Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Seara buna, fetele
Gio, bine ca ai trecut cu bine peste interventie, ai vazut ca a fost ok? Uite un pupic ca ai fost curajoasa
Moni si Nicole, in week-end huzuresc, ca vasele le spala sotul, e randul lui! Si face mancare tot el in week-end! Si sta si cu bebe mai mult!
Eu intru in hainele de dinainte dar imi iese burta afara, adica ma inchei cu greu la pantaloni asa ca mai am kile bune de dat jos. Eu vreau sa intru in hainele mele de dinainte de dinainte, adica din perioada mea de glorie cand nu ma ingrasasem de la anticonceptionale, mama lor de pastile, ca nu mai iau d-astea sa ma pici cu ceara. Da' ma apuc io de sport, da' cica dupa trei luni si nici atunci prea mult, dupa 6 luni e ideal, asa mi-a zis medicul. Vezi, Denisa, ce noroc ai tu cu cezariana aia canadiana de te lasa sa faci abdomene si sa te duci la sala?
Io doar port centura postnatala ca altceva nu am voie.
De muls am mai zis ca nu ma mulg, am incercat odata si nu mai imi trebuie nici moarta, lasa ca are bebe ce papa si produc exact cat papa el. Aseara am observat un punct de puroi pe unul din sfarcuri, cel de la sanul drept, de la ce s-o fi facut nu stiu dar ma durea rau de tot sanul drept, noroc ca am vazut chestia aia. Am incercat eu sa il sparg da' nu mergea, durea de muream, asa ca am pus niste Baneocin cam doua ore, pe urma m-am spalat bine ca trebuia sa suga bebe. Azi nu mai am nimic, a disparut, bine ca nu mai e ca aveam niste dureri crunte.
Janina, tu ziceai ca te doare sanul drept, examineaza-l cu atentie, sa nu ai si tu vreo chestie de asta, ca si eu tot ca tine faceam, cand trebuie sa suga Mark ma feream ca ma urcam pe pereti de durere, si asta de vreo doua saptamani. Cred ca se infundase vreun canal si sa facuse o mica infectie. De supt il lasam sa suga ca nu se putea altfel dar ma durea rau de tot.
Ma duc si eu la somnic ca miorlaie motanul mare de sot, pup fetele, sa aveti o noapte frumoasa.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Vai, Moni, saracu' Ghita, al meu deja s-a invatat, io mereu il stropesc, acum am ajuns sa o fac ca sa fac misto de el. Si el zice sa astept sa isi ia umbrela si sa continui dupa!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara gagici

Astazi v-am citit dar mi-a fost lene sa scriu Angelo este super cuminte de ieri,a dormit aseara de la 19.30 pana la 23.00 cand l-am trezit eu sa pape,mai mult in somn a mancat , l-am schimbat si somn pana la 4.30 iar papat, somn pana la 9.00 si tot asa....acum doarme de la 20.30 si sa vedem cand se trezeste pt. papa, a mancat la 19.00 170 ml lapte cu putine cereale.Pt. ca nu facuse kaki de 3 zile, a luat Giorgos de la farmacie Babylax, este glicerina lichida, ca o pompita care se baga in fundulet si apesi sa intre lichidul.A facut Agelo al meu de s-a umplut pe tot spatele( pt prima oara )si nu stiam cum sa-i scot body sa nu il murdaresc si in cap
Denisa ai vazut ca a inceput sa pape iarasi Emma? Au perioade si perioade....ce spun eu??? tot la fel ca tine ma agit daca nu mananca Agelos Mi-am adus aminte: dau cu aspiratorul mai des decat tine o zi da, una numotivul este dixiSpuneai ca trebuie sa le vb. bebeilor dupa 10 sapt. pai eu de cand l-am facut tot vb cu el
Mirela vad ca a inceput Dani sa intre in programul normal pupicei pt. el si Denisa pup-o si pe Emmilina
aoleoooo...revin ca a inceput documentarul despre Ramaru

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANDA eu n-am luat nici macar un kg de al anticonceptionale si am luat timp de doi ani,tto 52 kg aveam!
Asa ca acum iau ce mi-a scris doctorul si chiar nici un efect n-au,de la Rigevidonul de acum 10 ani mi-a fost un pic greatza prima saptamana,pana s-a obisnuit organismul. dar depinde si de fiecare...
Salutari matzelor,in special celei albe Si ar trebui sa-l mai dusulesc si eu pe Ghita cateodata,bine zici!
Trec la tzatza cealalta

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

MARAKI ... Ramaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna seara gagicile,
Eu de obicei ultima, sigur nu mai e nimeni pe aici. Bebelina a dormit aseara de la 10 pana la 5 dim cand s-a trezit cu un ochi umflat . Habar nu am de la ce , deja imi faceam planuri ca ma duc la pediatra , dar pana dimineata la 8 i-a trecut. Nu stiu de la ce, si acum mai e putinn rosie pe pleoapa aia, poate a piscat-o ceva e . Azi nu a dormit mai nimic in timpul zilei. Am fost la plimbare , in vizita, la cumparaturi. Vad ca nu prea ii place in market, tot trebuie sa o iau in brate si sa imping caruciorul ca plange.
Cata , leguma care am mancat-o in Ro nu este ( se gaseste doar ceai ) se numeste anghinare , arata ca un bulb de lalea , doar ca are mute multe petale si sunt verzi .
Mirela, alcachofe am mancat. Apropo , tie iti plac ? Mie mult, dar acum o vreme sigur nu le mai pup.
Monica, eu nu mai incap in hainele de dinainte , deocamdata sper. Am vreo 4-5 kg care mi-au ramas in plus, am un nr mai mare la pantaloni. Chiar trebuie sa incerc costumele sa vad daca sacourile ma incap.
Am plans si eu cand am vazut de biata Laura . In ultima vreme sunt varza cu nervii. Plang din orice, am devenit hipesensibila la orice.

