Cu dragoste, din Iasi (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Oana...ca nasi...sa intinzi o mana la pupat si cu cealalta sa scoti banii din buzunar
Si noi cununam pe 3 iunie...si atat stiu si eu,ce zici tu.Deci strange banii si fa-ti toalete.Nu e destula munca?

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Pai, eu is mestera la cununat fetele...avem 3 perechi pana acu...
depinde de obiceiuri, da cam ce-ati zis si voi plus un cadou la cununia civila, am dat noi, unul la masa, am mai platit gaina la restaurant...chitibusuri...
Daca vreti va mai spun

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Nora

Adi,bani de numarat au ramas atunci,ca de abia ii luasem de la posta si n-am cheltuit 8 mil...,dar oricum am spart ceva pe cumparaturi,se cam terminasera proviziile.

bine ca ti-au ramas, ca pe vremea asta, stii cum se spune - poti doar sa numeri bani sa... sa faci copiii...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

am deschis subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71405" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

scurt si de la mine dupa cateva zile de "somat" de pe Dc
Aime si Dana: multumesc frumos pt. urari

Adi: La multi ani! cu intarziere Catalinei
Super frumusel tortuletul. In forma de masinuta gasesti pe Dc, la bucatarie, la un subiect creat de Balbina(ceva legat de dulciuri).

L_Carmen: piticuta mea e deocamdata la purtator, e pitica mica dar mai vedem noi la vara cum o sa fie, ca nu vreau sa raceasca. Al tau era mare cavaler la 1 anisor si 9 luni, era altceva la baita.

Oana: multa bafta si sa ai cat mai curand un salon al tau.

Leoaica: uite aici ceva, sa iti faci o parere
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58866&SearchTerms=infertilitate,Iasi
Eu merg la dr. Grigore dar pt. monitorizare. Am auzit insa ca are rezultate bune pt. concepere bebei. Dumnezeu sa va ajute sa aveti cat mai curand propiul bebel.

Un sfarsit de saptamana cat mai placut impreuna cu cei dragi voua si muuuuuuulta sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna fetelor!
mult timp a mai trecut de cand nu am mai intrat pe forum....dar de acum in colo se schimba situatia.voi fi aceeasi fidela prietena a DC-ului cum am fost mai demultisor
am reusit insfarsit sa terminam si noi de facut toata curatenia la noul apartament , sa punem totul la loc si sa ne tragem si net.
despre Fabian ce sa va spun?merge la gradinita,s-a integrat f bine ,ma uimeste pe zi ce trece cu tot felul de "minuni" si acum ........saracutul s-a inbolnavit .are oreion...
abia este a 2 a zi
sper sa treaca repede .
vad ca sunt f multe fete noi asa ca va trece ceva timp pana cand ne vom cunoaste ,nu am reusit sa citesc mare lucru din ce ati scris voi aici
felicitari Acvi am vazut ca astepti o minune,ma bucur enorm pt tine si iti doresc sarcina usoara si multa multa sanatate
va pup si mai vorbim.

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

buna fetelor!spuneti-mi si mie un hair stilist\coafeza profesionist bun din Iasi sau un salon la care ati fost multumite.va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Buna fetelot!am o intrebare:la ce salon de coafura mergeti?vreau si eu un profesionist bun.va pup.

Mergi la inceput