Clubul nurorilor (20)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Buna fetele,
Bhey ia nu mai vorbiti de funie in casa spanzuratului...adica de peste cu mujdei si mamaliguta! Vreti sa mor aciulea pana maine?
Nuuu, nu mor, ca azi face sotu iahnie de fasole cu carnaciori picanti si mananc cu muuuuulta ceapaaaa. Si maine fac si pestele ala, ca mi-ati facut o poftaa!
Cami nu mai fi trista, ca sunt si eu cu tine. La fel de tare sufar cu somnul. De 1 an si ceva dorm 3-4 ore/noapte. In weekend imi scoteam si eu "parleala", dar de cand a aparut copilu patruped...adios! Asa ca hai sa facem clubul nedormitelor!
Flavia sper sa apari si tu mai pe seara! Pup
Roxi ne pui si tu niste pozici? Ca abia asteptam sa mai vedem o soacra buna!
Andreutz ce face BB? Ii place pestele cu mujdei?
Mona bine ai mai venit si tu pe aici!
Hai pupici la gagici!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
diadaniela spune:
Neata!
Lasa Lavinia ,ca si mie imi e rau dupa ce mananc mujdei,dar nu conteaza. La cat de bun e.........
Fetele vineri a avut soacra sfestanie si la cat de buna e ,nu a venit nici preotul .Asa ca acum e la biserica sa rezolve problema.
.
Eu (care sunt o ordinara) m-am distrat nespus!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Hihihi! S-a prins si popa ce poama zace in ea!Poate invata si ea ceva, desi...
quote:
Originally posted by diadaniela
Neata!
Lasa Lavinia ,ca si mie imi e rau dupa ce mananc mujdei,dar nu conteaza. La cat de bun e.........
Fetele vineri a avut soacra sfestanie si la cat de bunae ,nu a venit nici preotul .Asa ca acum e la biserica sa rezolve problema.
.
Eu (care sunt o ordinara) m-am distrat nespus!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
lavinai spune:
buna norici!!1
Dana ai dreptate "ca si mie imi e rau dupa ce mananc mujdei,dar nu conteaza. La cat de bun e.........".....
eu mi-am pus mancarea la fiert ,ca ieri nu am mai putut ce rau mi-a fost sa mai fac de mancare....
Tare faza cu soacra Dana!!! si eu m-as fi distrat pe chestia asta!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
diadaniela spune:
Stiti cum astepta soacra-mea preotul? Machiata! Doar e o lady!
Dana
SunSmile spune:
Doamneeee! Auzi? Poate se si parfumeaza excesiv si-si trage si un roshu strident pe buze. Ca atunci cand va pupa crucea si Sf. Evanghelie, sa-si lase urmele! E dusa ma, saraca! In principiu momentul sfestaniei sau al pomenirii mortilor, e un moment care iti aduce pace si multumire si pe care il astepti si traiesti, calm si pios. Nu boit si impopotzonat...ca nu-i petrecerea burlacilor!
quote:
Stiti cum astepta soacra-mea preotul? Machiata! Doar e o lady!
Dana
marinar spune:
Dana, super tare soacra ta. E tinerel preotul, ca poate avea femeia ceva ganduri?????????????
pup u
marinar
diadaniela spune:
Sunsmile,cu rosu strident ai nimerit-o!
Marina,tinerel,tinerel!
Dana
diadaniela spune:
Gata ,preotul a venit ,a plecat,dar partea nasoala e ca a gasit-o nemachiata..Ntz,ntz,ntz!
Dana
SunSmile spune:
Mai Dana, pai cum se poate? Nu era machiata? Sau asa de bune erau produsele, incat s-au evaporat inainte de aparitia preotului??? Vai maica, ce femeie nebuna si zuza!
quote:
Gata ,preotul a venit ,a plecat,dar partea nasoala e ca a gasit-o nemachiata..Ntz,ntz,ntz!
Dana