Mamici aspirante din nou - 13

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sim iti multumesc ca ma incurajezi.Sper sa fie bine cu bona.La laparoscopie ma interneaza 2 zile ca se face anestezie generala.

De cauterizare nu stiu ce sa zic ca nu ma pricep.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Io nu stiu (sa nu radeti) ce-s alea ovule trofice. Dar daca fac parte din tratament nu ar trebui sa deranjeze la cauterizare.
Cand am facut eu cauterizare apareau sangerari numai cand se desprindea coaja si se rupea, dar la mine, asa cum am zis a fost o rana foarte mare pe care am cauterizat-o de 3 ori la rand.

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sim si mama mea a facut o cauterizare anul trecut si stiu ca a sangerat cateva zile dupa..Dr. i-a spus ca e normal..Eu nu stiu prea multe despre asta..
Despre rezultatele mele nu stiu ce sa va zic(doar ce am citit pe net)..Daca Dr. nu a avut timp de mine.. Mi-am facut programare marti la alt medic endocrinolog..Offf..M-am saturat!! Multi incompetenti..
Slabirea..merge..Vad ca deja am pierdut un Kg...
Aissa imi pare rau ca te-au chinuit atata la recoltare

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragele mele, multumesc mult pentru raspunsuri. Chiar m-am mai linistit nitel, mai ales ca nu m-a rabdat inima si am sunat Moisica sa intreb cat e de normal si a zis sa nu-mi fac griji ca e ok.

Aissa mama, tu crezi ca io stiu?! Le-am primit de la cabinet intr-o cutiuta, dar nu au nici o hartie care sa-mi spuna despre compozitie. Singura chestie pe care pot s-o presupun este ca dupa nume ar trebui sa "hraneasca" si sa vindece tesutul. Mai astept cateva zile si daca tot nu se potoleste marti ma infiintez la cabinet. Si rana mea e mare ca s-a mirat Moisica mea cum de m-a lasat doctoreasa la care am fost pana acum sa stau asa. Bine ca mi-a venit mintea la cap si am luat taurul de coarne, ca altfel ma trezeam cu cine stie ce. De aia ziceam si eu ca nu stiu daca s-a rezolvat din prima si daca nu cumva o sa mai fie nevoie de niste parleala. Tu ai mai avut probleme cu rana de cand ai cauterizat-o? Cand mergi la control dr. mai aminteste de ea? Secretia s-a redus in cantitate?

Zozela bine ai facut ca ai cautat altul, ca greu mai sunt de convins unii sa-si faca meseria. Multumesc mult pentru raspuns! Nu te lasa cu programul de slabit...dureaza, dar tine-te de el ca s adea rezultate! Noi suntem aici sa te incurajam cand te lasa puterile.

O seara placuta va doresc!

Mami Simona si printesa Ruxi
Edit: uitasem sa inchid o paranteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sim nu m-a mai deranjat absolut deloc de atunci. De ea nu pot sa zic ca mi-a mai amintit cineva la vreun control. Acum in ianuarie cand mi-a facut ecografia dr la care am fost a zis ceva neinteligibil, iar apoi catre mine ca nu am de ce sa ma sperii, ca se vede ceva (hmm, nu-mi amintesc acum - parca chist naboth - si nu am eco in apropiere). In fine, i-am zis eu daca se poate sa fie cicatrice de la rana cauterizata acum 100 de ani si a zis ca da, se poate sa fie aia.
Deci, in concluzie, nu am mai avut nici o problema. Cu secretia nu stiu ce sa zic, nu imi amintesc ca atunci sa o fi avut abundenta, stiu ca am depistat rana asta pentru aveam secretia roz, in rest nu ma deranja cu nimic.

