Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Megg, eu i-am dat cu Fenistil gel pe bubite, si cu Autan gel cind mergeam afara unde erau foarte multi tintari. In casa aveam aparat de tintari si nu prea erau.

Liviana, Vladut nu plinge cind iese din baie, avem un "ritual" si nu opune rezistenta la el. Doar ca si mie imi e greu sa il imbrac dupa, pentru ca nu mai sta, sta numai in picioare si se intinde dupa diverse.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Megg, noi asta vara am folosit Off si a fost f. eficient, avand in vedere ca erau tone de tantari si nu am avut nici o piscatura, iar in casa aparat cu pastile Raid. Vezi la farmacie ca sunt si geluri de la Off pt. calmarea de dupa piscat. da' de unde sunt tantarii astia pe frigaraia asta?

Patricia, buna ideea cu compotul, eu nu m-am gandit pana acum sa-i dau. O sa incerc pt. ca ii place ananasul, ii mai dau iaurt Milli cu fructe exotice si are bucatele de ananas.

Ixxi, nu conteaza, ca si la noi au ramas sunculite si burtica de luna a 4-a!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

vai fetelor dar ce vorbarete suntem azi!!!!!

Beatrice si
piersicuta Cristina bebe si piersicuta Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by ixxi

vai fetelor dar ce vorbarete suntem azi!!!!!

Beatrice si

Noi ne-am trezit, am papat spanac, dar suntem maraiti ca vremea

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Rici, esti si tu la dieta?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

rici am inceput sa/ti citesc jurnalul, dar am ajuns doar la saptamana a 9....mama ce plans m/a umflat....mi/am adus aminte de perioada mea de inceput....of ce frumos a fost....acum putem mai bine sa apreciem micutele noastre comori, doar am trecut prin atatea pt ei....

of....mama lui de SP....

in alta ordine de idei...as vrea sa/mi cumpar un carut sport si as vrea cateva indicatii....ce ar trebui sa aibe neaparat si ce nu!

Beatrice si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mai fetelor. am avut 3 abateri azi, asa ca ma apuc de maine.
M-am intalnit cu o prietena si am mancat un pateu cu carne si cascaval al carui foitaj era un munte de grasmime si am baut o bere.
Dimineata am reusit sa nu mananc nimic, am baut doar cafea. De fapt nu ar trebui sa ma laud ca asa arata diminetile mele de ani de zile. Doar cand sunt cu sotul mai ciugulesc ceva, mai ales ca el mananca bine dimineata.

Hai ca deschid capitol nou ca suntem deja la pagina 11.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ixxi

rici am inceput sa/ti citesc jurnalul, dar am ajuns doar la saptamana a 9....mama ce plans m/a umflat....mi/am adus aminte de perioada mea de inceput....of ce frumos a fost....acum putem mai bine sa apreciem micutele noastre comori, doar am trecut prin atatea pt ei....

Multumesc!
Asa este, copilasii nostri sunt
Eu una nu vreau sa uit niciodata cat de greu a fost, ci doar sa nu ma mai doara amintirile alea. Asa imi voi aprecia copilul mereu si Ii voi multimi zilnic Lui Dumnezeu, asa cum I-am promis.

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Mergi la inceput

Oana, nu sunt la cura. Noi papam spanac pt ca ne place la toti. Si cand cumpar fac pt toata familia, nu numai pe Albert.
De fapt cura pt mine inseamna ca nu manac paine sau fainoase (si tare mi-e greu), sau dulciuri.

Vreau sa va intreb, pot sa ii dau la Albert Vitamina C?

Albert are 1 an nou2

Omuletul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Da, Rici, poti sa-i dai vitamina C: 2,5 ml pe zi. Eu i-am dat lui Matei 1/2 fiola cand a fost racit, timp de 4 zile.
Bubu, am vazut poza cu franzela.

Va spuneam ca deja incep si eu cura. Pana acum a fost ok, chiar daca m-a palit o durere de cap cumplita pe la pranz. Nu va scriu cate kg am in prezent ca sa nu va sperii. Dar daca rezultatele vor fi pe masura asteptarilor, atunci la sfarsitul curei, va voi destainui cate kg am pierdut.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput