Cu dragoste, din Iasi (26)
Raspunsuri - Pagina 14
oanabandol spune:
deci ca o recapitulare:bularga, dedeman si pacurari....hmmmmmmmm.le acopar io oare de la 3 jum?buba mare este ca tre sa gasesc ceva si pe lungimea impresionanta a sotului ca s-a saturat saracu sa doarma cu picioarele in calorifer(are 1, 92m)asa ca am mai multe criterii de selectieoricum cand vad ce e afara, numa de bantuit orasul dupa canapele nu-mi arde, dar de....cand i se pune omului piticu pe creier...
multumesc pt urari fetelor, dar deocamdata e cam slabut in marea mea afaceresa speram ca atunci cand da caldura vor fi mai multe cliente, ca atunci mai scoatem si noi fetele din fular si un picior la ivealadeocamdata stau in asteptare.....revin mai spre seara
pupici,
oana
Danna_36 spune:
Veste buna:
Maine, (joi, 16 martie), la 17.30, Catia si Sabina, impreuna cu partintii lor vor fi prezenti la Povestiri adevarate, pe "Acasa"...
Am vorbit mai devreme cu Columbia, era oarecum emotionata si foarte prinsa cu pregatirile de plecare. Sper sa fie curata soseaua intre Brasov si Bucuresti. Oricum va fi greu drumul pe vremea asta, mai ales ca se intorc acasa tot maine...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
ralnied1 spune:
'Neata! Cafeaua e gata!!!!
Cristina, sa stii ca si eu sunt cam in aceeasi situatie ca si tine in ceea ce priveste timpul liber... Dar poate va veni si vremea noastra intr-o buna zi, nu?
Oana... ai colindat magazinele? Ai gasit ceva?
Danna, ma bucur tare mult ca sunteti pe drumul cel bun! Sa speram ca va merge bine si in continuare!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
adi69 spune:
Voi fi pe faza,sper sa fiu si pe acasa la ora aia...
Raluca, abia la ora asta beau o gura de cafea..dimineata am luat pulsul orasului,pe strazi..din masina:)
Adriana
papa-bun
ralnied1 spune:
Adriana, ei bine, pentru tine, mai vine o portie! Ti-o cedez pe a mea, ca eu nu am chef de nimic!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
leoaica spune:
Buna fetelor,
Adriana ma bucur ca sunt nascuta in aceeasi zi cu o gospodina super;poate ma molipsesc si eu
Fetelor revin cu intrebarea mea, daca cineva cunoste un medic bun in Iasi care trateaza infertilitatea la cuplu.
O zi buna!
Mihaela
Nora__ spune:
Neatza fetele!
Ce mai ziceti?Ca io am fost trasa de urechi...ca am cam lipsit din peisaj.Dar Rares a racit si el si am avut si socrii in vizita.
Adriana...m-ai imbolnavit cu prajiturile alea si mai ales cu tortul minune...ala Barbie...te-am laudat si la alt topic..la diete,ma plangeam ca n-am cum sa rezist daca vad asa minunatzie si mi s-a dat solutzia:sa nu ma uit.Dar a fost prea tarziu...ma uitasem...ehhh.
Raluca...tarziu la 8 cu cafeaua...eu azi am baut-o cu socrii,mai dimineata.Dar cum io beau multa...mai merge una si cu voi,la orice ora.
Ieri a fost prima zi cand am iesit afara,dupa multe zile de stat in casa.Parca eram nauca.Asa ca am fost si m-am tuns si am facut cumparaturi....fara numar,cum se zice.Mi-e si frica sa numar banii
Deci va pup si sa aveti o zi frumoasa!
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
mephala30 spune:
Cine are nr. de telefon al Cristinei (Palmirah)? Va rog dati-mi pm. Mersi
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin