Cu dragoste, din Iasi (26)
Raspunsuri - Pagina 3
Darria spune:
Carmen P, daca nu cer prea mult, te rog frumos vrei sa-mi dai si mie(pe pm sau aici) adresa si numarul de tel. al medicului(cred ca Iordache se numeste) homeopat. Tot pt. pitic vreau sa-l am.
mephala30 spune:
Nora, mersi de aprecieri.
Daca doresti nr. de tel al dr. la care merg eu (nu are cabinet deschis, consultatiile le face acasa la ea), da-mi un pm si ti-l trimit.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
kisstherain999 spune:
Fetelor va doresc sa fiti iubite si fericite alaturi de cele mai dragi persoane din viata voastra!!!
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
mephala30 spune:
Ralnied, am citit articolul. Asta e viatza....nu ma mai uimeste nimic.
Album Iustin
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Nora
Da,Raluca.....Sorin e husbandul...de aia l-am si luat,ca stia info bine.Deci aseara l-am intrebat cand a venit el la liceu si a zis ca a avut ore in primul an la a 12-a,mate fizica,dar io credeam ca ai terminat in 98 si nu l-ai prins,din moment ce nu l-ai recunoscut in poze.Deci ii transmit ca a fost laudat
Si e normal sa ai memorie de elefant daca ai fost asa eleva model,deci prima pe scoala.Felicitari!
Spune-i ca a avut si la Finate-Conta! Merci pt felicitari! Asa a fost sa fie... Nu ca as fi vrut eu neaparat! Am intrat a doua la liceu, dintr-o eroare tactica (nu mai conteaza acum!), dar timp de 4 ani am avut cea mai mare medie!... Si de terminat bacul, am terminat tot a doua, dar iarasi a fost o eroare, pentru ca banii au vorbit pentru altii...
Oricum pozele alea sunt mici si putin cam intunecate... De unde sa ma gandesc si eu din prima ca sunt chiar personaje cunoscute???
Si da... sa-i transmiti laude...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
prettysunshine spune:
La multi ani, sa fiti iubite si sa aveti parte azi numai de surprize placute!
----------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Ralnied, am citit articolul. Asta e viatza....nu ma mai uimeste nimic.
Album Iustin
Sincer, nici pe mine prea multe nu ma mai mira... dar tot mai sunt unele chestii care... Nu mai conteaza...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Nora__ spune:
Da,mi-a zis ca a avut si la Contabilitate...dar nu stia daca te-a prins si la ce profil.
Cat despre aranjamente...nu ma mai mira nimic.Tu sa fii sanatoasa,ca stii ce poti.Dar m-ai facut curioasa...cine a fost inainte la info?Daca e cine banuiesc eu...nu ma mir
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
kisstherain999 spune:
Am uitat de felicitare.
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
adi69 spune:
La multi ani fetelor,adica doamnelor si domnisoarelor...petrecere frumoasa astazi si primavara frumoasa...!
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo