Radu, 4 ani-limfom nonHodgkin!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Dana, am citit povestea de viata a lui Radu si o sa ma rog lui Dumnezeu ca sarbatorile de Craciun sa ii aduca sanatate si totul sa devina un vis urat si o amintire.
Doamne ajuta!

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ma rog si eu pentru Raducu sa fie bine!!! Doamne ajuta-l sa reziste la toata aceasta terapie, iar parintii sa aiba putere multa sa-i fie alaturi!!!

Am deja numarul de telefon al mamei lui Raducu si ii voi ajuta si eu asa cum pot!

Oana 36+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Daniela, cu ce altceva ar mai putea fi ajutati, exceptand cazarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns okusan spune:

quote:
Originally posted by danielac

quote:
Originally posted by Raluca

Dana, ti-am trimis un PM....da-mi te rog, informatiile cerute pentru ai putea ajuta. Multumesc!

Raluca mama Ilincai de 4 ani

Raluca, multumesc mult de tot!!!

din pacate Radu va sta la Cluj si de Craciun, nu numai de Mos Niculae, si va fi departe de casa si de cei dragi!

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

trist,te doare chiar daca nu esti tu cel direct implicat,suferinta aproapelui o simti daca iti pasa de cei din jur,fie ca totate rugaciunile noastre ptr Raducu si fam .sa sa le auda DUMNEZEU si acum in apropierea craciunului sa fie o binecuvantare ptr Raducu!sa le ajute dumnezeu pe toti cei in suferinta.va pupic pe toate mamicile si fie ca bunul dumnezeu sa vegheze si asupra micutiilor nostri! numai ganduri bune ptr micutul Raducu si fam lui!DOAMNE AJUTA!!!

okusan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by raresionut

Dana, am citit povestea de viata a lui Radu si o sa ma rog lui Dumnezeu ca sarbatorile de Craciun sa ii aduca sanatate si totul sa devina un vis urat si o amintire.
Doamne ajuta!

Alina si printul Rares
Pozele noastre

multumesc mult!

POZE

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nana_sim

Daniela, cu ce altceva ar mai putea fi ajutati, exceptand cazarea?

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

cu orice puteti voi, un telefon, o vorba buna, o intalnire cu mama lui si cu el daca poate, o jucarie de Craciun... ce sa zic! multumesc oricum!

ASIZA

Okusan, multumesc mult!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Daniela as p[utea avea si eu numarul de telefon al mamicii lui Radu?Multumesc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Creola

Daniela as p[utea avea si eu numarul de telefon al mamicii lui Radu?Multumesc

cum sa nu, multumesc! scrie-mi la daniela@romfra.ro si ti-l trimit!!!

astazi vine taticul lui acasa, la Alexandria si vine direct la noi, abia astept sa vedem ce mai spune concret!

s-a dus la Cluj sora tatalui lui Radu sa o ajute pe alina si pe Radu, sta acolo cu ei cat poate !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Daniela ma bucur tare mult ca au mai aparut si alte clujence care sa ajute famile lui Radu.
Eu personal tin sa -i multumesc Asizei care a venit azi si mi-a adus ceva pt Raducu, banuti si cadouri.MAine ma intalnesc cu mama lui si o sa -i duc ce am obtinut si eu dupa multa insistenta,ca lumea nu se prea da in vant cu ajutorul.
Doamne ajuta.Monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arghirmonica

Daniela ma bucur tare mult ca au mai aparut si alte clujence care sa ajute famile lui Radu.
Eu personal tin sa -i multumesc Asizei care a venit azi si mi-a adus ceva pt Raducu, banuti si cadouri.MAine ma intalnesc cu mama lui si o sa -i duc ce am obtinut si eu dupa multa insistenta,ca lumea nu se prea da in vant cu ajutorul.
Doamne ajuta.Monica

Monica esti un suflet mare de tot! ii multumesc lui Dumnezeu ca exista si oamnei ca voi!

Asiza sa va de-a Domnul numai sanatate!

tuturor celor care s-au implicat si se vor implica in cazul lui Radu va doresc tot binele din lume!

a venit deja tatal lui de la Cluj, e la noi si de maine incepe sa se ocupe de dosarul medical pentru transplantul de maduva!

daca exista cineva care ne poate ajuta cu informatii legate de clinicile din strainatate unde se poate efectua transplantul va rugam mult de tot sa ne contactati!

POZE

Mergi la inceput