Mamici de mai-iunie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
ama_kaly spune:
flory stiu ca ai voie sa iei paracetamol in sarcina, poate rezolva ceva cu durerile de cap!Prin ce ai trecut azi noapte..bine ca ai scapat!
Asadar nu trebuie salteluta de acum?Si ce i-ai mai pus lu' Andrei in patut?Ai fost multumita de el?Ca eu ma pregatesc sa ma duc sa-l si cumpar putin mai incolo.
io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
florypop spune:
Ama, a fost cumplit. Acum m-a mai lasat nitel dar simt ca am baut trei zile si acum m-am trezit. 

Chiar ma gandem serios ca daca nu cedeaza deloc sa chem salvarea.
In fine, sa speram ca trece.
Lui Andrei i-am pus deasupra suportului de la patut (cel reglabil) o minisalteluta pe care am cumparat-o cu pilota. Si asa a dormit foarte bine pana la sapte luni. Doctorita lui a spus ca e foarte buna pentru ca ei trebuie sa doarma pe cat mai drept si cat mai tare pentru inceput.
Per total am fost foarte multumita de el. De la sapte luni i l-am transformat in tarc de joaca ca de dormit a dormit in pat.
Oricum pretul e bun. Eu l-am luat cu 3 milioane la sfarsitul lui 2004.
Pupici,
Flory
24+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
ama_kaly spune:
flory ai grija, sper sa treaca!Uff, afurisita migrena!
Nici eu nu m-am odihnit bine si ma simt cam ametita..nu pot nici sa mananc nimic asa de dimineata..
Mini salteluta adica banuiesc ceva foarte subtire in comparabil cu o salta, adica gen pilota sa nu fie chiar asa tare,nu?Si mie mi se pare foarte bun pretul, i se poate atasa si carusel muzical nu?
Merci pt raspunsuri!
io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
florypop spune:
Este intr-adevar foarte subtire dar e ceva in plus. Aia de la patut e totusi prea tare sa doarme direct pe ea.
I se poate atasa si carusel dar eu nu i-am pus pentru ca doctorita mi-a zis ca ii va fi prea aproape de ochi si se va uita sui dupa el.
Pupici,
Flory
24+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
ama_kaly spune:
flory 

La 10 plec sa-l cumpar!
io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
inaioana spune:
Ama, mie mi s-a parut aceeasi chestie, nu am vazut ca ala din Cora are si copertina, plasa de tzantari si loc de infasat. Al nostru nu are asa ceva, drept sa-iti spun acum 2 ani nici nu-mi aduc aminte sa fi vazut asa. Spor la cumparaturi!
Lenjeria de pat aia are si pilota.Am scris si in mesajul in care faceam descrierile exacte.
Flory, imi pare rau ca te-ai simtit asa rau! Bine ca ti-a trecut si sa nu se mai intample!
Ioana
30 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
ama_kaly spune:
ina mare diferenta nu e intre ele, dar mie imi place mai mult modelul din cora (nu neaparat ca are copertina sau plasa de tantari ca nu stiu cat de folositoare vor fi) si nu vreau sa ma zgarcesc si la 400mii
Lenjeria o cumparam din Buzau sau data viitoare cand vin la control.Nu-mi spune spor la cumparaturi ca trebuie sa ma limitez doar la patut!Sper sa nu mai vad si altceva!
io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
iulyp spune:
Neata burtici!
Flory ce noapte de cosmar ai putut avea. Bine ca a trecut da ai idee care ar putea fi cauza? TE-ai obosit prea rau, te-ai stresat prea mult? sau sunt intrebari de baraj.
Ioana nu arde asa ca prefer sa astept ca sa imi dai toate detaliile. Cum a stat pana acum mai sta si de acum. Eu o sa o dau la cresa abia in mai ca atunci au locuri. La gradi nu o pot da pt. ca fetita mea nu vorbeste, refuza sa repete cuvinte dupa mine asa ca nu ma stresez.
Mag oauuu ce bebe grasunel. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos si mancacios cand s-o naste.
O sa mai revin mai pe seara sa scriu asta in caz ca nu o sa scrieti prea mult si o sa fiu ocupata cu cititul.
O zi buna la toate.
florypop spune:
Si al nostru a avut plasa de tantari dar nu am folosit-o niciodata. A si mai avea in plus un fel de masuta de infasat care se atasa la patut.
Pupici,
Flory
24+ si
Andrei