Bebelusi de martie- aprilie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Nino, sunt mai bine acum, parca ai fi stiut...

Fetelor, dragelor, motivul pentru care intru atat de rar pe forum este lipsa timpului. Va mai citesc din cand in cand...
Dar saptamana asta am fost acasa, in concediu medical pentru ca am facut varicela. Rares este bine deocamdata, nu stiu daca e in perioada de incubatie sau daca nu s-a lipit virisul de el. Pentru mine a fost tare nasol. Nu va dau amanunte picante decat la cerere

In fine, astazi in loc sa-mi continui odihna (unul dintre cele mai indicat tratamente in orice boala) m-am apucat de lucru (muncesc de acasa) caci nu are cine face un poster pe care trebuie sa-l prezinte seful peste o saptamana. Deci nu m-am putut abtine sa nu intru pe forum...

Anamulta sanatate puiutilor si multa putere tie. Sunt convinsa ca or sa recupereze kg pierdute dar imi inchipui cat e de dureros pentru tine ca mama sa-i vezi mai slabuti dintr-o data. Fruntea sus, esti o luptatoare, ati trecut peste ce-a fost mai greu.

Adseana, asa cum zicea si Mamacita, zambetul Alexabdrei este terapie in sine pentru voi...micutei!

Rox , am citit mai demult despre noul tau job, nu am apucat sa te felicit asa ca o fac acum si iti urez sa ai o munca cat usoara si frumoasa plina de satisfactii. Ai inceput deja? Sau ma insel eu? Cum e?

Nino, inteleg ca Alex nu doarme. De cand cu varicela mea, Rares a inceput sa doarma mai bine. Asta pentru ca singura persoana care se ocupa de el pe timpul noptii este tati...sper sa-l invete bine

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici decembrie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"

varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Oanamaria ti-am citit subiectul de la Parintii intreaba... de aceea intrebam.. ma bucur ca sunteti mai bine. deci sa imi pun sotul sa se duca la el.. dar e atat de obosit de la servici..ca nici nu il aude mereu... el imi zice pai scoala-ma ca ma duc... dar nu ma lasa inima sa il mai scol si pe el...

Andrruzza bine ca mi-ai spus ca deja am trecut prin vreo 3 capitole... frumoase ce-i drept... dar cautam degeaba... o zi frumoasa va dorim.

Daria tot la tine s-a nimerit... daca la prima era ultimul tau mesaj dinainte de a naste, aici e primul tau mesaj postat dupa nastere.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=45358&whichpage=5

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Andrruzza cine persevereaza.... gaseste. uite aici...http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=45739&whichpage=9

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Nino nu stiu daca tati va rezolva problema somnului dar merita sa incercati, poate intr-un weekend. Nici barbat'meu nu-l aude tot timpul...tot eu ma trezeam prima si-l trezeam si pe el sa-l vada pe Rares. Dar s-a intamplat sa nu-l pot trezi efectiv pe barbat'meu (se intorcea de pe o parte pe alta dar refuza sa deschida ochii)si nu mica mi-a fost mirarea sa-l aud pe Rares adormind la loc. Ideea a fost ca eu, tehuie de febra si in plina eruptie chiar nu ma puteam duce la el.
Nu pot sa explic fenomenul nici nu prea-mi bat capul dar imi doresc sa devina traditie. Deocamdata vechimea e de vreo 5 nopti, sper din suflet sa nu revina la vechile obiceiuri...

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici decembrie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"

varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Rares!! La multi ani Brien!! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, mereu fericiti si foarte iubiti si la fel de frumosi ca acum!
Andruzzei si Dariei! Sa va traiasca baietii!

La multi ani Alessandra!

La multi ani Loriana! Desi se pare ca astazi faci 2 ani, nu unul...
Tocmai m-a atentionat Zuzu ca e inscrrisa si la copilasii din 2004... probabil a gresit mamica ei cand a inscris-o aici. O sa o sterg de pe lista, o mai las pana maine, sa nu cumva sa fii gresit cand a inscris-o acolo, n-am timp sa verific. Daca stiti ceva spuneti-mi

Oanamaria Ne bucuram sa mai auzim de voi! Da, am inceput noul job. E binisor, dar mai sunt multe de facut. lui Rares, tinem pumnii sa nu faca si el varicela. Cum ai reusit sa te molipsesti?

Ana Lasa ca se rotunjesc ei iara, nu mai fii suparata. A trecut!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIKA spune:

pupici fetelor, week-end placut si vreme frumoasa de iesit afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI!!!BRIENSA AI MULT NOROC IN VIATA,FERICIRE,SANATATE,INTELIGENTA,SA LUMINEZI ZILNIC VIATA PARINTILOR!
DARIA
distractie placuta!M-am amuzat la faza cu turta.

LA MULTI ANI!!RARESsA CRESTI MARE,SA FII DESTEPT ,FRUMOS,NOROCOS!MULTA FERICIRE IN VIATA ,SA AI PARTE NUMAI DE LUCRURI BUNE!
ANDRRUZZAdistractie placuta si voua!

LA MULTI ANISORI! ALESSANDRA si LORIANASa fiti frumoase ,iubite,destepte si norocoase!Mamicilor mai treceti pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

andrruzza mersi mult pt link stiu ca l-ai mai dat odata, am vrut sa citesc si am uitat, acum gata m-ai convins...maine merg si-mi cumpar bicicleta eliptica , abia astept ...

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua fetelor

"La multi ani sarbatoritilor de azi"

Rares Andrei Andrruzza
Alessandra Giuliatm
Brien Constantin Dariaevelin
Loriana Danitin

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE PROASPETE CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

ligia uram sanatate Raducului!
nino multumesc! Dupa ce am citit cele trimise de tine... am vizionat casetele video cu momentul aranjarii patutului,dulapiorului,facerii bagajului pentru maternitate. Apoi m-am uitat la intreaga operatie si venirea pe lume a lui Brien. Apoi momentele de dupa,la spital,acasa,botez si multe altele.
M-a cuprins melancolia! Intr-un fel mi-e tare dor de bebe mic. Pe de alta parte,ma bucur ca a crescut si ne implineste.

.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput