Aspirante optimiste - 187

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Asi:La multi ani pt. Razvan.Am vazut si pozele,sunteti o familie reusita.
Eu sunt ...(desi aici trebuie sa fiu aspiranta optimista).
Azi sunt in ziua 33 CM si neavand inca simptome de CM mi-am luat un test.Imi batea inima sa-mi sara din piept asteptand rezultatul... o singura linie.Asa ca m-am potolit cu speranta si luna asta.Inseamna ca-mi intarzie pt. ca am luat Mastodynon (am avut un chist folicular la san luna trecuta,acum am scapat de el).
Si cand ma gandesc ca colega mea de birou a facut aseara avort(are un copil si nu il mai vrea pe al doilea, desi e de o varsta cu mine:31 ani-eu peste 2 luni)
la toate!

nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Asi'' La Multi Ani'' pt.baietelul tau sa-ti traiasca si sa te bucuri de el

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Marinar dau de baut cand si unde.pt. toate fetelesi numai bine.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!!
Am vazut ca ati trecut la un nou capitol care sper sa fie plin de vesti bune!!!!
asi,LA MULTI ANI pt copilas!!!!
bubuleana,eu am facut o forma mai usoara a chiuretajului si anume aspiratia,care nu afecteaza de obicei endometrul si de aceea ma asteptam ca rusii sa vina cat de cat la timp!
Tabitha,tin pumnii stransi,sa fie bebel!!!!
Bun venit noilor aspirante!!

La mine rusii inca nu au aparut,nu ma doare abolut nimic cu exceptia faptului ca astazi am avut o migrena de mama focului! pipi din 2 in 2 secunde,probabil am racit,astept in continuare nenorocitii!!!!!
Va pup!!!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

fetelor,pe unde umblati????

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Va multumesc la toate pentru urari!

Pamella
ai fost la un alt doctor sa te consulte?Eu cred ca la tine ceva nu e in regula.Sper sa nu se complice lucrurile.

Va doresc o sera superba!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

vreau si eu aici la voi...sunt si eu o aspiranta, dar nu prea optimista....ma primiti asa ? poate ma voi molipsi de la voi de ceva optimism...

Mergi la inceput

asi,nu am fost inca la un alt doctor,nici nu stiu ce sa fac si cum sa fac.imi e frica,nu stiu daca sa mai astept pana saptamana viitoare cand ma poate primi doctorita.nu stiu ce sa mai zic,nici macar un tratament nu mi-a dat dupa,absolut nimic.dar nici nu pot sa spun ca m-a durut ceva sau ca m-am simtit rau.in zilele cand trebuiau sa vina rusii m-a durut burta exact ca de obicei cand vin si am crezut ca gata,totul e normal,dar vad ca acum nu ma mai doare nimic si nici macar un semn.am in continuare acea scurgere albicioasa si atat.iar abdomenul e destul de umflat,fac pipi des si simt ca e marit.nu stiu ce sa mai spun

Mergi la inceput

madaluta,Bine ai venit printre noi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

MADALUTZA, NANA, DANiELA bine ati venit si fugutza repejor la gravidutze.
ASi la multi multi ani pentru Razvanel, sa va aduca cele mai frumoase bucurii

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Nadia

Mergi la inceput