Cu dragoste, din Iasi (26)
Raspunsuri - Pagina 5
herra spune:
quote:
Originally posted by Roxana80art
Mai de vreme am incercat sa fac si eu un prim album al fetitei mele,cand avea o luna si 3 sapt....sper sa apara!
in curand va aparea si in lista, ca link din numele ei! eu deja ti-am vazut frumusetea, dar cam putine poze!
Oana, Gabriela, imi pare rau ca sunteti necajite...sper ca la ora asta sa fiti deja mai bine.
ne-au facut si noua de la servici cadou cateva ore de bantuit prin magazine (ne-au dat drumul mai devreme); acum am ajuns acasa si ma apuc...nu, nu de sfinti...ati uitat...de BRIOSE!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!
aime spune:
La multi ani, cu drag, de ziua noastra, a tuturor.
Si pentru fiecare, o www.icq.com/friendship/pages/view_page_18968.php " target="_blank">SURPRIZA de la noi.
aime si Vladimir, 1an+
herra spune:
aime multumim pentru felicitare;
am oprit cuptorul la briosa uriasa (nu am decat tava de friptura ); dar de ce nu mi-ati spus si cate minute se tine, si la ce fel de foc/la ce temperatura...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!
adi69 spune:
Buna dimineata si-o cafea!
Cristina,cum a iesit briosa uriasa?
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo
herra spune:
hei, mai aveti retete asa rapide, usoare si buneeee? ca mi-am intrat in mana!
dupa-amiaza cred ca mai fac o portie!
dar ce repede merge forumul dimineata! cred ca n-a ajuns toata lumea la servici, sa intre!
Raluca, dar tu ce program draconic ai?
Nora - si mie mi-a spus doctorita ca giardia au 90 % dintre noi, ca dupa un an nu mai e asa grava scaderea apetitului, ca ei oricum mananca mai putin si ritmul de crestere nu mai e asa rapid...
ca daca o tratam cu zentel sau flagyl poate foarte bine sa reapara dupa 3-4 luni, si sa nu-i obosim ficatul de pe acum.
deci helmifloresul asta ajuta in primul rand sa tinem simptomele sub control.
va doresc o zi buna si...mai vorbim cand ajung si eu la servici!
kisstherain999 spune:
Herra am fost la restaurantul recomandat de tine, "La Mario". Super dragut, mancare f buna si ospatri discreti.
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
Nora__ spune:
Neatza fetele!
Cum ati petrecut?V-au rasfatzat sotzii?
Zentel oricum nu-i dau,mai ales ca simptomele nu sunt asa grave.Am facut greseala asta cu fata si mi-a facut hepatita.A fost la tzara si acolo era epidemie de hepatita,dar cum a venit i-am dat zentel,deci posibil sa fi fost si o hepatita toxico-medicamentoasa.S-a speriat si doctorita care i-a prescris Zentelul.Deci oricum merg pe tratament homeopat sau naturist.Voi merge la medic homeopat si vad ce-mi recomanda si ii sugerez si Helmiflores.A mai auzit de ulei de seminte de dovleac,ca ar fi bun.Vom vedea ce ne spune.Cu igiena va fi mai greu,ca micul terorist baga in gura tot ce prinde.Ar trebui sa sterilizez toata casa,ceea ce nu-i posibil.
Sa aveti o zi frumoasa!
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
ralnied1 spune:
'Neata!
Herra, de mine era vorba??? Te refereai la regim sau la programul de la munca???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
herra spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
'Neata!
Herra, de mine era vorba??? Te refereai la regim sau la programul de la munca???
la programul de la munca, ca am vazut ce matinala esti! nu stiam ca tii si regim!
Danna_36 spune:
Mai fetelor, eu abia acum m-am prins ca exista subiect nou!
Am tot bantuit pe la cel vechi si ma tot miram ca postarea mea e inca ultima...Cand l-am descoperit pe asta am avut surpriza sa gasesc deja 4 pagini scrise, nu stiu cum de nu m-am gandit...Dar alta data scrieti si voi acolo ca se deschide subiect nou, asa pentru aiuriti ca mine
Deci: va spun si eu
LA MULTI ANI! si o primavara insorita...Oana, imi pare tare rau sa aud de asa ghinion! Cu cativa ani in urtma si mie mi-au furat telefonul tot in martie, in timp ce ma holbam pe la martisoare...Sper ca te simti mai bine. Eu, de la o reusita cazatura in fund, tot cu ani in urma, am dureri si acum si inca destul de serioase.
Gabi, fruntea sus. Nici eu n-am sarbatorit cine stie ce grozav ieri, dar la plans nu am ajuns. Am primit chiar si floricele de la sot, asa mai spre seara, iar Magda mi-a daruit o buburuza decupata din hartie si impaturita nu stiu cum , ca atunci cand o desfaci se transforma in floare...E tare draguta, e facuta cred de invatatoare mai mult decat de ea...
In rest sanatate la puiuti, eu inca sunt dintre cele fericite cu copiii sanatosi si sper sa mai tina (nu le fie de deochi) ca mi-e groaza de virozele astea si de starile pe care le dau copiiilor...
Aime, multumim pt surpriza. Cum se simte socrul tau, a fost operat?