Ne dorim un copil ... - 1
Raspunsuri - Pagina 15

inaioana spune:
Uite..daca ai nevoie asa mult de un raspuns, am sa-ti spun parerea mea nedocumentata, bazata pe intuitie/fler.
Nu cred o iota din tratamentele astea cu laser , am auzit ca e nu stiu ce doctoritza care face treburile astea in Ploiesti. Cred ca daca ar fi fost o metoda serioasa ar fi fost cunoscuta, documentabila, s-ar fi facut si in clinici mari atat din Bucuresti cat si din strainatate si tot asa. Mi se pare o chestie obscura si nesigura, mai degraba o gaselnitza...poate ma insel insa..
Tu ce STII exact despre asta?
Ioana 37 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici

antosit spune:
ANDREEA!Hai nu mai fi suparata si incearca sa duci la bun sfarsit ce ai inceput luna asta...si eu sunt de acord cu ce a sous Ioana, daca era o metoda de tratament cu rezultate spectaculoase sigur se auzea ceva mai mult!Nu mai fugii dupa mai multi
pt. ca sigur unul va veni singur la tine!hai capul sus...

BIENCUTA spune:
andru este o prostie.nu da nici un rezultat,eu am facut si reflexo si laserterapie si Rayki dar degeaba,vezi si tu.acum daca am plecat pe un drum mergem pe asta nu ne mai intoarcem pt alte nimicuri.te pupici si sa ai o zi buna chiar daca afara
floroiu bianca

violeta29 spune:
Aniast, eu am facut trat cu laser pt o anexita in urma cu cativa ani si in aceeasi luna stimulare cu clostilbegyt iar in luna urm am ramas insarcinata. Din pacate am pierdut . Sa fi fost oare laserul de vina? Inclin sa cred ca nu Poate asa a fost sa fie!
violeta

aniast72 spune:
inaioana, nu stiu nimic exact, oricum am luat decizia sa las sedintele laser cam din aceleasi motive pe care le-a dat intuitia ta. Oricum multumesc ca mi-ai raspuns, ma simteam singura
Sa va povestesc ce am visat ieri noapte? Se facea ca eram in vizita la nasii nosti de cununie (pe care nu i-am visat niciodata...). Nasa isi intreaba copilul: Ce ti-ai dori sa primesti cadou de la Andreea? Copilul raspunde: Un Mos Craciun de ciocolata.
Voi credeti in vise? Eu da. Daca peste cateva zile o sa va anunt ca sunt o sa va mire? Pe mine nu
P.S. Daca luna asta ar fi benefica, ar trebui sa nasc in apropierea Craciunului...
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

alibebe spune:
Am citit destul de tarziu subiectul tau , eu cred ca e o mare greseala chestia cu laserul!!!!!!!!!!!!!!!!! TE ROG, FII ATENTA !!!!! Asta cu laserul,reflexo....,si alte prostioare nu cred ca dau roade!
Eu cred ca asta
da rezultate, si bineinteles daca mergem pe mana Dr.NICULESCU o sa devenim
. Eu zic sa avem putina rabdare,tu ce zici?
ALINUTA si sper sa se incalzeasca vremea asta ca ma deprima raaaaaaaaaaaaaaaaaau!
ALINUTA

antosit spune:
....ANDREEA iti doresc ca visul sa se transforme in realitatea pe care tu o doresti!Un
special din partea mea!
Nu stiu cand mai pot intra pe net si de aceea va urez de pe acum un PASTE FERICIT cu multe impliniri si sa va aduca cel mai frumos cadou(
)!

BIENCUTA spune:
alibebe bine ai venit.sa speram ca nu stai prea mult la rubrica de aspirante si treci la cea de gravidute.pupici multi
floroiu bianca

aniast72 spune:
alibebe, multumesc pt incurajari. Intra si pe subiectul "aspirante optimiste" si fa-ti simtita prezenta, astfel incat fetele sa te treaca pe listutza. (care din pacate nu este chiar atat de mica cum ar trebui)
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea