buna

buna | Autor: anabalta

Link direct la acest mesaj

numele meu este ana si vreau sa va intreb daca bebele nu s-a miscat ieri si nici astazi,e grav?sunt in saptamana a 18 a

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

buna Anabalta...din cate stiu eu copilul trebuie sa miste in fiecare zi...Cel mai bine ar fi sa mergi imediat la medic...
Te pup si sper sa fie totul bine cu bebele tau.
Mult succes

9+

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, ana!
sunt si eu in sapt 18 si am intampinat aceeasi problema, azi am simtit-o pe bebita mea, pt linistea ta fa-ti un eco, poti sa iei o gura de cola sau capucino care sa mai trezeasca bb;
poate a miscat usor noaptea si nu ai simtit;
anasia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ANA stai linistita!maine va misca sigur!ca si eu am trecut prin accelasi lucru acum ceva timp si la fel am intrebat si eu!sa revii cu amanunte!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Sunt zile si zile...Poate nu l-ai simtit tu, poate ca a fost mai cumintel...Nu te ingrijora!Te asteptam cu vesti bune...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Bun venit pe

Ana, la inceput si eu am trecut prin 2 zile de "cuminteala"(nu a facut nici o miscare pe care sa o simt) si eram ingrijorata iar bebe era ok. Medicul mi-a spus ca mai au perioade din acestea la inceput. Si apoi la 18 saptamani nu-i simti toate miscarile doar pe acelea mai puternice.
O sa vezi ca totul e bine iar mititelul e somnoros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Nu-i simti nici la 32 de saptamani toate miscarile, da la 18!Pana la 28sapt nu trebuie sa iti faci griji daca nu il simti zilnic!Bebele tau a miscat, insa nu ai simtit tu!Acum nu loveste tare si e normal sa ai zile knd nu il simti deloc! io 32+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

la 18 saptamini e inca micut pt a-i simti toate miscarile. asa m-am speriat si eu odata, si, cind am ajuns la ecograf, bebe misca nevoie mare insa eu nu simteam nimic.

nu mai spun ca nu toti bebelusii isi fac simtite miscarile de la sapt 18. la mine a inceput sa se simta din sapt 19.

pentru linistea ta, te poti duce la doctor, dar sincer cred ca iti faci probleme degeaba.

33+2

Mergi la inceput