ATI LUAT BANII PT CIC IN MARTIE?
Raspunsuri - Pagina 3
TOMALAVINIA spune:
Eu am primit azi banii pe februarie cu toate ca cei pe ianuarie i/am primit in 9 februarie .Noroc cu salariul sotului, ca altfel......
alice2004 spune:
In sectorul 3 - zona Salajan - a primit cineva banii ? Azi au venit doar cei de la alocatie ... am vazut si eu ca in decizie scrie ca se vor primi pina in 25 ale lunii, dar sint suparata rau ca vad ca se apropie data cu pricina cu mate viteza si banii ioc ! 

Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
zfcristina spune:
Eu am primit banii pe anul in curs,ian+feb. de abia pe 10 Martie

Va dati seama ca am fost plina de nervi.
botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
Rozi spune:
quote:
Originally posted by alice2004
In sectorul 3 - zona Salajan - a primit cineva banii ? Azi au venit doar cei de la alocatie ...
Eu - zona Vitan - am primit alocatia + CIC pt februarie in data de 24 martie.
andora spune:
In sect. 6..... mi-a venit postasul cu alocatia pe 22 si mi-a zis ca habar n-are de indemnizatia pe febr... sotul a mers la posta dupa vreo 4 zile si i s-a zis ca din moment ce postasul nu m-a gasit acasa
si noi n-am fost sa luam banii
dupa ce am primit la cutie o instiintare ca tre' sa-i ridicam
au fost trimisi inapoi si evident ca rte sa mergem sa depunem alta ceere in Amzeui samd tambalau....
Fals ca postasul nu m-a gasit acasa cand a venit cu alocatia (a stat pe canapea cu mine), fals ca a venit ceva la cutie, adevarat ca am intrabat postasul 3 zile la rand daca stie ceva.
Asadar am picat de fraieri. Nic nu stiu cum ma duc cu copilul neastam[arat sa completez iar cereri in Amzei si nici cum suna cererea.
Pup dulce.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea