Mamici de martie-aprilie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 2
ANDREEA GEORGIANA spune:
Bine ai revenit,Nshiro!
Mi-a fost dor de tine si astept cu nerabdare sa ne povestesti experienta ta.
MP si pe mine ma trec mii de fiori cand vad ca sunt la pozitia 10.
Ciuf,in sfarsit aflam ca Luk a fost cuminte!!!!Si tocmai la spital...Nu-ti face griji daca bebita mai sta si potolita.Are si ea dreptul la odihna si stie ea ce stie...adica faptul ca o va ,,munci,, tare de tot Luk,dupa iesirea in lume.Mai doarme cat mai poate...
Mie mi-a tare somn,dorm groaznic noaptea iar in urma devorarii a zeci de mucenici,am ramas cu groaznice arsuri(de la nuca).Dar nu ma las...ca mai am cativa.
Acum plecam pana la Polizu sa vedem bebelul unor buni prieteni,nascut noaptea trecuta si apoi poate ne plimbam putin.
ANDREEA GEORGIANA +36 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Tina_Welsh spune:
Fetelor,am vesti de la Nicolle si Ariadna.Amandoua sunt bine,dar ocupate.Va saluta pe toate si va pupa.Au zis ca vor incerca sa intre cat mai curand sa ne mai scrie si noua!Va
si un week-end placut.
Andreea G,da-mi si mie te rog un PM sau Mail cu adresa ta!

Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Pispirica spune:
Fetelooooor, mi-a fost asa de dor de voi, de nici n-aveti idee, motiv pentru care va pupacesc pe toate dulce dulce de nu va vedeti, vorba lui Lady Hawk. 

.
In primul rand va felicit pe toate cele care ati nascut, va pup si va doresc bebei sanatosi, cuminti si mancaciosi, sa va bucurati de ei.
Pe Tina o pup in mod special, ca a fost o dulce si mi-a mai dat cate un telefon, m-a tinut la curent cu ce s-a mai intamplat pe aici. O sa incerc sa recuperez din urma, in masura in care voi putea fi in stare sa stau mai mult in
caci imi este cam greu.
Am trecut printr-o serie de evenimente care mai de care mai neplacute, dar asta e. Se pare ca n-avem incotro. Pe scurt s-a intamplat cam asa: la 33 de saptamani m-au apucat niste contractii, care cica erau contractii de nastere. daca o fi sa fie alea contractiile de nastere n-ar fi rau ca nu prea ma durea asa de tare sa-mi dau sufletul. ![]()
![]()
. De atunci am fost consemnata la pat si cu tratamentul de rigoare care sa potoleasca contractiile.
Intre timp my dear husband m-a lasat singura o saptamana, a trebuit sa plece prin tara, timp in care mon calculator s-a stricat. Numai ca deja era unul nou pe drum, dar cum n-avea cine sa-l instaleze a trebuit sa-l asteptam pe husband si am mai stat o saptamana fara calculator. A venit l-a pusin functiune pe cel nou si supriza, a cedat 

.
Numai ca intre timp am cedat si eu 

probabil in urma stresului acumulat, ca am stat singura saptamana aceea, combinat cu niste vesti nu tocmai placute, m-a apucat o
care a dat nastere din nou la contractii. Astea s-au intamplat saptamana asta, asa incat marti seara am ajuns din nou la spital.
Pentru ca am avut contractii nu mi-au dat drumu acasa, deci din nou internare. Si numai luni fusesem la doctor, dragu de el. Cand m-a vazut miercuri dimineata, stiti ce-i aia ca i-a picat fata? La propriu...saracu... nu-i venea sa creada ca vorba luni am fost la el si mi-a zis ca totul e ok iar miercuri dimineata ma gaseste in spital. Nu prea era hotarat cu ce sa inceapa...
intai sa-mi dea vreo 2 peste ochi si apoi sa vedem care etreaba, sau invers. M-a certat putin ca de ce ma enervez si apoi s-a calmat si m-a calmat si pe mine. Sa-i dea Dzeu sanatate ca tare bun om este si medic de asemenea. Si chiar am avut ocazia sa-l vad cat este de preocupat de fiecare graviduta pe care o are. Joi seara am ajuns in sfarsit acasa. Vineri a revenit acasa si calculatorul care intre timp a fost la revizie.
Am decis ca de acum nu mai ajung la spital decat ca sa nasc si sa plec de acolo cu zmoto in brate, altfel nu ma mai duc.
Zmoto a mea isi merita numele pe deplin, asa copil agitat si care sa se foiasca intr-una n-am mai vazut. Am observat ca atunci cand vrea ceva stie sa-si impuna punctul de vedere cu orice pret. da din picioare pana se rezolva treaba. ![]()
![]()
![]()
Eu trebuie sa stau in pat, desi mi s-a cam acrit dar asta e, stam cuminti sa mai creasca zmoto un pic, ca la 36 de spatamani avea 2700 gr, asa ca vreu s-o mai tin un pic sa mai creasca.
Cam asta este treaba. Va multumesc din suflet celor care s-au interesat de mine, va pup inca o data pe toate. E bine sa stii ca cineva chiar se intereseaza de tine si ca-i pasa. Sincer mi-a tinut moralul ridicat in spital. 

Catrinel nu pot decat sa te pup de un milion de ori si sa-ti spun ca si mie mi-a fost dor de tine si sa o pup pe Tina care mi-a mai dat vesti despre tine. Tu ce faci ai internet? Cum te simti? Nasti prin cezariana pana la urma? 

Va pup pe toate si va doresc un week-end linistit in continuare, fara peripetii. De acum o sa intru cat pot de des, adica atunci cand fac pauze de stat in pat. ![]()
![]()
![]()
Hai ca iar va pup ca m-am intains cat o placinta.

_
Anamaria 37+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
aida_o spune:
Pispiiiii, ce bine ca ai aparut din nou "pe ecrane"
multumim Tinutzei ca ne-a tinut la curent cu ce mai faci, ca altfel te dadeam "nascuta"
si-asa cu contractiile, zici. dar cine merita bataita ca isi creeaza mai mult stress decit poate duce, ha? ei ei ei... sa fii cuminte, auzi? 
kim spune:
Bine ati revenit Pispirica si Nshiro si Polixeni. Poli, tinem pumnii pe luni!

Nu ne mai lasati in suspens, intrati sa ne dati un semn ca sunteti bine, scurt si la subiect. Nu e nevoie de multe detalii cand nu se poate.
Fetele pe mine au inceput sa ma chinuie arsurile de stomac si refluxul gastric, prima jumatate a noptii ma straduiesc in zadar sa adorm (si din cauza contractiilor
), abia in a 2-a jumatate reusesc. Mai e vreuna asa ca mine?
Ufff! Abia astept sa intru in sapt 37, atunci nu-mi mai fac asa probleme daca e sa vina bebita.
Oare azi chiar n-a nascut nimeni??? Noe, onsami...? nu-mi vine sa cred... m-am obisnuit cu cate un bb pufos in fiecare zi.
si week-end placut!
36+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
doublemom spune:
Salut mamici si burtici!!
MP, LA MULTI ANI!! pentru ieri!! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, liniste, fericire, bebel sanatos, frumos si mancacios!
dananita, ema, aileana, anairda FELICITARI!!!

VA ROG EU DATI PUPICI LA BEBICI DIN PARTEA MEA!!

Miha
mamica cu doua fetite
poze cu gogosicile
aida_o spune:
am uitat sa va spun ca peste doua saptamini, la urmatorul control medical, mi-au spus ca or sa ma caute de streptococul de grupa B, si cica or sa ma scirme cu ceva betisor atit vaginal cit si rectal
si daca o sa am acest streptococ B, in timpul nasterii imi vor administra ceva antibiotic pentru a impiedica transmiterea la copil. din cite am inteles, cam 30% dintre femeile insarcinate au acest streptococ si nici macar nu sunt constiente ca-l au, pt ca nu se manifesta nicicum.
spuneti-mi si mie: sa ma astept sa am mici singerari de la tuseul asta pe care or sa mi-l faca? ca io nu vreau singerari, dar am inteles ca-s destul de comune ![]()
33+6
micaalsa spune:
Salutare fetelor!!!
Intru si eu mai rarut ... ca-i mai dragut
dar va citesc in fiecare zi. Am fost ieri la control si am zis sa va mai spun cate ceva si despre mine. Bebica mea se pare ca-i cam marisoara, dupa spusele doctorului dar n-am ce ma mira cand al meu sot a avut la nastere 4,300 kg. Vreau sa va cer si voua putin parerea in legatura cu anestezia peridurala, ca-s tare nehotarata, nu stiu daca sa mi-o fac sau nu. Dr. meu o face la cerere desi zice ca el nu-i prea incantat de modul in care evolueaza nasterile cu aceasta anestezie. Zice a a avut multe cazuri in care mama nu putea sa impinga si de aici o gramada de complicatii gen forceps sau stiu si eu ce modalitati mai au ei. Acuma stau si ma gandesc ca poate depinde si de anestezist, de cantitatea de anestezic care ti-o administreaza ... habar n-am ce sa cred. Rog mamicile care au nascut cu anestezia peridurala sa-mi spuna si parerea lor.
In rest toate bune si frumoase la noi, dr. zice ca o sa nasc cu siguranta cu cel putin o saptamana mai repede asa ca si morcoveii mei sunt tot mai multi.
V-am pupat pe toate si sa aveti o duminica frumoasa
Anamaria
si
Iulia 36 sapt + 5 zile
mihaser spune:

Ce fac burticile si bebicii? Va plimbati...ca e week-end!
Fetelor bine ati revenit!Nshiro, Pispirica...v-am simtit lipsa!
Poliexeni, Diana, Noe, MP va tinem pumnii! Nastere usoara!
Onsami sa nu-mi spui ca il livrezi pe bebe chiar de ziua ta! Vrei sa nasti prin cezariana sau natural?
Kim va tin pumnii sa ajungeti la 37w! Noi azi le-am implinit!
Andreea G esti super tare cu mucenicii aia...tu si cu sotul meu vreti sa rezistati pe baricade...si el vroia sa mai manance, insa a mancat destul pe 9 ...mai mananca si la anu`. Astia muntenesti sunt f buni, dar nu sunt chiar sanatosi!
Aida si eu am dormit pe perna! M-au crescut cam toti din familie dupa cum aveau timp, ture la servici, etc. Am mancat ou cu mamaliga de la 7 luni si nu am avut probleme de sanatate...Nu sustin ca a fost super bine, insa nici sa fie bebe prea cocolosit nu cred ca e ok.
Fetelor si eu am de gand sa las puta lui bebe in pace...sa las natura sa-si urmeze cursul!
Ciuf te facusi si stomatolog! Te mai superi pe luka ca-ti repara fereastra deunazi! Oricum ai vazut ca poate fi cumintel...mai bine sa faca prostioare acasa, decat undeva prin public! Atunci e super nasol feeling-ul! Sper sa nu ai norocul sa-l simti!
Delia scuze ca suntem asa pisaloage! Stai calma ca si eu am crescut cu formula!
Tina multumim ptr vesti! De Laura Ioana mai stii ceva? Am vazut ca ea si Kit trebuie sa nasca in acelasi loc! Poate se intalnesc!
Multam ptr cursul de alaptare! E super! Dar abia l-am gasit! Credeam ca o sa ramana langa celalalt pe odisee, dar l-am gasit pe paginuta noastra!
Pupici tuturor!
37 fix
Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Qamar spune:
Duminica, 12 martie, orele 11:07, raportez ca bebelina e inca la locul ei in burtica
insa am intrat pe ultima suta de metri, la propriu
...marti avem controlul final, iar miercuri ne intalnim cu Anne Bianca

Fetele, nu stiu daca o sa mai am timp sa intru pe net mai ales ca marti vine si maica-mea in Bucuresti, insa vreau sa va urez nastere usoara la cele care sunteti urmatoarele pe lista si bebei cuminti la proaspetele mamici
- eu nu prea mai am stare, ma tot gandesc cum o sa fie miercuri, dar abia astept sa imi tin bebelina in brate...
Weekendul asta mi-am cam facut de cap, am mancat tot ce am poftit, m-am hurducat cu masina prin urbe, etc etc...si asta va sfatuiesc si pe voi sa faceti, mai ales burticile care mai au putin: mancati ce va pofteste pipotica, stati cu fundu-n sus, dormiti, uitati-va la TV, pe scurt toate chestiile de care nu o sa prea avem timp o vreme dupa ce vine bebe.....![]()
Si pentru ca vad ca am devenit prea inteleapta si sfatoasa
, va pup pana nu devin si plictisitoare si abia astept sa ne auzim cu bine!

Noemi
38+4
Poze cu burtica