Mamici de mai-iunie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Inaioana
Fetelor voi ati vazut ce ne asteapta la baby Expo, www.babyexpo.ro? Eu zic sa va odihniti ca o sa aveti nevoie de forta si multa rabdare. Eu o sa merg vineri dar daca o sa pot o sa trag o fuga si sambata dar nu la cumparaturi. Acum depinde cum se va hatari: daca ne intalnim si noi pe acolo sau se va da o ora aproximativ fixa ca sa bem si noi un suc.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

IOANA Dragonul este la en-gros-ul Europa si Niro, de la Bucur Obor mergi pe Colentina si tii linia tranvaiului, unde vezi o aglomeratie mare incercati sa parcati masina pt ca a-ti ajuns...
Si ai grija sa mergi numai dimineata pt ca pe la 12 - 13 inchid si duminica este inchis.
Ma voi duce si eu miercuri sa imi mai cumpar cite ceva, in special camasi de noapte pt spital pt ca mi-am luat acum doua luni unele groase, vatuite si cu mineca lunga, 3 mi-am luat...nu stiu ce o fi fost in capul meu, ba da stiu, tremuram de frig ca era un ger afara de crapau pietrele.

26 oct ma bucur ca ti-a placut la cumparaturi dar nu am putut sa nu ma intreb cum de ati rezistat atitea ore si v-ati mai dus si la Carrefour ???? Eu daca stau mai mult de o ora in picioare ma doare mijlocul, un picior si un calcii si am limba pe piept ca o cravata...
Sa va bucurati sanatoase de lucrusoarele pe care le-ati cumparat si tu si Mag

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Luana, ati luat foarte bine, eu cred ca va vor folosi. Pe vremea mea, maica, nu se gaseau d-aia nr.1 de la 2-5 kg, Katja a avut 3.000gr fix la nastere, a scazut la 2.800 initial (asa fac toti, nu va speriati!) si i-au venit numa' bine nr 2.
Eu intrebam de paturica de la Carrefour , magazinul Bamboo, aia de 14 Ron cu jucarie cu tot de care zicea si Lyly, de care i-am luat Katjei si vreau sa iau si pt Serghei...
Da, poate mergem impreuna, poate chiar vineri, daca o putea Traian.

Carminutza, ne vedem acolo, haideti cu propuneri de ore. Eu zic undeva sa fie dupa 11.00 sa aiba si Katja timp de facut oki, etc.

Ioana 30 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Tot io sunt

Mai fetelor dar Papadie ce o fi patit ca de citeva zile nu a mai semnat condica pe aici ... o fi asa de bolnavioara???

dolcebaby

Mergi la inceput

Dolce, mersi mult de info!
Apropo, au deschis si duminica?

pozici

Mergi la inceput

Despre Papadie eu cred si sper ca este ok, stiu doar ca dr i-a recomandat sa stea in pat pentru ca ea are probleme cu colul si trebuie sa mai tina sarcina macar inca 4 saptamani ca sa fie totul fara stress.
Cred ca ii este totusi greu sa stea si in pat, sa aiba grija si de nazbatie mik de Catrina-oki-de-peruzea si sa mai semneze si condicutza pe aici!

pozici

Mergi la inceput

Sanatate Papadie !!!

Ioana ai cetit printre rinduri scumpo.... am scris ca duminica este inchis la Dragon !!!

dolcebaby

Mergi la inceput

Ei fetelor si eu care ma plangeam aseara "ca nimeni nu ma vrea" azi am deja un album cu lucruri "donate" si "daruite". Nu-mi plac toate dar "o mare inteleapta" a acestui forum zicea "calul de dar nu se cauta la dinti".
Si mai aveam eu o intrebare dar am uitat .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

FETELOR AM LUAT CARUTZ AZI LA FATA. IN SET CU CAR SEAT. SUNT SUPER INCANTATA. Aici vedetzi poze. Scuze ca nu are rozi dar abia apoi l-am montat de tot duce ce apucasem sa fac pozele.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=fe4d&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/my_photos
A si am mai luat si termometru auricular, Braun. L-am gasit la super oferta in banii nostri cam 550.000.
I-am luat cam tot la fata nou si sunt tare mandra.Mai avem doar cosmetice, caditza si maruntzisuri, a si mai important lenjeria de pat.

Nici carutzul nu a fost mult si e jmecher, demn de printzesa mea.

O sa citesc si eu ce ati mai scris.

va pup

Diana 27+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Diana79 Supeeeeeeeeeeeer carutzul!!! Sa faceti plimbari placute impreuna.

Mi-am amintit ce vroiam sa intreb: laptele formula se lasa la alegerea parintelui sau il recomanda medicul pediatru sau neonatolog? Cine stie sa-mi raspundaaaaaaa....
Si alta: hainutele lui bebe le spal la masina cu un detergent anume si daca da cu care?

[poze carmina
intalnire burtici

Mergi la inceput