de 2 ori pe atat, asa ca nu-i nici asta prea mare afacere.
Dar ce am inteles eu este ca daca ai inceput cu o formula dupa aia nu mai poti sa i-o schimbi, sau nu e adevarat?
Luana, nici eu nu auzisem de detergentul asta, dar bine ca stiu acum .
VREAU SI EU "BABY SHOWER"!!!! eu nu ma supar...vorba lu' Ama, parca vad ca ma trezesc cu 30 de costumase de aceiasi marime, acelasi model si aceiasi marca, dupa ce nasc .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput