Endometru, ovulatie, monitorizari - 114

Endometru, ovulatie, monitorizari - 114 | Autor: Mirona

Link direct la acest mesaj

deschid eu capitol nou .... sa vedem daca avea megbeng dreptate.
Am mana buna la ? Cine se inscrie???

lunii august 2005 este:
Catrinel 17-cap.49

lunii septembrie 2005 sunt:
CamiM-cap.58
Virgi-cap.61
Shoricutza-cap.62

lunii noiembrie 2006 sunt:
Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83

lunii decembrie 2005 este:
Martha78 - cap. 97

lunii ianuarie 2006 sunt:
floricika - cap. 98
anangel_lexi-cap.98
ionica -cap.99
Princess-cap.103
Adriana mica -cap.103
mexxa-cap.103

lunii februarie 2006 sunt:
MamiFlori -cap 104
Mirona - cap 109

lunii martie:

Lista ramane deschisa! Poftiti va rog!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

brunetaeta: atat clostilbegyt-ul, cat si ova-mitul contin clomifen, asa se numeste substanta. Difera producatorul, dar cele 2 sunt medicamente sinonime. Bafta multa la stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

tabi, sunt pe urmele tale si nu ma las pana nu ajungi la
brunetaeta, bine ai venit pe la noi, da speram sa nu fim prea mult colege...chiar, ma gandeam sa se acorde niste vize de sedere pe aici, de maxim 6 luni, de acord?
miro, sa fie cu noroc! tu cum mai esti? cum te simti?

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

sa fie cu noroc ... pe putin 2 tre sa plece la capitolul asta. AM ZIS!

megbeng eu nu sunt prea bine. Am racit. Am avut si acasa un specimen si la lucru altu ... raciti cobza .. apoi normal xa am racit si eu. Azi am stat acasa la caldurica si am dormit frate ... de am rupt patu. Inca mi-e nasul in pioneze, cred ca am sa stau si maine acasa ... dar sper ca pana luni sa-mi treaca.
Mishu nu mai intrii? Iar faci pauza puiule?

brunetaeta si eu iti urez bine ai venit ... si sa stai cat mai putin la aspirante. Eu am facut stimulare 4 luni de zile cu clostylbegit. Am inceput cu 2 pastilutze, apoi cu 3.
De ramas gravi ... am ramas la 2 luni dupa ce am incetat stimularea. hi hi hi .... poate ca a avut totusi si asta o contributie ... ca doar lunar se formeaza foliculi ... care se matureaza o parte luna asta, o parte luna viitoare si mai sunt care se matureaza si dupa cateva luni.
Va pupa fata pe toate.

Miro5+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Brunetaetaeu am luat si Clostylbegit si Ovamit, mai m-am simtit mai bine cu Ovamit=ul. De la primul aveam dureri de cap si greata, de ziceai ca ramasesem deja.
Fetelor, astazi mi-am mai facut o ISA, adica am facut 2 la rand. Ieir sotul avea 52 mil, astazi 32 mil, dar a zis Moisica ca oricum sunt super valorile. Asa ca nu cred ca in asta consta problema. Dumnezeu stie in ce o consta. Ca luna trecuta cand am marcat a 2-a ISA avea 85 mil. Cat erau pe acolo pe holuri, am tras cu urechea la rezultatul dinainte de ISA al unui cuplu carui ii spusese ca avea 5 mil. si earu f. fericiti. probabil ca in mod normal avea valori si mai mici. Asa ca nu e cazul sa intram chiar in cartea recordurilor cu valori de sute de milioane......Reveniti-va. Doar unul sa ajunga unde trebuie si e de ajuns!
Mie mi se sparsese foliculul si inca avea o gramada de lichid in Douglas, asa ca de asta a zis Misica sa mai bagam o ISA. Poate o avea ea mana mai buna, ca pana acu 3 am facut si de fiecare data alta dr.Asa s-a nimerit sa fie a mea cu diverse probleme. Asa ca chiar ma bucur. Pana la urma ajung sa ma cunoasca tot spitalul, ce ziceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Miro, fetelor: dar noi avem deja 1 bucata in luna martie: Simo!!! nu??? sau am luat-o pe ulei???!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Miro ai luat cate 3 pastile de closty pe zi???
Eu sunt in prima luna de stimulare, cu 1/2 pastila de ova-mit/clomifen pe zi si aveam niste emotii ca dau in reactii adverse........
Cati foliculi aveai dupa stimulare si pe la ce valori se spargeau? Prin ce zi? Mi-e teama ca se sparg mai repede, de aceea te intreb.....
Cu endometrul cum stateai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

simo a trecut si pe aici? parca o stiu doar la aspirante...da nici eu nu bag mana in foc apropo de uleiul ala alunecos

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Mirona ai grija de tine mamico
Tabitha toata ziua m-am gandit la tine, capul sus si tot inainte vrednici ... aspirante nuuu pionieri.

Azi am auzit un banc care mi s-a parut nostim asa ca vreau sa vi-l impartasesc, poate va face sa zimbiti:

O blonda, o bruneta si o roscata, toate trei gravide, se intalnesc in sala de asteptare a unui cabinet ginecologic. Bruneta spune:
- Cred ca al meu va fi baiat!
- De ce? intreaba roscata si blonda.
- Pentru ca am stat deasupra cand l-am conceput si se spune ca atunci va fi baiat.
- Ooo, zise roscata, atunci eu voi avea o fetita pentru ca a stat el deasupra!
Blonda se gandeste si, cu o privire ingrijorata, intreaba:
- Al meu va fi ied?

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Fetelor, a murit LAURA STOICA, nici nu-mi vine sa cred. Am ramas inmarmurita de uimire si durere in fata TV. Era insarcinata in 4 luni.
Dumnezeu sa-i odihneasca pe Laura si copilasul ei nenascut in pace, in loc luminat, de unde a fugit toata durerea si nefericirea

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilianita spune:

Fetelor sunt nouă pe aici ajutați-mă vă rog:
De 8 ani încerc să am un si nu vrea sa vină! Nu am ovulatie normală nu se dezvoltă foliculul . Ce sfaturi i-mi dati?????
Dozarile hormonale in general bune mai putin prolactina care o tratez cu o pastiluta de brocriptin pe zi valoare foarte mare .Am avut si am o raceala cronica care nu ma mai scap de ea, anexita,metroanexita, dar am remediat putin problema ducandu-ma la Sovata si stau mult mai bine cu trompele dupa aceasta procedura de la Sovata! am facut film la trompe si stau mult mai bine decat in anii trecuti! Deci sunt permeabile dar nu am ovulatie normala!!! Sfaturile voastre sunt binr primite oricand! va pup si va doresc multisi sanatosi

Mergi la inceput