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sim o sa-mi scot la imprimanta tot ce am gasit pe net despre ovarele astea micropolichistice si tot ceea ce implica ele,o sa iau toate analizele pe care le-am facut si o sa merg cu ele-n dinti la Dr.asta! Sunt hotarata sa nu plec de-acolo pana nu ii pun toate intrebarile pe care le "secreta" tartacutza mea..ca altfel..nu se mai poate!Ori la bal..ori la spital...
Cat despre slabit...cu voi aci..Nu-mi fac nici un fel de grija ca n-ar merge!!
toate mamicile si sper ca in curand voi avea si eu minunea mea..Sper!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna, am si eu o intrebare. am bb mic sub un an si vreau bb2. inainte de a ramane gravida tre sa fac vreun vaccin pentru bolile copilariei ca sa nu le iau de la fata mea?

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor multi pupici de la mine. Imi pare asa rau ca apuc asa rar sa trec pe la voi... Nici la mamicile de mai-iunie 2004 nu mai prind (Laureta pupici) doar pe la burtici trec da si pe acolo citesc pe sarite si scriu la cateva zile. Am intrat iar intr-o etapa de obosealaaaaaaa, as dormi da cand e sa dorm nu pot, nu gasesc o pozitie buna, a ma doare spatele, ba burta nu sta bine, ba ma scol din ora in ora sa ma duc la baie... Mai am doua saptamani si intru in concediu de maternitate, si am atatea de facut si atunci...da cine stie daca m-o lasa bebe, ca Danut a venit in penultima zi de serviciu si aveam planuri mari si atunci :-) Mi-e dor de voi si va tin pumnii la toate sa ramaneti gravidute cat mai repede.

IuliaP
felicitari din suflet! Am zis intr-o doara hai sa mai bag un nas sa vad daca a mai aparut o burtica pe listuta si, ce sa vezi? Iulia...:-) Pupici dulci, sarcina usoara si bebe sanatos (daca se paote si fetita, si mai bine). Stii, eu tot sper sa avem fetita, da daca o fi baietel, tot David o sa il cheme probabil, daca nu ne razgandim, da nu cred :-)

Roandre
, fruntea sus, dupa cum spui chiar tu, nici prima data nu pareau sa fie sanse, si uite ca minunea exista, o vezi zi de zi si de bucuri de ea.

Sim, Pako, Asi, si celelalte fete (iertati-ma da neuronii se misca mai greu...) bebe mic in burtica va doresc si asta cat mai curand.

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 33+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irinel ce me bucur ca mai vii pe la noi!Iti doresc nastere usoara si la termen.Eti ales un nume pentru fetita?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mami Irineeeel!!!! Ce bucurie mi-ai facut. Chiar ma gandeam cat o mai fi pana vedem poza puiutului afara din burtica. Poate o sa ai mai multa vreme cand intri in concediu. Sa stii ca si noua ne e dor de tine si te asteptam de cate ori poti sa ne mai dai de veste. Pupici multi si lui Danut.

Monu nu stiu daca ai facut ceva teste inainte de prima sarcina, insa n-ar fi rau sa treci pe la un dr. care sa-ti recomande niste teste de sange, sa afli cum stai cu anticorpii pentru diferite boli. Poate sunt boli pe care le-ai facut deja in copilarie sau ai primit vaccin si nu mai este cazul sa te vaccinezi si acum. Zic si eu... Inca ceva: ai toata admiratia mea ca iti doresti bebe 2 cand ai deja pui mic. Eu n-am vorbit de bebe2 decat dupa ce mi-a implinit copila 2 ani juma'te si am inceput sa ma inteleg omeneste cu ea. Iti doresc sa vina bebe pe cat de curand il astepti!

Cum le zici tu Zozelo mama! Mi-ai placut de nu se poate! Oricum, bine ca ai prins miscarea: pe dr. nu-l lasi pana nu spune tot ce vrei sa afli. Eu ma duc intotdeauna cu lista de intrebari si tot imi dau seama ca ramane ceva pe dinafara si il mai si sun pe om si dupa ce am plecat.

Aissa saru'mana de raspuns! Sper sa fie bine si la mine si sa scap odata ca m-am cam saturat de chestia asta pe care o trag dupa mine de vo cativa ani. Ce mai face Ale? A inceput sa mai pape cate ceva?

Pupici si o seara frumoasa!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput