Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Jeanina- ti-am trimis cerere sa vb pe mess, nu stiu dc ai primit-o.
Vreau sa te intreb ce ti-a zis tzie emaimee de la bebelusi de iul-aug, legat de colici, era un unguent care incepea cu f cumva si nu gasesc unde ti-a zis

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Denisa - Flatulin se numeste gelul acela pt balonari... si colici.
Emmei.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare gagicile,
Nu stiu daca mai e cineva pe aici, inca nu am apucat sa citesc.
Clara pot sa zic ca acam scapata de colici de cateva zile de cand beau eu ceai de anason si chimen , e totul ok. Acum gangureste , e o dulce, doarme bine noapte, da in timpul zilei ma dispera ca nu doarme nimic si atunci seara pe la 8 sa vezi ce smiorcait ae ca nu stii ce sa ii mai faci ca atat e de obosita incat nu poate sa adoarma. Ii facem baita si atunci adoarme. Nu stiu daca daca doarme vreo 2 reprize de cate 20 min si se trezeste fresh. Iar eu alerg ca disperata ba la ea , ba la bucatarie ,ba la masina de spalat
citesc si mai revin

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Am citit si am revenit. Se pare ca toata lumea doarme ceea ce am sa fac si eu ca nu mai rezist prea mult.
Uite Monica , ca mai apar si eu cu vesti. Sper sa ne luam un laptop cat mai curand si sa am si eu ziua internet, ca asa seara cand vien sotul , mai am treaba de facut ,`plus baita si nu mai apuc sa scriu. Sa stiti ca ma gandesc la voi mereu , dar ma rog, e mai greu cu scrisul.
V-am pupat pe toate

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Liliana-mersi mult
Nu stiu dc ilgasesc,dar cred ca in afara de ceaiul care il beeau eu nu merita sa ii mai dau nika, azi a papat f.putin pina acuma, nu a dormit adunat mai mult de 90min si nu stim nici eu si nici mamadcela fiecare masaplinge si e maraita in rest.Acuma de 5 min a adormit in marsupiu ca mi l-am pus si nu a mincat la 8 dupa baie,desi la baitza si masaj a ras si gangurit.
Ma apuc de contacu eaasa pe mine, somn usor!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Am pus pozute noi cu David la 7 saptamani si 3 zile.

In curand facem 8 saptamani mai bine zis vineri...mama ce repede trece vremea si parca-l vad ca se insoara . Hai ca exagerez dar am cosmaruri cu plecatul lui de langa mine cand va fi mare. Asa ca eu sunt hotarata sa mai fac un bebe sa vad ce zice doctorita in iunie dpdv al fibromului si dupa aia incerc sa raman gravi din nou cand David o sa fie de un an.

Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Buna dimineata !
Nici nu stiu cum sa incep...
Sunt o viitoare mamica 32 de saptamini si am venit la voi in vizita sa va rog sa imi spuneti cam cit va costat nasterea, cit ati dat la dr. la anestezist...etc. Eu voi naste prin cezariana la CFR2 peste 6-7 sapt si vreau sa stiu de citi bani sa ma pregatesc.

Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si mincaciosi ! V-am admirat albumele la inceputul capitolului.

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor noi am avut o seara de COSMARRRRRRRR...a urlat intr-una cred ca din cauza ca s-a constipat...supozitoarele mi le-a aruncat imediat cu un pic de kk atit de verde de zici ca-i de martian!Sunt si in pana de lapte..i-am dat completare la 3 mese cite 30 ml..acum a papat 110, dar sincera sa fiu nu stiu de unde! Aseara asa a urlat ca am luat-o in brate si am inceput sa pling si eu de sarea camasa pe mine..Dan spunea sa i-o dau lui sa ma spal si linistesc,iar eu plingeam intr-una si nu ma mai puteam linisti...va dati seama ca baia mea cu spume si pe care le aveam in vedere s-au dus naibii!Am chemat-o pe mama, dar cind a ajuns deja Bia adormise de la efort, basca ca ieri statuse treaza toata ziua! De la 22:00 la 5 dimineata nu a mai papat decit 30 de praf, in rest nimik..fontanela e la fel de adincita de duminica si tot de atunci nu a mai luat nici macar un gram..Eu am baut ieri la ceaiuri si Galactogil si Hipp Natal aktiv, dar degeaba!Sper ca azi sa fie mai bine..De dimineata mama a insistat sa-i facem o coprocultura ca prea face cind snurt cind deloc, asa ca de dimineata duceam kk la analize...peste 7 zile am rezultatul...sper sa fie negativ!
Alina Mattei eu i-am facut lui Infrarix Hexa..l-am luat de la doctorita ei..nu am dat bani ca i l-a facut cadou de 8 martie mamei care e asistenta ei. Bia l-a tolerat bine si nu a facut febra!Se face in picior, o singura injectie!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Canda si Janina felicitari pentru vestile bune de la 1 luna..Bia nu stiu daca cheleste ca mi mi se pare ca e la fel ca la nastere..in fata abia are, in schimb la spate avem si noi niste late!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

buna fetelor!!!

la multi ani pt 8 martie!!!

am sa pun si eu sper poze cu bb azi in contul comun... le-am tot "pigulit" zilele astea si a ramas doar sa le incarc.

cata, imi pare rau ca va tortureaza bia.. si karina e maraita, dar cel putin nu face urat decat ziua... noaptea e ingeras...

noi azi mergem la vaccin.. mi-e cam frica.. am si visat urat despre el...

va poopacesc bebei si mamici!

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos

Mergi la inceput