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Giova, ai vazut ce usor ai scapat ? Mai multe griji ti-ai facut . Bine ca ai scapat !!

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

ANA de trei ore numai LAURA canta la TV,ca Ghita tot butoneaza sa mai auda comentariile,dar eu nu mai suport,nu mai vreau sa ma gandesc la asta
La mine la haine n-am probleme la partea superioara deloc,doar la fermoar Si n mi-ar fi ciuda daca as sta acasa,dar zilnic la birou nu ma pot duce oricum ( de parca n-am fost 4 luni in aceeasi salopeta de blugi ... dar aveam o scuza atunci _
Dupa cum vezi eu mai sunt aici am ajuns la 80 ml,acum o sa completez la 100 ml ... Mai bag o privire pe net,iar mai trag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Anka este super dulce Karina Are un par superb si o prinde foarte bine culoarea rosie
Monica vezi ce faci maine si pune poze noi cu voi Mi-am adus aminte ca si frati-miu este creol si eu alba branza Ce coincidente eeee.....
Giova ai vazut ce frica iti era!!!!! Uite ca ai scapat repede si usor, sper sa nu te doara in noaptea asta
Dana, ma bucur ca Oana a inceput sa o iubeasca pe Roxanica AM vazut pozele si mi-a placut mult prima unde esti tu cu fetele in pat
Ana tu ce mai zici? pupicei pt. Francesca
Am mai pus si eu 4 poze astazi....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna seara fetelor!

MONI - uite si eu pe-aici. Azi am stat si am lenevit pana pe la 11, pe la 13 m-am pregatit de iesit in parc... m-am plimbat si am revenit acasa abia pe la 17.Apoi am avut musafiri, intre timp am adormit papanasul care in seara asta s-a culcat la 22.Si ... cam atat.

Eu intru in hainele vechi si in blugi insa deasupra blugilor mi se formeaza un colac ataaat de uraaaaat ca trebuie sa trec la bluze mai largute ca alea mulate ma arata atat de "seeeexy" de mi-e si mie rusine de mine.

Deci zici ca printetzesa DI prefera caruciorul... eu il tin pe Nicolas ziua pe canapea uneori cand vreau sa il adorm il pun in scaunelul de masina si il legan.. asta pe la 19 inainte de baita ca atunci devine el mai irascibil ... in rest n-am treaba cu el.

URSULINA - cine a zis ca te lauzi cu raportul? Si ce? E normal sa ne laudam pana la urma.... daca nu noi .... atunci cine? . Super program are Raisa .

Si-acum sa ma laud si eu... aseara Nicolas a adormit la 21:30 (mare mi-a fost mirarea) si s-a trezit la 4:20 a supt 10 min de la o tzitzi si apoi a adormit instantaneu pana la ora 9:00.

DENISA - multumim pentru informatii. Eu te mai asteppt si cu altele cand mai ai noutati. M-ai linistit cu kktu... deh am si io problema asta. Emmei

GIO - felicitari ca ai scapat de operatie. Cat despre stafilococ... nu stiu ce sa zic... ai abandonat ideea de a face rost de un umidificator?
Fetelor care aveti probleme... eu am spus si mai revin asupra acestei probleme... pe mine cu mucisorii m-a salvat umidificatorul (al meu e cu abur cald) mai ales ca uneori mai pun si ulei de eucalipt care face bine cailor respiratorii.Uleiuri volatile puteti sa puneti si in lampile de aromoterapie daca vreti.

JANINA - sa te bucuri de iesire in week-end.

ANDA - purooooi? Asadar in "uichend" te odihnesti si il bagi pe bietul sot obosit dupa o sapt de munca sa gospodareasca, ha? Apropos oare mai vine odata caldura sa ne vedem si noi in parc... sau slabe sanse prea curand? Mark

MARAKI - vizionezi documentare sadice inainte de culcare?Cine ti-a recomandat Babylax... dr sau ai luat tu pur si simplu? Angelos plange daca nu face kk atata timp? Ca Nicolas nu se agita decat putin inainte de a-l produce.. cred ca de frica pt ca facand atat de rar... uita ce i se intampla si se sperie. Angelos

IRINA - pupa-l pe fratelo... si transmite-i salutari de la Nicolas care azi l-am studiat si cheleste si el in spate ca Mario.

Haideti ca m-am intins ca o placinta.

Va pupicesc pe toate...toate si nu va mai insir sa nu cumva sa imi scapati vreuna si sa va simtiti ne bagate in seama ... noapte buna si un week-end placut!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput