Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Sheba bine ai venit acasa!Felicitari pt. bebe Andrei!!!
Ancutza-
Giova-distractzie placuta diseara!
Cuscra-bravo pt ginerica.Eu is cam suparata pe nora-ta ca face figuri-adica dc ieri a mincat in medie la o masa 120-130, si le-a dormit la greu, dupa ce a papat la 12 noaptea 150 ml in 45 de min, deci s-a lungit, s-a trezit la 4.45, a bobinatrapid 70 ml si pauza, o cam durea burtica, era maraita adica, i-am dat gripe water si dc am vazut ca nu mai vrea am lasat-o sa doarma si s-a trezit la 8.10 si a papat doar 100ml, ce ramasese de la 5 am, era laptele meu ca avusesem in bibe 170. acuma dupa 1h de maraiala si "colici-subtire'-degeaba a stat mama cu ea de vorba si a mai incercat-o cu lapte, ciu-ciu, le motaie si face aerobic din maini doar
Florinini-bravo pt control si se va rezolvasi cu fibromul, ai sa vezi!
Moni-pupicei lui Di si sa stii ca si fii-mea tot asa e cu mainile si cu picioarele mereu in miscare si are 2-3reprize de zimbete si studiat casa.
Irina,Ioana,jeanina,Tatiana,Daniela,Alina,Ana,si restul mamicilor-unde suntetzi?

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ancutza- erau pupicei si vroiam sa iti spun ca iti treb neaparat umidificator si sa nu tzii nc asa mai mult de 22 C ziua si 21C maxim noaptea, nu face bien la bebe atata caldura si de acolo se usuca si aerul care-l respira.
Alina- pupicei si tie pt carla sie o scumpa!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ancuta si al meu e mucos. I-am dat cu spray Humex-pt. topirea mucusorilor. de geaba. acum ne-a trecut pe Colargol, se prepara in farmacii. maine mergem sa-l luam, ca nu aveau preparat. sa vedem si cu asta cum e.
Eu cu pompa numai il ranesc in nasuc, si e cu varf de silicon, de la Chicco. dar degeaba. si urla bebe, ca mi-e mila de el.
I-a luat exudat din nas, sa vedem acum rezultatele, ma rog sa nu fie pozitiv.
Maraki tu i-ai decalotat putica la Angelo? Al meu are fimoza, si nu putem sa i-o desfacem, mai incercam la baita. daca nu pe la 5 luni imi da trimitere la un pediatru chirurg sa o desfaca. of, doamne, cel mai chinui pe puiul asta mic.
Cata, Denisa, Alina.

fug sa ma pregatesc.Sheba maine te trec pe lista, sau deseara.
bine ca am reusit sa-i fac mancare lui Clau si manichiura. cu lac incolor nu cred ca mai apuc ca tre sa fac si dus.
gagici si sa aveti un 8 Martie asa cum va doriti.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mirela bine ne_am gasit in europa. Si aici tot cam asa e pe la urgente ca am patit_o pe pielea mea. Adica l_am dus pe Mario care urla de mama focului si dupa ca am asteptat o ora a venit una s_a uitat la el si a zis ca nu are nimic. Insa am luat_o la niste suturi de nu s_a vazut. Pai cum naiba spui ca un copil nu are nimic cand nu pui mana pe el deloc si nici nu il atingi. Ce e medium? Intr_un final dupa ce am facut_o eu in franceza mea de balta in toate felurilel_a dezbracat , l_a consultat si a zis ca ... nu are nimic. Plange aiurea cica. Asa cam_am enervat si am plecat acasa si mi_am vazut de treaba mea. Sper sa nu mai ajung niciodata acolo. Multa sanatate lui Daniel.
Sheba ma bucur ca ai intrat si pupici la baietel.Nici eu nu am avut lapte. Imi pare rau dar asta este. Ii dau lapte praf si merge foarte bine.
Catalina si eu il pipai la greu pe Mario si uneori are fontanela adancita , apoi la 3 ore nu acum depinde . Presupun ca e normal. Eu ceai nu ii dau ca nu prea am cand ca doarme intre mese si dc tot papa normal parca imi e frica sa ii dau sa nuil dereglez cumva.
Ancutza de unde si pana unde suflu sistolic? Cum s_a ajuns la banuiala asta?Si la mine sunt 25-26 lejer insa am pus o oala cu apa pe calorifer si am impresia ca e mai bine.
Denisa aici eram dar ma jucam cu Mario si ma uitam la un film. Las_o pe Emma in pace ca nu poate sa fie ceas. Au si ei perioade.
Maraki sa ne tii la curent cu ce ii mai dai sa pape lui Angelinos.
Fetele am primit prina serie de la Lost si Desperate wifes le_a vazut cineva si cum sunt ca imi e lene sa ma apuc de ele ca sunt multe dvduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SHEBA si ANCUTZA bine ati revenit! Si sa puneti poze cu bebeii!
IRINA mie imi place f.mult Lost,acum ma uit la partea a doua pe AXN,duminica seara.Cred ca si celelat e fain, dar n-am timp sa le vad pe toate
MIRELA asteptam vesti mai bune din Spaina! Apropo de Spania pe unde o fi ANA? Nu mai are timp de noi?
MARAKI cum faci sucurile alea? Ce fel de robot/storcator ai ? Eu m-am uitat si am vazut doar storcator de citrice,cred ca trebuie sa-mi cumpar un robot din ala cu de toate ,am vazut ca-s scumpe rau Pana acu' nu m-au prea interesat,dar urmeaza ...
Eu m-am gandit ca pana face 4 luni alaptez exclusiv,probabil doua saptamani din luna a patra o sa pape laptele congelat ce-l strang acum,atunci cand voi fi la birou (din 10 aprilie ),plus ca ma mai mulg atunci,dimineata sau cu o seara inainte sa-i ajunga 6-8 ore.Eu voi lucra 6 ore,n-au decat sa comenteze,legea imi da dreptul pana alaptez sa lucrez 6 si sa fiu platita pentru 8! Si dupa aia incep cu sucurile si sa vedem poate si cu cereale daca tot asa silueta e! Dar mami ne-a dat noua gris de pe la 2 luni si tot slabanogi suntem
S-a trezit printesa merg sa "parlamentam" putin si s-o schimb...

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova tocmai eu care va atentionam sa aveti grija la baita cu baieteii,tocmai eu nu-i fac nimic la putzica lui Angelo Daca mi-a spus moasa sa nu ma ating de nimic acolo pt. ca la 6 luni rezolva doctorul, mi-a fost frica Distractie placuta cu fetele, sa iasa super marfa seara asta
Irina pt. ca bebu nu a facūt kaki si aseara plangea de burtica, astazi combin sucul de morcovi cu mar,cred ca e mai bine asa.Sper sa nu aiba efecte negative.
Monica eu am imprumutat de la socrosenie un robot Philips care are toate optiunile, trebuie sa cumpar si eu, costa 100-120 € .

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

MARAKI deci tot e buna scocrosenia la ceva! Si eu si mami avem doar mixere din alea clasice (dar la meu e in stand-by ).Deci iar pica de pe lista aparatul foto digital ca e mai prioriotar un robot acum,cam la 4,5 mil am vazut si eu pe aici! Dar poate am noroc sa-si ia fratelo un aparat foto digital ca aseara butona pe net sa vada oferte
Dar eu, daca alaptez exclusiv trebuie oare sa incep cu sucurile si cu restul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Bine ai revenit Sheba ! Sa-ti traiasca bebelul ! Stai calma ca nici eu nu pot sa o alaptez pe Carla si uite ca m-am consolat. E adevarat ca mai plangeam din cand in cand de oftica dar asta e viatza ! Vorba fetelor bine ca suntem sanatoase ca Doamne fereste se poate si mai rau - ai vazut !

A facut cineva vaccin Infarix Hexa la doua luni - o singura intepatura ? Aveti idee de unde se poate cumpara ?

De la ce luna v-a spus medicul sa incepeti cu diversificarea ca mie mi-a zis ca pana la 6 luni sa nu-i dau nimic decat lapte ! Nici macar apa sau ceai ! Si cica la Milumil 2 se trece abia cand incepi cu diversificarea nu inainte.

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20060125/n/Carla+Maria+Matei/dt/-17/k/d7b9/age.png

Mergi la inceput

DENISA nu fi suparata,asa e daca are colici nu poate manca prea mult ca o doare burtica,recupereaza ea la mesele urmatoare.Eu cred ca si Diana de aia a pus putin pe ea ca aproape o luna abia putea manca din cauza colicilor
I-am pus Dianei un Cd cu Mozart si face o mutra asa ... ironica si cum ma uit la ea,cum rade! Nu-mi vine sa cred, ca pana saptamana trecuta era serioasa sau incruntata,doar in somn zambea! Si acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica pai Mozart? Baga_l pe Minune sau cum naiba il cheam pe piticul ala din TwinPeaks. Sa vezi cascade de ras acolo.

Mergi la inceput