Clubul nurorilor (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza si de la mine
Lavinia ce harnicuta esti...
Eu am avut in sfarsit o noapte in care am reusit sa dorm.
V-am spus ca am vorbit cu soacra? M-a intrebat cum ma simt in calitate de d-na Lozneanu. Dar pe un ton....Si si-a adus aminte ca sunt insarcinata. Nu m-a felicitat, m-a intrebat doar in cate luni sunt. Si vrea sa mergem la ea sa ii ducem caseta video sa vada nunta. S-o creada ea. eu nu merg nicaieri. Acuma e curioasa? N-are decat. Iubi va merge la Mures oricum ca are ceva de rezolvat acolo si va sta cateva zile. Moi-a spus sa imi iau si eu concediu si sa merg cu el. Da' eu nu merg sa stau acolo cu soacra in casa si el sa mearga sa isi rezolve problemle. Asta e clar. Mai bine stau singura acasa.

18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Buna dimineata ! Fetelor, ce se intampla cu DC ? doar la mine merge greu dupa ora 9 juma ??? K pe alte site-uri n-am pb !
si nu mai pot intra sa vb cu voi... se incarca fffffffff greu, dak se incarca...
M-am decis 99% in priv invitatiei, sambata mergem sa le comandam, aseara am lucrat la text...
Cu soacra ink n-am pb, o evit k "tb sa stea in pat, cik o doare capul rau"... de la privit la tv !!!

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neata! Ce faceti, fetelor?
Sun, ce matinala esti! Cum de te poti trezi la astfel de ore?
fata harnicuta

Andreea, decat sa mergi sa stai cu soacra, mai bine stai la tine acasa, ca nu-ti trebuie bataie de cap. Cum mai stai cu raceala, ti-a mai trecut?

Fanna, sa ai bafta cu ceea ce vrei sa faci!

Lavi, ce harnicutza esti si tu!

Flavia, ne-ai parasit? Fara tine parca nu suntem intregi. Hai, treci la apel, somnoroaso!
Te asteptam.

Cami, poate daca vinzi apartamentul vreunui domn dragut, scapi si de socrela.

Raza, si la mine a mers prost netul ieri, dar acum vad ca se misca bine. Cum stai cu proiectul bb?
si spor la treaba

va pup si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by cherry22
Cum stai cu proiectul bb?
si spor la treaba

Bb.. eee.. ce frumos suna... am zis si la Aspirante, incerc sa astept o luna, desi, sincer, eu mi-as dori un Scorpion, ca tati... si acum a fi perfect; dar, nu depinde doar de noi...ar fi fost bun si-un Leut, ca mami, dar...as astepta prea mult... si dak ar avea tati 2 Le, i-ar manca urechile
Nu-mi vine sa cred ce usor folosesc cuvinte ca mami si tati... de la puiu le-am invatat

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Neata

Offfff, ma simt asa rau- am racit si ma doare capul, ma ustura gatul....... si cand ma gandesc la faptul ca o sa o trag asa vreo 2 saptamani (organismul meu nu prea lupta cu racelile astea iar mie nu-mi place sa iau medicamente). Deja am baut 3 ceaiuri cu miere si lamaie.

va pup pe toate- virtual

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by marinar

Neata

Offfff, ma simt asa rau- am racit si ma doare capul, ma ustura gatul....... si cand ma gandesc la faptul ca o sa o trag asa vreo 2 saptamani (organismul meu nu prea lupta cu racelile astea iar mie nu-mi place sa iau medicamente). Deja am baut 3 ceaiuri cu miere si lamaie.

Si tu esti cu usturimi in gat? Ceaiuri cat mai multe. E foarte bun propolisul cu vitamina C. Il gasesti la farmacie si costa 65.000 30 de tablete. Pt a dezinfecta gatul iti recomand si albastru d metil. Are un gust groaznic si dupa ce te dai cu el, o ora nu ai voie sa mananci sau sa bei nimic. Dar da rezultate. Astea sunt tratamente simple si sunt bune pt mine (). Le poti folosi in cazul in care nu vrei sa ajungi la antibiotice. Si seara faci o baie fierbinte, apoi iei 2 aspirine (eu nu am luat, dar i-am dat lui iubi) bei o cana mare cu ceai firbinte si in pat sub plapuma sa transpiri. Poate trebuie sa iti schimbi bluza de pijama de 2-3 ori in acea noapte, dar efectul e garantat. Nu mai faci temperatura.
Eu inhalatii nu am avut curaj sa fac pt ca nu suport aburii.

18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dragele mele, si voi mi-ati lipsit, da sunt motivata:) Va povestesc dincolo, ca am deschis un capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71227" target="_blank">aici.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza nurorici!

Vin si eu la apel, ieri am avut o tona de treburi de rezolvat si n-am avut timp sa intru sa va salut.

Sanatate multa bolnavioarelor, aveti mare grija de voi!

si sa aveti o zi cat mai buna!

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

Alynutza, vezi ca s-a deschis un capitol nou!!!
vino acolo!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput