Mamici aspirante din nou - 13
Raspunsuri - Pagina 15

cornelia_laura spune:
roandre, urata faza cu bona dar mai bine ca te-ai lamurit de la inceput. Inseamna ca nu te puteai baza pe ea, te putea anunta asta cand erai deja la servici si te lasa balta. Sa ne spui cum a fost cu a 2-a. Eu tocmai de aceea caut o doamna fara obligatii daca se poate. Tanti care vine azi e vaduva de multi ani asa ca poate avea program flexibil. Va scriu diseara impresiile. Lasand treaba cu bona deoparte, nu ai semne de urati deloc? Parca a trecut cam mult...nu incerci un test...nu ma bate daca spun prostii, stiu ca numai la asta nu-ti sta capul acum...
asi, ma bucur ca a fost doar o alarma falsa! Si bravo pt gasirea bonei. Cel mic a vazut-o? Ce reactie a avut?
Cornelia, de
Eduard(1 an si 9 luni) si
22+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

roandre spune:
Cornelia, chiar nu ma asteptam la asa ceva din partea acelei bone, mai ales ca ne stim de multa vreme si vine aproape zilnic la mama in casa.
Astazi voi merge sa vorbesc si cu a doua bona si dc nu rezolv nimic poate chiar aman inceperea serviciului. Asta e, nu am ce face!
Sper ca sa fie ok bona ta de astazi caci cu siguranta de acum inainte vei avea nevoie de ajutor.
Cat despre test la mine...chiar nu are rost si n-am sa fac. Sunt in ziua 54 si sunt sigura 100% ca nu e bb!
E asa urat afaraaaaa...parca vad ca o sa am o zi la fel de urata ca ea!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

sim spune:
Alo, alo...ce-i cu moralul asta? Miha', mami frumoasa, ce-i cu tine? Hai, vorba Corneliei las-o sa se duca daca n-a stiut sa gandeasca totul de la inceput. Chiar nu ai nevoie de neseriosi. vezi si candidata care a mai ramas, si daca n-o fi nici aia, mai da de veste prin agentii ca tre sa gasesti una care sa fie asa cum trebuie. Daca nu si nu, atunci, uite las-o pe Alex in grija noastra: explica-i ce tre sa stie de DC si ne descurcam noi. Hai, nu mai fi suparici, uite o
sa te inveselesti un pic.
Pako draga, la asa vreme nici nu-i de mirare ca ne ia somnul. Ziceau la meteo ca se mai incalzeste in we. Tare bine ar fi, ca mi-as lua si eu avant cu domnisoara pana in parc.
Ioana muuuulti pupici si de la noi amandoua, ca a vazut Ruxi ce ai trimis si nu se lasa mai prejos Sa stii ca si ea a promis sa tina pumnisorii stransi pentru tine.
Gabri sper ca nu este nimic grav. Multa sanatate
Aissa hai ca mai este putin si o trece si asta. Si eu am avut parte de copil rasfatat care a crescut in brate si stiu cat de greu iti este. Dupa ce am dat-o la gradi lucrurile au intrat oarecum in normal: a invatat ca nu este ea centrul universului si ca fiecare are programul lui...dar asta vine cu timpul. Acum Ale e bolnavioara si simte ca la mami este cel mai bine.
Eliana chiar daca te superi, eu tot am ras putin cand am auzit isprava Elenei. Mai, mai, cum nu-si gasesc ei altceva de facut si au grija sa ne "ajute" mereu... am vazut si eu ca tastatura pe care i-o dai (chiar daca este la fel) nu e buna!!! Cea mai buna este cea la care lucreaza mami. Asa ca, daca tu erai atat de atenta la monitor, a stiut ea draguta ca tre sa fie ceva interesant...si de ce sa nu afle ce-i asa de interesant acolo...?!
Noi mergem maine sa luam motul finutului pe care l-am botezat anul trecut, ca a implinit un anisor ieri. Abia astept sa vad ce o sa aleaga de pe tava... In rest...am semne de rusi si ii astept cu maxim interes ...sa treaca odata!
Va pup pe toate si va doresc o zi linistita, ca soare afara...slabe sperante.
Mami Simona si printesa Ruxi

ryu spune:
buna fetelor sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru.sant o de 16 saptamini proaspat intrata in forumul vostru desi va citesc cu interes de mai mult timp.este prima sarcina si sant tare nelinistita,m-am programat ptr. eco 3D si abia astept sa ajung odata sa ma asigur ca
e sanatos.Stau cam in tensiune deoareca am mai pierdut 3 sarcini inainte de asta si ma rog la D-zeu sa fie totul bine.va pup pe toate

pako spune:
Ce ma oftic de vremea asta....vroiam sa iesim si noi in parc si a inceput ploaia....mi-a udat si rufele tocmai ce se uscase
Roandre, aveam de gand cum ajung in tara sa-mi fac iarasi o colposcopie.Sper sa fie bine ca atat m-am chinuit cu tratamente...Imi pare rau de bona...cum zicea si Cornelia mai bine ca ti-a facut faza asta urata la inceput si nu cand incepeai serviciul.Tin pumnii la bona2!
Ryu, iti doresc din tot sufletul un bb sanatos.Pupici
Felicia si Andreea

asi spune:
Fetelor va invit la un nou capitol!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan