Va rog sa ma ajutati!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Unde in US te afli? Ca sub numele tau, locatia este tot Constanta, Romania (steagul).

Mai poti intra si la "fetele din America" aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69896&whichpage=1" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69896&whichpage=1

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by iren

Mi-am adus aminte ca Juli bea pe la 6 luni cam 250-300 ml de formula, ca alternam cu ala de la sin, era dezastru daca indrazneam sa-i dau mai putzin de 250 ml de lapte la o masa! Shi-n mai putzin de 1 minut era supt tot, n-am mai vazut asha ceva
Bvfresh, multa bafta shi rabdare, shi sanatete multa puiutzei!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noi
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

domle ce vremuri...la fel era si Serban, ventuza nu alta, creepy!

bvfresh, cum nu prea ai cum sa masori ce iese de la san, iti recomand sa iei graficul ca pe ceva foarte relativ, iar cantitatea sa arieze de la o masa la alta, sa nu te agiti sa-i dai sa inghita fix....stiu io...100 de grame...se poate si mai putin se poate si mai mult (mai incolo)...

iti doresc curaj si rabdare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Cantitatea de lapte bauta difera oricum de la o masa la alta, una la mana. Si doi, bebeii consuma intotdeauna mai mult lapte praf fata de laptele de mama pt. ca laptele praf vine la fel de usor din sticla si la inceputul suptului si la sfarstit, are aceeasi consistenta si la inceput si la sfarsit, deci nu da creierului senzatia de satietate.
Atunci cand suge, copilasul primeste mai intai laptele de inceput, mai subtire, care vine mai usor, la sfarsitul suptului laptele este mai gros (plin de grasimi si nutrienti care satura) si vine un pic mai greu, producand senzatia de satietate si transmitand bebelusului sa se opreasca din supt,,, ceea ce cu laptele praf nu se intampla. Din cauza asta nu se pot face comparatii intre cantitatile baute de copiii alaptati si de cei hraniti cu formula.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput