Aspirante optimiste - 188

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Anca, si la mine au trecut deja 6 luni de la laparo... oare s-or fi infundat deja? (de fapt cea dr, ca doar ea e buna... ). Somn usor, poate mai visezi un soricel! Te pup!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

BUNA SEARA OPTIMISMELOR de fapt e cam tarziu pentru seara, e noapte'n toi.
Eu am trecut sa va salut, nu am noutati doar ca ma simt fara chef de vorba si cam daramata in asteptarea nemernicilor, se para ca nu am avut noroc nici luna asta poate peste 2 luni o fi cu noroc. Si cand mai vad ca lista asta se tot mareste luna de luna ma apuca o jale si mai mare.

Va doresc o duminica cat mai frumoasa si va dulce.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary14 spune:

Multumesc pentru urare alionushca, sunt hotarata sa se intample anul asta .De la urmatorul CM o sa incep tratamentul Liviei si am gasit si unul pentru sotului care sunt si putini si lenes,si pana in vara...
La fel sa fiti si voi!

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Felicia azi m-am trezit mai devreme, mi-a trecut lenea ca am o soata neastamparataaaaaaaaaaaaaa.

Anca eu nu ma supar daca a venit la tine soricelul, ca prea-l astepti de mult timp. Daca o sa vina si la mine si la toate aspirantele o sa facem gradinita de cobai

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Eu, azi, z 3. Am facut eco in ziua 2, ieri, aveam E de 4,7 mm liniar, 2 foliculi pe dr. de 5 si 7 mm si un folicul pe st. de 13/18 mm. Dr. de la Buc a zis ca pe st. e posibil sa fie chist, nu folicul. Totusi mi-a dat tratament de stimulare si ma rog sa putem face IAD luna asta.

Valentinag, PamELLA, Corinuk:

PamELLA: tu ce ai mai facut? Ce vesti ne dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Tabi, sper sa fie totul ok si sa faci IAD luna asta!
Marinar,sper ca nu e atat de neastamparat sa te scoata afara pe vremea asta!
Vad ca e cam pustiu pe aici... o fi de la vreme...
Pupici tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Felicia: pai la mine e o vreme de numarat banii, de dormit sau de facut copii. Asa ca le dau dreptate fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Va pup pe toate!Problemele astea m-au afectat foarte tare!Astea 10 zile de intarziere au fost critice ptr mine!Am slabit 3 kg,sotul meu nu a stiut ce este...!Dar ma incurajez acum singurica:capul sus Corina,mai sunt cateva zile si ocazia vine iar!Nu-i asa?Va urez in continuare toate cele bune!multi pupici
Bun venit fetelor,Mary14,geo....
Tabitha multe imbratisari,iti pumnii sa stii!

Mergi la inceput

Corinuk: stiu ca imi tii pumnii, asa cum ii tin si eu fiecarei fete de pe forum precum si tuturor celor care isi doresc copii (deci si tie ). E important sa nu ne pierdem sperantele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna!Bun venit tuturor "aspirantelor" noi pe aici si multa bafta!
Nici eu nu am nici o veste, inca nu mi-au venit rusii si sunt cu ochii pe ei!! Sa tot fie weekenduri din astea de stat in casa si ...ca noi am profitat din plin de ce nu vine nimeni cu o veste noua, dar Buna cusau cu ca sa sarbatorim aici!

Georgiana

Mergi la inceput