cine poate face asta???

cine poate face asta??? | Autor: corinadana

Link direct la acest mesaj

mergeti aici pana jos la cosmetica naturista!
http://www.formula-as.ro/reviste_706_117_cosmetica-in-bucatarie.html

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cred ca am gresit ceva dar oricum o sa se deschida F As si mergeti la FRUMUSETE la cosmetica in bucatarie pana jos la ultima bucatica de articol.

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Hmmmm...Problema e cum colectam urina?Io fug sa-mi caut o olita!

Acu',ce sa zic?La o adica e o chestie din organismu' nostru.Da' tre' ori sa ma iubesc prea mult ori sa am cosuri muulte sa ma balacesc in pipi.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

stiam de acest tratament
da roade in cazul cosurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

"se strange urina vreme de trei zile intr-o sticla bine inchisa".. Phiiiiiiiiuuuuu !...Va dati seama cum miroase dupa 3 zile ?
N-as face asa ceva !
Desi... leacul asta babesc e real, pt mici bubite facute in urma loviturilor. Stiu de undeva, de la tara...Testat !

Raza de soare, curand sotie de pui alintat

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Dupa ce am nascut si aveam fata patata - eram maronie de nu-ti venea sa crezi - o batrana de la tara m-a sfatuit sa-mi dau pe fata cu urina. Nu am urmat sfatul, bineinteles; am preferat sucul de patrunjel. Petele au plecat cu timpul.
Pe urma am aflat ca nu e minciuna : am descoperit aici o crema folosita in cazul in care ai un ten cu probleme, foarte uscat, patat etc. : e o crema pe baza de uree. Miroase urat de numa', da e foarte eficienta.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nu as putea sa urmez tratamentul asta...e cam drastic!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Soacra-mea se spala pe maini cu pishu proaspat de la bebe. Cica face bine la mainile iritate/ranite in gospodarie.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bleah....
extern - nu stiu ce efect are, si nici nu-s curioasa in aflarea "miracolului"...insa, intern, sunt 100% convinsa ca nu e nici pe departe un produs minune - cand, se stie ca urina contine amoniac, uree = substante toxice. Plus acid uric...

Sa fie la ei....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

In nici un caz eu!!! Pentru niste analize a trebuit sa strang urina trei zile la rand si de cate ori deschideam recipientul respectiv se imprastia o aroma de... primavara Pentru nimic in lume nu as face tratamente cu urina, oricat de benefice ar fi ele. Exista si alte remedii, naturiste sau nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

IN NICI UN CAZ NU AS FACE ASA CEVA. CE S-AU TERMINAT TOATE LEACURILE, SI A RAMAS DOAR URINA! NICI GAND.

Mergi la inceput