PM si "disparitia"lor
Raspunsuri - Pagina 2
descintec spune:
na, uite ca acu ma apuca sfatosenia, cind nu mai sint moderator :)
alayna, nu ai setat optiunea de a primi PM la profil personal
alayna spune:
Chiar acum am intrat la profil personal si n-am vazut nimic de genul PM sa fie activ sau inactiv.Era ceva cu adresa de mail ,daca sa fie afisata sau nu.
M-am uitat cel putin 2 min,am citit tot,nu vad
Voi il vedeti la mine activ?Eu nu-l vad.
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Oana_B spune:
Alayna, nu la profil personal ci al patrulea buton mai jos "mesaje private", te duci la optiuni si bifezi prima casuta "activeaza mesajele privvate".
Oana_B
alayna spune:
Oana
mersi.Nici prin cap nu-mi trecea sa ma duc la mesaje private.
Am rezolvat
Aoleooo,cat m-am boldit la profil personal,am inceput sa cred ca am probleme cu ochii
Am rezolvat
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
andre_ea spune:
Si totusi, ati recuperat mesajele?
Azi m-am gasit si eu sa caut nr. unui dr. pe care il aveam pe PM si nu mai este. Si aveam nevoie!!!
De ce n-am fost anuntati??? Eu n-am primit nimic.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
mariussimiuc spune:
Cred ca acel anunt trebuia sa se puna la alta sectiune.Nu toata lumea frecventeaza "Anunturi tehnice...".Si eu aveam cateva PM-uri importante si deodata m-am trezit fara ele.Ghinionul meu ca nu am timp sa intru in toate sectiunile! ![]()
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
dante01 spune:
acum sa nu va fie cu suparare, insa informatiile impoartante nu se tin in inboxul cutiei cu pm....
nu?...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA