Bebelusi de iulie-august 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Emaaimee, multu pentru art acela despre bebei ce refuza sanul.NU e cazul nostru insa pentru ca la noi e asa de vreo 2 luni, nu numai cateva zile, cred ca treptat se intarca singur.Acum mai alaptez numai seara inainte de culcare si dimineata cand se trezeste.
Vad ca a renuntat si la masa de peste noapte, nu ma supar eu ca e tare bine sa dorm toata noaptea :)

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

nope, nu a fost aici legal avortul.
ultimul referendum a fost in 2002 cu procent de participare la vot de 42.89%,rezultate: in favoarea avortului au votat 49.58%, iar in defafavoare au votat 50.42%.deci nu s-a schimbat nimic si nu a mai fost nici o campanie de atunci.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetelor, mie mi-a plakut poza, nu stiu daca ce scrie acolo e chiar adevarat, am primit si eu mail-ul, am zis sa va arat si voua, nu dati cu pietre in mine, cum am m ai zis nici eu nu sunt de acord cu avortul, gata

Cati, i-am dat numa miez, fara cojita, decat "basicutzele alea mici din port....nu stiu ce sa zic

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

De basicutele alea zic. Ca sunt o pielita fina, dar el poate a simtit-o...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

-mie mi se pare super poza,nu stiu sa zic daca e trucata ca nu ma pricep.
Adriana-super de voi ca dormiti noaptea.
in leg cu art,la noi a durat f mult greva.de la 3 luni a inceput sa fie in greva.am mers la dr si am exclus cauzele pe rand:urechi,raceala,durere in gat,deci avea ea pitici pe creierash.nu intelegeam ce are,nu aveam habar ca exista asa ceva,cand mi-a dat prin cap sa caut depre asta avea deja 4 luni si jum si inca eram asa,nu papa decat semiadormita.poate va aduceti aminte.cate procese de constiinta mi-am facut,cat am plans.am crezut ca nu ii mai place sanul,de mine.m-am simtit f naspa.si singura nu a stat nici ea niciodata,cred ca i s-a parut ca nu o mai iubesc ca dintr-o data nu am mai fost doar noi 2 cum eram in Irl,ca pe 7 sept am plecat in Ro si lume multa mereu acasa,ea nu a fost obisnuita si uite in ce am dat in greva foamei.asa ca m-am documentat bine-bine si incet-incet(foarte incet) am trecut si peste asta.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Haideti sa va dau niste lamuriri in legatura cu poza cu bebe. Este cat se poate de reala, dar nu e facuta anul trecut, ci acum 2 ani. Eu am vazut operatia filmata, pe Discovery, anul trecut. In timpul operatiei bebe a fost anesteziat si dr. l-a intors cu spatele la incizia din uter. In timpul acestei miscari, s-a ivit manuta mica , pe care dr. a apucat-o.
Deci, nu e nici un truc. Bebe s-a nascut sanatos, avea spina bifida, asta a fost motivul operatiei. La nastere abia se mai vedea ca a fost operat.

Acum, bineinteles ca ea poate fi folosita de multi, cum crede fiecare de cuviinta.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

mai eu am inteles ca l-ai primit sau gasit pe net cum ziceam eu.ideea era ca ii blamam pe autorii art ca dezinformeaza lumea.in nici un caz pe tine,chiar iti multmumesc ca ai pus poza ca mie mi-a placut cum ziceam si mai sus
nu conteaza parerile in leg cu avortul zic eu ca iti dai seama ce polemica am strani

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by caterina71

De basicutele alea zic. Ca sunt o pielita fina, dar el poate a simtit-o...

Crezi ca de la pielitza aia??? Off nu mai stiu ce sa cred

Bondariciu' mic 7-12luni

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

wow,e si mai impresionant din ce ne povestesti tu,Diana.vreau sa vad si eu reportajul,cred ca nu se compara cu poza,sa vezi o manuta de bb asa mic cum e apucata de dr
mamini-super bancul
Gianina-mi-a placut mult
Baz-baz-nu te supara dragutica

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Emma nu m-am suparat, ca nu-s io aia suparacioasa pupici multi

Bondariciu' mic 7-12luni

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput