Mamici de mai-iunie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Am deschis un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71105" target="_blank">AICI! Continuam acolo!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ama,da, eu am considerat ca respectiva captuseala este plasticoaso-hartioasa si nu mi-a placut. Asa ca l-am capitonat frumusel cu pilota de la lenjeria de pat (pe care oricum nu o folosea daca dormea in cos) drept saltelutza si tapitzerie totodata si o acopeream pe Katja cu paturica de la Bamboo, arhisuficienta. De fapt o pilota nu o sa va trebuiasca practic niciodata petnru ca e prea calduroasa.

Lyly, ma flatezi! Foarte dragute pozele chiar daca usor in ceatza! Dar ce le-ai lasat asa asteptate..ca si uitasem de ele...

Viviana, la ce e bun..sa stea bebe in el, poate si dormi in el cand e in casa sau la iarba verde..eu stiu? Dar daca vei avea cosulet sau scaun de masina e inutil pentru ca le poti folosi pe acelea pentru stat si in casa cand e bebe treaz sau sa adoarma in ele. Pentur afara e practic carutul. Pe cand unul cu vibratii te-ar ajuta la linistit/ocupat bebele ceea ce e cu totul alta poveste. Nu stiu...zic si eu...

Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Vivi, e dragutz leaganul, da' eu vreau unul si cu jucarii suspendate... sau i s-o putea atasa si la acela un suport cu jucarii?

Lacri

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput