IN BANAT LA NOI ACASA (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Acum avem si noi in zona gripa aviara, au gasit o lebada moarta infestata cu virusul. O zona de 3 km e zona interzisa iar o zona de 10 km e sub supraveghere, pisicile nu mai au voie afara, iar cainii numai in lant. Inclusiv zona unde il tinem pe Leo e afectata.
Ingerash reteta ti-o scriu acum, inca nu am facut-o, asa ca nu stiu cum iasa. Dar sper sa fie bun.
Gyros de pui cu branza de vaca cu ardei rosii
Ptr. 2 Pers.
300 g cartofi
125 g branza de vaca
150 g iaurt
Sare, Piper alb
1/2 ardei rosu
1 catel usturoi
200 g piept pui
1 lingura ulei
1 lingurita condiment Gyros
1 ceapa
2 bucatica praz

Pregatire:
Cartofi se fierb cu coaja, Branza cu iaurtul se amesteca, iar sarea si piperul se adauga.
Usturoiul se curata si se taie marunt. Ardeiul se spala, se taie marunt si se amesteca cu usturoiul. Tot se amesteca cu branza si iaurtul. Carnea de pui se spala, se sterge cu un servet sa fie uscata, apoi se taie in felii subtiri. Cu ulei si condimentul de gyros se amesteca si se lasa ceva timp in marinada. Ceapa se curata, la fel si prazul, ambele se taie in rondouri fine.
Carnea se frige cam 4-5 min. intr-o tigaie fara alt ulei. Ceapa si prazul se adauga peste carne si se lasa si ele putin la fript. Se mai condimenteaza cu sare si piper eventual. Cartofii se decojesc. Se servesc cu gyrosul si pasta de branza. Pofta buna si reusita. Poate o fac si eu maine, azi am facut strudel de mere.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Ingerash, am facut azi Gyros si a iesit f bun, dar pasta de branza cu ardei nu ne-a incantat linga Gyros. Am mancat-o insa intinsa pe paine si sa potrivit mai bine. Linga Gyros si cartofi am facut o salata verde. Asa ca nu stiu ce sa iti zic sa incerci sa faci asa, sau nu, depinde de gust. Azi am facut ptr prima data strudel cu mere si a iesit f bun si gustos. Sotul meu nu prea mananca fructe dar asa de mult ia placut strudelul, incat nu mai avem, eu am mancat doar vreo 3 feliute, restul el. Ma bucur ca macar asa a mancat mere.
La noi au anuntat iar ninsoare, mai de asta am avea nevoie. M-am saturat si de avalansele de pe acoperis, se aude asa tare incat crezi ca se darama casa.
Voi pe unde sinteti?

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetelor, ce faceti?
eu is pusa pe vazut filme ca am o gramada si timp ioc!
Himmelsduft, imi place cum suna reteta, mai ales cu salata verde , o copiez dar nu stiu cand ma pun sa fac, trebuie si sa o conving pe mama sa ma lase si sa am timp, poate sambata viitoare.

Fetele, pe unde sunteti?!

Va pup si bucurati-va de weekend

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao!
Eu acum am ajuns,am fost intr-o vizita la o colega de-a lui fica-mea,a fost fain,ne-am simtit bine,apoi l-am lasat pe sot la maica-sa ca e cumnatu-su din Italia acolo si vor sa joace table.
Asa ca m-am intors acasa singura cu copiii care adormisera in masina....n-am gasit decat greu si departe loc de parcare,a trebuit sa-i trezesc ca nu puteam sa-i iau in brate pe amandoi+ca mai aveam niste tocuri de abia ma caram pe mine.
Acum i-am pus in pat si am intrat sa vad ce mai faceti.
Bine ca mi-am adus aminte,trebuie sa pun o masina de haine la spalat,fuuug!

Mergi la inceput

Hallo fetelor,

Am intrat doar sa va salut. Maine scriu mai mult.
Cite un

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Va salut si eu,acum am terminat treburile de duminica seara,baia copiilor,pregatit haine pentru maine,pregatit ghiozdan de scoala,de gradi,de mine nu am am timp,chef,vlaga...

Nu cred ca v-am spus,am intrat pe situl inspectoratului si am vazut ca mi s-a aprobat gradatia de merit!!!Asta inseamna ca sunt asigurata 4 ani din iulie incepand cu 20 la suta in plus la salar!yuppi!!!
Nu ca as fi stat neaparat in banii astia,inseamna ceva,dar mai mult conteaza pt. mine ca mi s-au recunoscut si apreciat eforturile care le depun cu copiii.
Va astept la postari mai dese,haideti mobilizarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am revenit, mersi de urari, chiar am avut drum bun si ne-am simtit super, abia astept sa vina caldura si sa repetam figura:) Doar ca atunci voi ramane mai mult, sa pot savura momentele petrecute alaturi de ai mei, ca doar eu sunt "ratacita" pe meleaguri clujene...

Angy felicitari pt gradatia de merit, e fain super

Va pe toate ca trebuie sa despachetez:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia,ma gandeam ca stai mai mult si cand an vazut ca postezi,ma gandeam ca umblii cu tastatura in poseta

Pai,fetelor asta e mobilizarea?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angy11

Flavia,ma gandeam ca stai mai mult si cand an vazut ca postezi,ma gandeam ca umblii cu tastatura in poseta

hai ca rad de una singura pe aici. aiz sunt fericita ca am impuscat niste note mari,
Angy, nu te supara pe noi te rugam , dau o otrava
Impreuna, credeam ca stai mai mult pe meleagurile noastre
Himmelsduft, sa scrii ce mai e si pe la tine. Ce mai face Leo?
Viorela, acum am vazut pm-ul tau, multumesc de urari, eu am inteles ca ai pus poze si am intrat sa admir ... albumul gol
Dia, Deya, Valenka? pe unde sunteti? veniti ca va pune Angy note mici

va pup, sa nu faceti prostii...

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

am uitat , felicitari, Angy!!!! e super ca iti este recunoscuta munca

p.s. azi nu-s normala, nush ce am

Mergi la inceput