Sala de fitness+baby sitting ?

Sala de fitness+baby sitting ? | Autor: laureta

Link direct la acest mesaj

Avand nevoie de miscare pentru coloana vreau sa merg la o sala de fitness dar nu am cu cine lasa lasa fetitza.
Voi stiti vreo sala unde poti lasa copilul in timpul antrenamentului?

Am gasit www.genesse.ro/culturism-sitting.html" target="_blank">asa ceva urmeaza sa ma interesez si de pret.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Si care e pretul ? ( la sala si pt baby-sitting ) Si cat trebuie sa aiba copilul ca sa il primesca la gradinita aceea ?

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Laureta,

Am vrut sa-ti raspund de ieri dar am zis sa nu ma grabesc sa-i las pe altii. Acum 2 ani am pus aceeasi intrebare pe forum, stresata de faptul ca nu pot merge si eu la sala (in conditiile in care am bona dar nu pot plati si fitness si bona peste program).

Singurul raspuns a fost Marriott, cu conditii super dar si un tarif pe masura, abonamentul pe un an peste 1000 de euro. Asa ca...nu am ajuns nici acum la sala.

M-am bucurat sa vad ca ai gasit altceva, poate ne spui te rog si tarifele ca sa stiu daca ma bucur pana la capat

Adica se cheama ca tu ne ceri ajutorul si ajungi sa ni-l dai

Multumiri anticipate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

De abia acum m am uitat la subiect .
Nu m am interesat inca la adresa care am dat-o ,am vazut dupa ce am trimis mesajul ca de fapt e gradinitza langa sala de fitness.Si daca e gradi particulara hmmm pretul va fi pe masura usturator.

Mai asteptam poate stie cineva

Mergi la inceput