Cercel in ..buric
As vrea sa imi pun un cercel in buric dar as vrea sa aflu mai multe detalii inainte? Am auzit de un centru in Mallul vechi . Stit alte centre de piercing si cam ce tarife se practica?
Si bineinteles vroiam sa va intreb in cat timp se vindeca si ce efecte secundare pot aparea.
Pup
Nunta noastra
Nasi de cununie
Raspunsuri
pisicuta si matei spune:
centru ala din mall e ok si cred ca este vreo 800.000 lei.mai stiu un centru prin amzei,spre calea victoriei undeva langa un restaurant chinezesc,dar nu stiu ce pret au.
eu am avut cercel si nu mi-a fost chiar bine,dar din vina mea ca nu l-am ingrijit cum trebuie.nu a fost dureroasa implantarea lui cat a fost mai dureros apoi si in plus l-am si lovit de vreo doua ori de am crezut ca mor de durere.
din cate stiu eu-trebuie sa ii pui in permanenta o crema-bebanten este buna-poate iti recomanda ei alta,ca sa se cicatrizeze cum trebuie.
eu nu prea am pus crema ca eram mai mult plecat si nu aveam timp si ii supura mereu si chiar ma mai durea si pana la urma l-am scos.
cercerul este preferabil sa fie din metal medicinal decat de aur sau argint.
succes!
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
gongutza spune:
In mall-ul vechi e ok...e curat,igienic,iar pretul intre 800.000-900.000.Eu am de vreo 4 ani cercel in buric,tot la ei mi l-am facut si eu.Probleme secundare n-am avut,nu s-a infectat,s-a vindecat repede si frumos.Dupa ce mi l-am pus ma spalam cu protex sau sapun antibacterian si apoi ma dadeam cu kanamicina unguent.S-a vindecat destul de repede,cam o saptamana,maxim doua.L-am tinut si cat am fost gravida,l-am scos abia pe la 6-7 luni,ca deja se indindea pielea f mult si mi-era ca raman fara piele acolo
,dar la vreo doua ore dupa ce am venit de la spital grija mea mare a fost sa-mi pun cercelul la loc![]()
![]()
Curaj ca nu doare rau!
megbeng spune:
gongutzo, chiar vroaim sa aflu cum se imapaca sarcina cu cercelul in buric...ca eu vreau de amandoua :) nu te-a certat ginecologu ca ai inel in buric in timpul sarcinii?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
Veve spune:
Cercelu-n buric cu sarcina se-mpaca excelent!
Poate-n ultimele luni,daca se-ntinde prea tare pielea pe-acolo e recomandat sa fie scos.Recomandari speciale dupa gaurit nu-s prea multe:dezinfectat in fiecare zi (eu foloseam apa oxigenata) si avut grija sa fie miscat cercelu' sa nu se lipeasca pe-acolo;eventual aplicat un unguent,da' nu e neaparat nevoie.Pe vreamea cand mi l-am pus io ('94) nu erau saloane cum sunt acum (cel putin in Iasi),asa ca m-am gaurit singurica cu un ac de perfuzor si-am purtat un cercelus-veriga foarte mic.Partea buna e ca n-am gramada de gaura si nu-mi tre' cercel special pentru buric,care mie mi se par cam mari;port www.piercethis2.com/EyeBrow.html" target="_blank">cercelusi pentru spranceana,care-s mai delicati un pic.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
DARAEL spune:
Ah, manca-v-ar tata de pofticioase
mici cu cercei si fara......
Cercei vad ca aveti – dar poze sa ne clatim si noi privirea cu un buric sau doua
, nu aveti pre undeva
???
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Veve spune:
quote:
Originally posted by DARAELCercei vad ca aveti – dar poze sa ne clatim si noi privirea cu un buric sau doua, nu aveti pre undeva
???
Avem,avem!Da' tu ai un credit card valabil?

Davina spune:
Eu l-am scos cind eram gravida prin luna 5 si s-a astupat gaura. Stie cineva daca se poate pune in acelasi loc ,pentru ca se vede urit locul?
.
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
blanca000 spune:
So..nu are de ce sa imi fie teama. Dar dupa ce il pun trebuie sa il tin sub pansament ceva? sa nu se frece de hainute?
Nunta noastra
Nasi de cununie
Veve spune:
Nu,dimpotriva!Locul respectiv tre' sa fie cat mai aerisit....![]()
Luizax spune:
phahaha...bine veve!!!!! la faza cu cardu. Card sa fie, ca gasim noi un buric pacia de aratat.
Io n-am avut grija de buric si s-a infectat si in loc sa am o gramada de piele intre cele 2 gauri (intrare si iesire) am numa un pic. Asha ca prefer cerceii aia rotunzi. Daca im pun gen banana trebe sa stau tot timpu sa il aranjez ca se suceste.