Mamici de mai-iunie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
carminabulina spune:
Soricel m-am uitat si eu pe linkul dat de tine si vreau sa spun ca ma tenteaza foarte mult leaganul electric si scaunul de masa care cica e la hiper oferta. Dar vroiam sa stiu ce parere ai despre leaganul electric? Daca te-ai uitat azi la el sau daca l-ai vazut?
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
ama_kaly spune:
Cat e oferta asta cu patutul de panza valabila?pana cand??Eu am vazut patutul pe catalog ieri,insa nu scria ca are 2 nivele..insa acum mi se pare interesant!Fetele care deja l-ati cumparat, sunteti multumite??Nu puneti si voi poze mai detaliate?Ma faceti sa ma duc sa iau si eu maine unu' la banii astia
io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
ama_kaly spune:
Am vazut ca e pana pe 20 martie oferta, asadar ce ziceti, se merita sau nu??
io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
shoricutza spune:
Magg la scaunul de masa m-am uitat ca mi s-a parut f dragutz si util. La leaganul electric nu m-am uitat cu prea multa atentie. Eu nu am de gand sa cumpar momentan asemenea lucruri ptr bebe ptr ca mi se pare cam devreme si mai am o problema cu depozitatul lor ca nu stiu unde sa le mai inghesui pana cand o sa le vina timpul. Desi daca stau sa ma gandesc, scaunul de masa o sa-l poata folosi cand o sa stea in funduletz, adica cam de la 6 luni incolo parca, nu? Pana la urma nu este chiar asa de mult ....![]()
io
27+ cu
Ana
shoricutza spune:
Ama mie imi place mult ca doar de aia l-am cumparat! Si atunci nu era la oferta si am dat 3.200.000 pe el. Deci e clar ca m-a incantat f mult. Daca vrei da-mi adresa ta de mail si-ti trimit poze cu el. Daca sunt sau nu multumita de el nu pot sa-ti zic ca nu l-am folosit pana acum
dar pare ok. Acum sta strans in cutiutza lui pe balcon ...
io
27+ cu
Ana
inaioana spune:
Fetelor, acelasi patutz e in oferta Carrefour cu 1 999 900 lei, tocmai vi-l descrisesem mai devreme...
Bine...diferenta nu e mare dar de ea puteti lua si lenjeria de pat care la Carrefour e 329 000lei. Asta am vazut in catalog, nu le-am vazut cu okii mei, ca sa fie clar.
Lyly, de curiozitate, poti sa o intrebi pe cumnata ta DE CE sunt "pieptarasele" mai practice decat body-urile? Ca lesin de curiozitate...
Luana, imi plac foarte mult cartile, de fapt prima ca inca n-am terminat-o..mai am putin. Si evident sunt 99% si de acord cu ea.![]()
Ioana
30 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
ama_kaly spune:
shori adresa de mail e ama_kaly@yahoo.com. Daca imi place, maine ma duc sa-l vad si sa-l cumpar ca eu pana pe 3aprilie nu mai vin in Bucuresti..abia atunci am urmatorul control!
io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
inaioana spune:
Magg, felicitari pentur bebe grasunel!
A, sa nu uit, puteti suna la Carrefour si intreba exact daca au modelul pe stoc si la ce pretz, ca sa nu faceti drumul degeaba si sa ma injurati pe mine! Asta pentru ca, repet, eu l-am vazut in oferta de ieri, pe hartie, nu live!![]()
Ioana
30 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
ama_kaly spune:
ina exact acelasi patutz??
Pai atunci il iau din carrefour.Nu apare catalogu' de la carrefour pe net sa il vad si eu?Tot cu 2 nivele si tot de la primii pasi?Oferta de la carrefour pana cand e valabila?Fetelor, presimt ca maine iau patut..da sa vedem daca din cora sau carrefour
io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
ama_kaly spune:
ina m-am uitat pe site-ul de la carrefour si l-am vazut..nu are copertina, plasa de tantari si masa de infasat.E tot de la Primii Pasi, dar e alt model.Pentru 400mii in plus cred ca e mai dragut cel din cora si ca model..Astept pozele de la shoricutza oricum!
io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe